Domotica installatie

In de laatste jaren is de inbraakbeveiliging van bedrijven steeds verder ontwikkeld. Waar in vroegere jaren een alarmsysteem uit een standaard alarmknop bestond, zijn in de laatste jaren steeds gecompliceerdere systemen ontworpen, met camera’s en besturing op afstand. Een beveiligingssysteem voor bedrijven of in huis is dan ook steeds effectiever op het gebied van inbraakpreventie. Door een Domotica installatie aan te schaffen, zal de inbraakbeveiliging met 50 procent stijgen, wat leidt tot een veiliger gevoel in huis of op het werk. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. Hebt u behoefte aan een advies op maat? Vul dan ons contactformulier in, een elektricien van Koldijk is u graag van dienst.

domotica installatie

Koldijk installeert ieder gewenst alarmsysteem. Snelle service.

Met een goed beveiligingssysteem houdt u inbrekers uit uw bedrijfspand of woning. Vrijblijvende offerte voor de installatie!

Wat is Domotica?

Het woord Domotica komt van een samentrekking van het woord en telematica. Het staat voor de elektronisch communicatie tussen alle elektronische toepassingen in uw huis of bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de automatische besturing van verwarming en verlichting, maar ook aan een alarmsysteem op afstand. Feitelijk omvat een Domotica installatie alle apparaten en infrastructuren die elektronische informatie inzetten om functies ten behoeve van particulieren en bedrijven te vergemakkelijken. De installatie werkt op basis van een naadloos elektronisch netwerk, en is ontwikkeld volgens een duurzaam productieproces.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven en particulieren

Met behulp van een Domotica installatie is het mogelijk om de inbraakbeveiliging van uw huis of bedrijf aanzienlijk te verbeteren. Dit komt ten eerste door de opties voor aanwezigheidssimulatie. Met de installatie kunt u gordijnen en verlichting zo aansturen, dat het lijkt alsof er iemand thuis is. Daarnaast heeft het Domotica systeem een integratie met deurtelefoons, en een eventueel alarmsysteem, of camera’s die u heeft geïnstalleerd. Met een dergelijk elektronisch netwerk bent u verzekerd van een optimaal beveiligingssysteem, zowel voor bedrijven als in huis.

Een alarmsysteem op maat

Een Domotica installatie kan op vele verschillende manieren worden ingezet en toegepast. Dit betekent dat wij voor u het alarmsysteem op maat kunnen toepassen, zodat u geniet van de optimale inbraakbeveiliging. Waar menig beveiligingssysteem onafhankelijk werkt, kunt u met de Domotica meer uit het product halen. Koppel het alarmsysteem bijvoorbeeld aan uw gsm of tablet, of maak gebruik van een paniektoets: u kunt alle lichten met één toets aanzetten, zodat u inbrekers afschrikt.

Prijzen beveiligingssysteem

Gemiddeld moet u voor een Domotica installatie rekening houden met een investering die ligt rond de 5% van uw totale bouwkosten. Bij een dergelijk bedrag zitten dan de standaard elementen van de Domotica ingesloten, zoals een beveiligingssysteem en automatische verlichting en verwarming. Hoe meer toepassingen u van het product eist, hoe hoger de kosten worden. Het is lastig om verschillende systemen met elkaar te vergelijken, doordat zij verscheidene functies bieden of laten liggen. Vraag daarom altijd een professional om advies welke installatie het beste beveiligingssysteem biedt voor bedrijven of in huis.

Direct contact

Voor direct contact met een ervaren elektricien bent u bij Koldijk aan het juiste adres. Vul ons contactformulier in, en wij helpen u zo spoedig mogelijk met het maken van de keuze voor een passend beveiligingssysteem.

Recent is er in ons huis ingebroken, we wouden graag een beveiligingsysteem en Koldijk heeft ons systeem geplaatst tegen een gunstig tarief.
M. Abdoullah, Amsterdam
Wij wouden graag in onze nieuwe huis een complete domotica systeem laten plaatsen. De mannen van Koldijk hebben dat zeer vakkundig uitgevoerd.
L. Stoelwinder, Almere
Onzs nieuwe beveiligingsysteem is ongeveer 2 maanden geleden geplaatst in mijn huis, en sinsdien heb ik geen last meer van inbrekers. Zeer bedankt Koldijk!
L. Boersma, Rotterdam