Elektricien Noord-Holland – 24/7 storing service

Elektricien Noord-Holland

Heeft u een elektricien uit Noord-Holland nodig voor de aanleg van nieuwe elektrische bedrading of een aardlekschakelaar? Heeft u ondersteuning nodig bij de installatie van tuinverlichting? Of wilt u weten welke opties u heeft voor het plaatsen van een extra groepenkast in de meterkast? Schakel dan een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Noord-Holland in! Met een erkend elektricien bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en snelle hulp. De vakman heeft veel ervaring met het oplossen van een storing en aansluiten van nieuwe bedrading en elektrische apparaten.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden. Via het offerteformulier ontvangt u snel meer informatie. Of bel naar 085 500 9945 om direct in contact te komen met een erkend elektricien.

24/7 hulp bij een stroomstoring

Heeft u op dit moment last van een stroomstoring? Bel dan direct naar 085 500 9945 om in contact te komen met een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Noord-Holland. De elektricien spoed is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dus wanneer het probleem zich ook voordoet, een elektricien in de buurt staat altijd voor u klaar om u te helpen.

Wat doet een elektricien?

Schakel voor alles wat met elektriciteit te maken heeft, een elektricien uit Noord-Holland in. Nieuwe verlichting of aardlekschakelaar? Geen probleem! Of heeft u nieuwe bedrading nodig voor een extra stopcontact of lichtschakelaar? Ook daarvoor staat een elektricien voor u klaar. Daarnaast kan een elektricien een nieuwe meterkast aansluiten. Ook voor extra groepen in uw groepenkast staat de elektricien voor u klaar. Tot slot is het ook mogelijk om een elektricien in te huren voor het verhelpen van stroomuitval. Door de geruime ervaring vinden ze vaak snel het probleem en beginnen ze direct aan de reparatie. De taken van een elektricien:

 • Aanleggen of vervangen meterkast
 • Toevoegen extra groepen
 • Oplossen stroomuitval of kortsluiting
 • Aansluiting nieuwe verlichting
 • Aansluiten nieuwe bedrading en aardlekschakelaar

Navigeer op deze pagina naar:

Stroomstoring | Elektra aanleggen | Groepenkast | Verlichting | Data & telecommunicatie

Gratis offertecontact met elektricien Koldijkbv

Elektricien voor onderhoud of reparatie

Schakel een elektricien in voor de reparatie door kortsluiting of stroomstoring. Door de vele ervaring detecteert en repareert hij snel het probleem en heeft u er geen last meer van. Naast reparatie staat een elektricien uit Noord-Holland ook voor u klaar om onderhoud te plegen aan uw elektra. Laat minstens 1 keer per 10 jaar uw aardlekschakelaars en groepenschakelaars in de meterkast controleren door een vakman. Controleer zelf minstens 2 keer per jaar de werking van de aardlekschakelaar door het testknopje te gebruiken. Bij het onderhoud aan elektrische apparaten moet u denken aan het schoonmaken en het vrijmaken van stof. Hierbij waarborgt u de kwaliteit.

Elektra renoveren

Door uw elektra te renoveren voorkomt u storingen en andere problemen. Na verloop van tijd slijten uw elektriciteitskabels. Wanneer de coating van de kabels veel is versleten ligt kortsluiting op de loer. Laat daarom uw verouderde kabels renoveren door een specialist. Of kies voor een renovatie van de meterkast om stroomuitval te voorkomen. Het vernieuwen van uw bedrading is de ideale tijd om te bepalen wat u graag zou willen. Meer stopcontacten? Andere lichtschakelaars? Of wilt u de plek van uw verlichting aanpassen? Het is allemaal mogelijk. Zeker in de huidige tijd zijn een aantal extra stopcontacten voor uw elektrische apparaten erg handig.

Elektra aanleggen

Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan moet er heel wat elektriciteit aangelegd worden. Denk hierbij aan een groepenkast, aardlekschakelaar, bedrading en stopcontacten. Of gaat u uw woning verbouwen? Dan ontkomt u er niet aan om elektrische bedrading te verleggen of nieuwe aan te leggen. Het aansluiten is een nauwkeurig klusje. U wilt later natuurlijk geen problemen. Een elektricien is u graag van dienst bij het elektriciteit leggen. Een elektricien uit Noord-Holland zorgt ervoor dat de kabels op de juiste manier aangelegd worden, dat ze niet te dicht bij elkaar liggen en werkt alles netjes af. Dit kan doormiddel van kabelgoten of door de kabels weg te werken in de muur. Schakel ook een elektricien in voor het aansluiten van een aardlekschakelaar.

Installatie van datanetwerken

Naast het plaatsen van stopcontacten, de aanleg van verlichting en de vervanging van een groepenkast, kan een elektricien nog meer voor u betekenen. Zo is het bijvoorbeeld een optie om een medewerker van ons elektrotechnisch installatiebedrijf in te schakelen voor de installatie van een data- of beveiligingsnetwerk. Met name voor bedrijven is het van groot belang dat de communicatiemogelijkheden en beveiliging in optimale staat verkeren. Door de installatie van een goed datanetwerk bent u verzekerd van een juiste werking van het internet en telefonie. Het leggen van datanetwerken kost bovendien vrij weinig tijd: u profiteert snel van een optimaal resultaat.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Het werk dat de vakmannen van ons elektrotechnisch installatiebedrijf voor u afhandelen zal altijd lage kosten en heldere voorwaarden kennen. Met heldere voorwaarden bedoelen wij dat u niet opeens extra kosten moet betalen, of dat u plotseling langere tijd vastzit aan een verbouwklus. Een elektricien zal altijd eerst met u kijken naar het exacte werk, en u dan informeren over de kosten en klusduur. Natuurlijk is het mogelijk dat er een nieuw probleem met de meterkast wordt geconstateerd, maar ook dan zult u eerst over de diverse mogelijkheden geïnformeerd worden. Wij garanderen bovendien dat onze vakmannen altijd werken met de nieuwste materialen en technieken.

Wat te doen bij stroomuitval?

Heeft u last van stroomuitval? Dat is erg vervelend. Belangrijk is dat u eerst de oorzaak van de stroomuitval gaat onderzoeken. Kijk daarom eerst in de meterkast. Zijn alle groepen en de aardlekschakelaar ingeschakeld? Controleer dan of uw buren nog stroom hebben. Is dit niet het geval? Dan is er sprake van een externe storing. Meldt de storing bij de netbeheerder en wacht bericht van uw netbeheerder verder af. Bij een interne stroomstoring heeft alleen u een storing. Schakel dan een elektricien uit Noord-Holland in voor een snelle detectie van het probleem. Een elektricien zorgt ook direct voor een reparatie zodat u geen last meer heeft van de uitval.

 • Stap 1: Ga naar de meterkast en controleer of alle groepen ingeschakeld zijn.
 • Stap 2: Bij een externe stroomstoring hebben uw buren ook geen stroom. Meldt de storing via het storingsnummer 0800-9009.
 • Stap 3: Staan niet alle schakelaars ingeschakeld of lukt het niet om de schakelaars weer in te schakelen? Dan heeft u een interne storing.
 • Stap 4: Bel naar 085 500 9945 of vul het offerteformulier in om direct een elektricien in te schakelen voor het oplossen van uw probleem.
 • Stap 5: Haal spanningsgevoelige apparaten uit het stopcontact. Deze reageren niet goed op de stroompiek die soms ontstaat na het inschakelen van de stroom. Open daarnaast uw koelkast en uw vriezer zo min mogelijk.

Hulp bij stroomstoring

Waar stroom gebruikt wordt, is een stroomstoring mogelijk. Er bestaan twee soorten stroomstoring: intern en extern. Een externe storing heeft te maken met u netbeheerder. Het enige wat u kunt doen is het melden en afwachten tot het is hersteld. Een interne stroomstoring is wel te verhelpen door een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Noord-Holland. Een interne stroomstoring is meestal het gevolg van een overbelasting van een groepenkast. Om brand te voorkomen, is het van belang dat u hiervoor de hulp inroept van een ervaren elektricien. Deze verhelpt de storing voor u.

Elektricien met spoed nodig?

Is er sprake van kortsluiting bij u thuis en wilt u direct in contact komen met een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf uit Noord-Holland? Bel dan vandaag nog naar 085 500 9945. U komt rechtstreeks in contact met een elektricien. Misschien is het mogelijk om uw probleem via de telefoon op te lossen, maar als het nodig is komt er spoedig een elektricien bij u thuis. Storing is erg vervelend. Bel daarom direct naar 085 500 9945 voor een elektricien die het probleem detecteert en een snelle reparatie uitvoert. Liever niet bellen? Vul dan het offerteformulier in!

Last van kortsluiting of stroomuitval in Noord-Holland?

Bel direct naar 085 500 9945 of vul het offerteformulier in voor een erkend elektricien!

Bel: 085 500 9945

Full service installatie

Elektrotechnisch installatiebedrijf uit Noord-Holland
Het aansluiten van een stopcontact, of het aanleggen van de verlichting zijn beide klussen die u eventueel eigenhandig kunt doen. Andere klussen vragen meer ervaring en handigheid. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van een nieuwe meterkast, of de installatie van een aardlekschakelaar. Wij bieden voor dergelijke werkzaamheden een full service installatie. Dit betekent dat een werknemer van ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Noord-Holland alle materialen en gereedschappen voor de klus meeneemt, en deze volledig afrondt.

Domotica installatie

Domotica
Op het gebied van elektriciteit komen er steeds weer nieuwe ontwikkelingen. Eén van de nieuwste ontwikkelingen is het volledig geautomatiseerde huis. De automatisering van woningen duiden wij ook wel aan met de term domotica. Voorbeelden van domotica zijn de automatisering van zonwering en een op afstand bedienbaar geluidssysteem. De installatie van domotica systemen is relatief duur, maar het wooncomfort stijgt aanzienlijk. Vraag via het offerteformulier desgewenst meer informatie aan.

Groepenkast

Groepenkast in Noord-Holland
Om de stroom netjes door het huis te verspreiden, wordt deze vanuit de meterkast over verschillende groepenkasten verdeeld. Een groepenkast is dus, in tegenstelling tot wat vele mensen denken, niet hetzelfde als een meterkast.

Een groepenkast krijgt een deel van de stroom binnen, en verdeelt deze dan verder. Dankzij een groepenkast komt er niet in één keer heel veel spanning op één groen te staan, en worden zaken als storing voorkomen.

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen
We krijgen er steeds meer elektrische apparaten bij die aangesloten worden op de groepenkast in ons huis. Wanneer het aantal groepen niet meer voldoende is, is het noodzakelijk om een extra groep aan te leggen. Door alles op de juiste manier te verdelen over de groepenkast, voorkomt u overbelasting van het systeem. Een elektricien zorgt voor het aanleggen van de groep en verdeelt de apparaten en contacten over alle groepen.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen
Elke woning in Noord-Holland beschikt over een meterkast. Via deze meterkast komt de stroom binnen, hier bevindt zich elke groepenkast. Voor oudere woningen geldt dat de meterkast zich naast de voordeur bevindt. Door de uitbreiding van panden of de veroudering komt het voor dat de meterkast niet meer afdoende werkt. Laat dan uw meterkast vervangen. Deze klus moet altijd door een elektricien uitgevoerd worden.

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen in Noord-Holland
Gaat u uw woning verbouwen en staat de meterkast niet meer op een handige plaats? Laat hem dan verplaatsen. Het verplaatsen van de meterkast is een goed moment om te controleren of u nog extra groepen nodig heeft. Voordeel van het verplaatsen is dat u de groepen in uw woning in Noord-Holland kunt herverdelen om overbelasting te voorkomen. Een elektricien heeft de nodige ervaring in het verplaatsen.

Elektricien in Noord-Holland nodig voor elektra, verlichting of de meterkast?

Vul het offerteformulier in of bel vandaag nog naar 085 500 9945!

Vrijblijvende offerte

Data & telecommunicatie

Data & telecommunicatie installatie
Wij gaven al aan dat het voor bedrijven van groot belang is dat het datanetwerk in goede staat verkeert, maar ook particulieren willen wij van dienst zijn bij de aanleg van een nieuw datanetwerk of het herstellen van het bestaande netwerk.

Doordat de installatie door de aanbieders van telecommunicatie steeds eenvoudiger wordt gemaakt, ook voor totale leken, heeft u waarschijnlijk geen ondersteuning van een elektricien nodig.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar in Noord-Holland vervangen
Een onderdeel van het elektriciteitsysteem dat niet verplicht is, is een aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar zorgt echter voor een veiliger pand, en een kleiner risico op een stroomstoring. Is er een aardlekschakelaar bij u thuis geïnstalleerd, maar wilt u deze vervangen? Dat is zeker een optie. Om zeker te weten dat de installatie vakkundig wordt afgehandeld, adviseren wij de ondersteuning van een elektricien. Deze heeft de aardlekschakelaar binnen een kort tijdsbestek geplaatst, tegen een aantrekkelijke prijs. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Stopcontacten plaatsen

stopcontacten in Noord-Holland plaatsen
Veel mensen denken dat zij een elektricien in Noord-Holland alleen kunnen bellen als er sprake is van een grote klus, zoals het verplaatsen van de meterkast of de installatie van een telecommunicatie systeem. Het is echter ook een optie om een elektricien te vragen om hulp bij het plaatsen van stopcontacten of de installatie van een lamp. De plaatsing van een stopcontact is met onze hulp spoedig geregeld, zodat u snel van een verbeterd leefcomfort geniet.

Kortsluiting? Bel: 085 500 9945

24/7 storing service in Noord-Holland
Wij gaven op deze pagina al een aantal keer aan dat kortsluiting een gevaarlijke situaties kan opleveren. Het ontstaat als beschadigde elektriciteitsdraden met elkaar in aanraking komen. Hierdoor kan er een zeer hoge stroomspanning doorlopen. Dit brengt het risico op brand, elektrocutie en versmelting van materialen met zich mee. Bel direct naar ons elektrotechnisch installatiebedrijf via 085 500 9945 op het moment dat er kortsluiting optreedt.

Verlichting aansluiten

verlichting aansluiten in Noord-Holland
Heeft u een nieuwe lamp en weet u niet zeker hoe u deze moet aansluiten? Of wilt u graag een plafondlamp ophangen op een andere plaats dan de huidige? De bedrading voor een lamp bestaat uit 3 of 4 draden. Om de plaats van een lamp te veranderen is het mogelijk om de kabels via een kabelgoot te verleggen of nieuwe bedrading aan te brengen. Voor de aansluiting van een lamp wordt meestal een kroonsteentje gebruikt.

Tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen
Om de sfeer in de tuin te verbeteren, is het mogelijk om tuinverlichting te plaatsen. Bij menig aanbieder uit Noord-Holland hebt u de keuze uit een groot aantal soorten tuinverlichting: van sfeerlicht tot heldere lampen die lezen in de tuin een optie maken. Ook tuinverlichting om inbrekers af te schrikken is leverbaar. Voor het plaatsen van tuinverlichting is het noodzakelijk om een stopcontact voor buiten te installeren. Bent u niet zo handig? Laat dit dan altijd over aan een vakman.

Wilt u uw elektra professioneel laten aanleggen?

Bel naar 085 500 9945 of vul het offerteformulier in voor een erkend elektricien!

Offerte aanvragen
Bel 085 500 9945
elektriciteit buiten aanleggen in Noord-Holland

Elektriciteit buiten aanleggen

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Noord-Holland de vraag naar de opties voor de aansluiting van tuinverlichting. Het antwoord hierop is eenvoudig: de opties voor tuinverlichting zijn zeer uitgebreid. Zo moet u kiezen uit sfeerverlichting of beveiligingslampen, en dient u te bepalen of u zelf de verlichting installeert, of hiervoor de experts van een elektrotechnisch installatiebedrijf inschakelt. Wilt u zelf aan de slag met de tuinverlichting? Dan zult u eerst een stopcontact moeten plaatsen. Een stopcontact voor buiten biedt meer mogelijkheden en een veiligere aansluiting voor de lampen. In onderstaand overzicht vindt u een aantal aandachtspunten voor het installeren van buitenverlichting.

Stap 1. Stopcontacten voor buiten moeten altijd geaard worden, en horen minstens één meter boven de grond te zitten.
Stap 2. Voor het aanleggen kunt u het beste een nieuwe groepenkast creëren.
Stap 3. Leg altijd een ruime lus in de grondkabel op de plek waar een lamp moet komen.
Stap 4. Zorg ervoor dat alle kabels en onderdelen beschermd in de grond liggen: de aansluiting van de grondkabel op het stopcontact moet bijvoorbeeld met behulp van een kunststof buis.
Stap 5. Volg de instructies op de gebruiksaanwijzing voor de lampen om deze te installeren.

Stopcontact in de badkamer

Om het gebruiksgemak van de badkamer te verbeteren is het handig om hier één of meerdere stopcontacten te plaatsen. Het installeren van stopcontacten in doucheruimtes is echter aan zeer strenge regels verbonden. Het is bovendien afhankelijk van de aanwezigheid van een aardlekschakelaar of het überhaupt een optie is om een stopcontact in de badkamer te creëren. Door de combinatie van water en elektra kunnen er namelijk zeer gevaarlijke situaties ontstaan, waarbij onder meer kortsluiting optreedt. In onderstaand overzicht vindt u een aantal regels op het gebied van elektra in badkamers.

 • In zone 0, het bad en de douche, mag er helemaal niets op het gebied van elektriciteit gebeuren. Zelfs lampen worden niet toegestaan.
 • In zone 1, boven de douchecabine, is een beperkte mate van stroom toegestaan. Dit is onder meer geschikt voor een enkele lamp.
 • In zone 2, binnen 60 centimeter naast het bad, hebt u al meer mogelijk. Elektrische apparatuur met een IXP4 klassen mag u hier gebruiken.
 • In zone 3, alles in een straal van 3 meter rondom het bad, is het een optie om stopcontacten te installeren. Deze moeten dan wel geaard worden, en voldoen aan een aantal beschermingseisen.

Krachtstroom aanleggen

Een laatste klus waarover de medewerkers van ons elektrotechnisch installatiebedrijf u graag meer informatie willen geven is het aanleggen van krachtstroom. Naast de standaard stroomaansluitingen bestaat er namelijk ook een variant die geschikt is voor het aansturen van industriële apparaten. Deze zogeheten krachtstroom werkt op basis van een 3-fasen aansluiting. Deze 3-fasen aansluiting bestaat uit drie aansluitpunten van 25 of meer Ampère. Deze leveren elk 230 volt. Door de apparatuur tussen deze fasen aan te sluiten is het mogelijk deze voldoende stroom mee te geven. Hoewel de krachtstroom met name geschikt is voor bedrijven, wordt een 3-fasen aansluiting steeds vaker geplaatst bij nieuwbouwwoningen. Dit komt doordat men hier vaak kook op elektriciteit, en ook bezig is met energiezuinige oplossingen zoals een elektrische waterpomp. De combinatie van deze en andere systemen leidt soms tot de noodzaak voor een 3-fasen aansluiting.

Een 3-fasen model aanvragen

Is er door uw elektricien uit Noord-Holland geadviseerd om een systeem met meerdere aansluitingen te platen plaatsen. Dan zult u dit bij de energieleverancier moeten aangeven. Bij hen dient u dan een aanvraag in, en zij zullen u vervolgens verder informeren over de te nemen stappen. Voordat het mogelijk is om de nieuwe aansluiting te realiseren, moet u een speciale hoofdschakelaar laten monteren.

Waarom elektricien inschakelen?

Het is verstandig om een elektricien uit Noord-Holland in te schakelen voor alle werken aan uw elektriciteit. De elektricien gebruikt professioneel gereedschap en speciale hulpmiddelen. U hoeft zelf niets aan te schaffen en alles wordt geregeld. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de veiligheid op orde is. Erg belangrijk wanneer er gewerkt wordt met elektriciteit. Elektrotechnische installatiebedrijven moeten aan veiligheidseisen voldoen. Voor een vakkundig resultaat raden we daarom aan altijd een elektricien in te huren. Door de ervaring en kennis vindt hij snel het probleem en zorgt hij voor de benodigde reparatie. De voordelen van een elektricien:

 • Deskundig advies en veel ervaring.
 • Goede veiligheid en snel en vakkundig eindresultaat.
 • U hoeft geen gereedschap of ander materiaal aan te schaffen.

Direct contact: 085 500 9945

Bent u op zoek naar een elektricien van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit de regio die u helpt bij het oplossen van een stroomstoring? Wilt u weten wat de prijzen worden voor het verhelpen van een storing, de installatie van een groepenkast of verplaatsen van de meterkast? Of bent u benieuwd naar de opties voor het inschakelen van een elektricien bij een controle van alle stroomdraden en het aanleggen van een aardlekschakelaar?

Aarzel dan niet om contact te leggen u met een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Geef op het offerteformulier aan waar u naar op zoek bent, of bel naar 085 500 9945 voor direct contact met een elektricien uit ons bedrijf. Zij helpen u met alle plezier verder. Last van een stroomstoring? Bel ook dan naar 085 500 9945 voor directe hulp bij de storing!