elektricien Amstelveen

Elektricien Amstelveen

Elektra is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving, maar niet iedereen is ervaren in het onderhouden, repareren of aansluiten hiervan. Daarom is de hulp van een erkend elektricien uit Amstelveen in veel gevallen noodzakelijk. De medewerkers van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Amstelveen zijn u van dienst bij verschillende werkzaamheden, zoals het oplossen van een stroomstoring, het plaatsen van stopcontacten en het renoveren van het datanetwerk.

Wilt u een extra stopcontact laten plaatsen? Of wilt u een compleet nieuw elektra- of datanetwerk laten leggen? Is er sprake van een storing? Een elektricien is u ook van dienst bij het plaatsen of vervangen van de meter- of groepenkast en kan deze tevens van goed onderhoud voorzien. Vergelijk vrijblijvend meerdere offertes zodat u verzekerd bent van de beste prijs.

  Gratis offertes vergelijken

  Navigeer direct naar:

  Spoedklus | Onderhoud en reparatie | Elektra aanleggen | Kosten | Werkzaamheden elektricien

  elektricien spoedservice Amstelveen

  Elektricien met spoed nodig?

  Een storing komt altijd ongelegen. U kunt zelf proberen de stroomstoring te verhelpen, maar als u niet weet wat de oorzaak van de stroomstoring is dan is het mogelijk om met spoed een elektricien uit Amstelveen in te schakelen. Maak in dat geval gebruik van onze 24 uursservice. Laat via het offerteformulier een terugbelverzoek achter. Een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Amstelveen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar zodat elke storing met spoed wordt opgelost. Wanneer u geen haast heeft, maak dan gebruik van het offerteformulier om een vrijblijvende offerteaanvraag te doen.

  voor onderhoud en reparatie

  Elektricien voor onderhoud of reparatie

  Een elektricien uit Amstelveen voert met alle plezier een reparatie aan uw elektra uit. Heeft u een lichtpunt dat niet goed werkt? Of wilt u één of meerdere stopcontacten laten aarden? Laat dergelijke reparaties uitvoeren door een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf, om zo problemen te voorkomen. Als u een storing voor wilt zijn, dan is het tevens een optie om de groepenkast goed te laten onderhouden. Zo weet u zeker dat de kast optimaal functioneert, zodat de kans op een storing erg klein is. Wanneer tijdens de onderhoudsbeurt blijkt dat uw bekabeling verouderd of versleten is, raden elektriciens u aan deze te laten renoveren.


  Elektra aanleggen

  Het leggen van een elektrisch netwerk is iets dat iemand zonder ervaring niet zou moeten uitvoeren. Door een gebrek aan kennis is het mogelijk dat bekabeling niet op de juiste manier wordt aangesloten en hierdoor ontstaan er gevaarlijke situaties. Bovendien is het werken met elektra gevaarlijk zonder de juiste voorbereidingen. Wanneer u een elektrotechnisch installatiebedrijf inschakelt, dan schakelen zij de elektriciteit altijd uit voordat ze aan het werk gaan. U kunt tijdens de werkzaamheden dus geen gebruik maken van uw elektriciteit. De meeste werkzaamheden zijn binnen een dag afgerond. Wanneer het gaat om een woning waarin het volledige data- of elektriciteitsnetwerk moet worden vernieuwd of aangelegd, houd dan rekening met meerdere werkdagen.

  Contact met elektricien Amstelveen

  Bent u benieuwd naar de prijzen voor het aanleggen van een extra groepenkast? Of wilt u meer informatie over de installatie van uw nieuwe tuinverlichting? Voor deze en andere werkzaamheden brengen wij u graag in contact met een elektricien uit Amstelveen. Wanneer u het offerteformulier invult, ontvangt u vrijblijvend tot wel 6 offertes van bedrijven uit uw regio. Vergelijk het aanbod, de prijzen en de voorwaarden en kies zo voor het elektrotechnisch installatiebedrijf dat u het meest aanspreekt. Heeft u een storing? Geef op het formulier dan aan dat het gaat om een spoedgeval en één van de elektriciens uit ons netwerk neemt met spoed contact met u op.

  Kosten elektricien

  De kostprijs voor het inschakelen van een elektricien verschilt per situatie. Wilt u graag een duidelijk overzicht van de totale kostprijs? Dan raden wij u aan via het offerteformulier offertes aan te vragen. Met één muisklik ontvangt u meerdere offertes. Deze service is geheel vrijblijvend zodat u nergens aan vast zit en u krijgt een duidelijk overzicht van de kostprijs. In de tabel hieronder vindt u alvast een indicatie van de prijzen. Dit zijn echter gemiddelde prijzen, die per elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen verschillen. Voor het installeren van verlichting betaalt u gemiddeld €550,- tot €780,- en voor het plaatsen van een extra stopcontact ligt de prijs ongeveer tussen de €60,- en €80,-. Wanneer u echter een compleet netwerk wilt laten leggen, houd dan rekening met een gemiddelde prijs tussen de €1.550,- en €2.000,-.

  Klus van elektricien? Kosten Omschrijving
  Uurloon €35,- tot €50,- Gemiddeld uurloon van een erkend elektricien.
  Elektriciteit aanleggen €1.550,- tot €2.000,- Elektriciteit aanleggen in een woning.
  Verlichting aanleggen €550,- tot €780,- Verlichting aanleggen in een woning.
  Meterkast vervangen €490,- tot €660,- Een meterkast vervangen.
  Aardlekschakelaar aansluiten €120,- tot €165,- Aardlekschakelaar aansluiten of vervangen in de meterkast.
  Stopcontact aanleggen €60,- tot €80,- Een stopcontact aanleggen in een willekeurige ruimte binnen of buiten de woning.
  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief montage, materiaal en btw. De exacte kosten hangen af van diverse factoren, denk aan de moeilijkheidsgraad van de klus, de gebruikte materialen en eventuele benodigde aanpassingen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvende offertes aan.

  Uurloon of totaalprijs?

  Gemiddeld bedraagt het uurloon van een elektricien €35,- tot €50,- per uur. In het geval van een grote klus, zoals het leggen van een compleet netwerk of het verplaatsen van uw groepenkast, is het verstandig om een totaalprijs af te spreken. Zo weet u vooraf direct hoeveel u moet betalen en voorkomt u problemen achteraf.

  Stroomstoring? Schakel direct een elektricien uit Amstelveen in!

  Maak gebruik van de 24 uursservice, zodat uw storing zo snel mogelijk verholpen is!

  Gratis offertes aanvragen


  Wat doet een elektricien?

  Elektriciens staan vooral bekend om het leggen van elektra en het oplossen van een stroomstoring, maar zij voeren daarnaast ook nog andere taken uit. Wanneer uw elektronische installaties niet naar behoren werken, kunt u bijvoorbeeld een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Amstelveen inschakelen om deze te repareren. Daarnaast is het renoveren van het elektriciteitsnetwerk een klus die door vele elektriciens wordt uitgevoerd. Een elektricien informeert en adviseert u over de verschillende mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. In Amstelveen zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden:

  • Het onderhouden of repareren van bijvoorbeeld meterkasten.
  • Het renoveren van het elektriciteitsnetwerk.
  • Nieuw data- of elektriciteitsnetwerk leggen.
  • Het herstellen van een storing.

  Installatie van datanetwerken

  Elektriciens zijn in te schakelen voor de installatie van elektriciteitsnetwerken, maar ook een datanetwerk is voor zowel particulieren en bedrijven onmisbaar. De installatie van een datanetwerk kan worden uitgevoerd wanneer uw huidige netwerk niet up-to-date is. Er zijn in de afgelopen jaren zoveel ontwikkelingen geweest, waardoor een snelle internetverbinding voor bedrijven bijna onmisbaar is.

  Wanneer u gebruik maakt van een datanetwerk van enkele jaren oud, kan het goed voorkomen dat deze inmiddels verouderd is. Vraag een elektrotechnisch bedrijf daarom naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld glasvezel. U krijgt een persoonlijk advies zodat u zeker weet wat voor u de beste optie is.

  Stroomstoring verhelpen

  Er zijn verschillende oorzaken voor een stroomstoring aan te wijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de stroomstoring wordt veroorzaakt door een regionale storing in Amstelveen. In dat geval kunt u weinig meer doen dan afwachten. Een stroomstoring kan echter ook het gevolg zijn van kortsluiting. Wat de stroomstoring veroorzaakt heeft achterhaalt u door alle groepen uit te schakelen, vervolgens de aardlekschakelaar weer aan te zetten, en dan alle stekkers uit het contact te halen. Schakel vervolgens alle groepen weer in. Blijft de elektriciteit aan? Dan zit de storing in een apparaat.

  Vervangen van de groepenkast

  Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Amstelveen de vraag of zij hun groepenkast moeten laten vervangen. Over het algemeen is dit niet direct nodig. In de meeste gevallen volstaat het om de groepenkast uit te breiden met extra stoppen of een extra aardlekschakelaar. Wanneer de groepenkast enorm verouderd is, of als deze regelmatig een storing veroorzaakt is het vernieuwen van de groepenkast wel een goede optie. In oude woningen is het verstandig om de groepenkast in dat geval direct uit te breiden met extra groepen of stoppen. Een elektricien vervangt de groepenkasten snel voor u.


  Full service installatie

  elektricien voor full service installatie
  Laat u een nieuw pand bouwen in Amstelveen, of bent u bezig met de renovatie van het elektriciteitsnetwerk in uw huidige woning? Schakel dan een elektrotechnisch installatiebedrijf in voor de volledige installatie. Bij een full service installatie zal een elektricien alle elektronica volledig installeren naar uw wensen. Of het nu gaat om de plaatsing van een meterkast, of het herstellen van een storing in de aardlekschakelaar: wij helpen u snel en vakkundig.

  Data & telecommunicatie

  installatie data en telecommunicatie
  Omdat tegenwoordig e-mail en whatsapp de basis vormt voor vele werkgerelateerde communicatie, is het zeker bij bedrijfspanden van belang dat het data- en telecommunicatienetwerk naar behoren werkt. Aan de basis van een goede data- en telecommunicatie ligt een efficiënt elektriciteitsnetwerk. Een elektricien uit Amstelveen kan zorgen voor het ontwerp, en tevens de praktische uitvoering van een dergelijk netwerk. Desgewenst installeert hij tevens een noodnetwerk.

  Tuinverlichting

  Tuinverlichting aansluiten
  Het verlichten van de tuin wordt steeds populairder. Onze klanten kiezen niet alleen voor het verlichten van het looppad, maar brengen ook tuinverlichting aan bij bepaalde bloemen, of bij het terras. Wilt u weten wat het kost om tuinverlichting te laten plaatsen door een elektricien? Of wilt u weten hoe u de installatie van de tuinverlichting zelf kunt afhandelen zonder een storing te veroorzaken? Neem dan contact met ons op via het webformulier.

  Groepenkast

  Groepenkast aansluiten
  Regelmatig krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen een meterkast en een groepenkast. Het antwoord hierop is relatief simpel: groepenkasten maken deel uit van de meterkast. De meterkast is de plek van waaruit de binnenkomende stroom verder verdeeld wordt over het pand. Dankzij de groepenkasten komt niet alles op één punt terecht, waardoor een stroomstoring wordt voorkomen. In de meterkast vindt u bovendien ook andere aansluitingen. Zo zit een aardlekschakelaar ook in de meterkast.

  Kortsluiting?

  storing service Amstelveen
  Wanneer er kortsluiting ontstaat, dan komt dit vaak door het overtollige stroomgebruik op één groep. Het kan echter ook zijn dat de storing wordt veroorzaakt door beschadigde bedrading. In dat geval kan een elektricien uit Amstelveen u het beste ondersteunen bij het oplossen van de stroomstoring. De medewerkers van een elektrotechnisch installatiebedrijf maken gebruik van geavanceerde technieken voor het opsporen van oorzaken, en het verhelpen van stroomstoring. Wij zijn u graag van dienst.

  Stopcontacten plaatsen

  Stopcontacten aansluiten Amstelveen
  Omdat we steeds meer gebruik maken van elektrische apparaten wordt ook de noodzaak voor stopcontacten groter. Het is natuurlijk een optie om gebruik te maken van verlengsnoeren, maar daadwerkelijke stopcontacten zijn toch veiliger en prettiger. Wilt u het plaatsen van meerdere stopcontacten liever niet zelf afhandelen? Vraag dan een elektricien uit ons netwerk om hulp. Deze kan u met advies of praktische ondersteuning bijstaan. Vraag naar de prijzen en voorwaarden via het offerteformulier.

  Besparen op uw elektra kosten?

  VVergelijk vrijblijvend offertes van elektriciens uit Amstelveen en bespaar tot 40%!

  Vrijblijvende offertes >

  Domotica installatie

  Domotica aansluiten
  Het begrip domotica wordt wel gedefinieerd als “de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.” Bij domotica wordt elektronica toegepast om processen in en om huis te automatiseren. Het gaat dan onder andere om het op afstand bedienen van de zonwering en verwarming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor domotica bij uw woning in Amstelveen? Vraag dan bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf om meer informatie.

  Meterkast vervangen

  vervanging meterkast Amstelveen
  Is de meterkast niet meer up to date, wilt u het gehele elektriciteitsnetwerk aanpakken, of moet en er diverse groepenkasten worden geïnstalleerd? Dan kan het voordelig zijn om de gehele meterkast te vervangen. Hierbij moet u rekening houden met prijzen tussen de €475,- en €900,-. Deze kosten zijn afhankelijk van het soort groepenkast waarvoor u kiest (1- of 3-fase) en het aantal groepen dat geplaatst moet worden. Vraag een vakman naar de kostprijs.

  Aardlekschakelaar vervangen

  vervanging aardlekschakelaar Amstelveen
  Hoewel er met behulp voor stoppen voor wordt gezorgd dat apparaten geen kortsluiting maken, kan het gebeuren dat een apparaat defect raakt zonder kortsluiting te geven. In een dergelijk geval loopt u het risico op een flinke schok. Om elektrocutie te voorkomen wordt een aardlekschakelaar geplaatst in de meterkast. Een aardlekschakelaar meet hoeveel stroom er lekt, en zal alles uitschakelen wanneer er een grote lekstroom plaatsvindt. Test regelmatig de aardlekschakelaar op werkzaamheid.

  Extra groep aanleggen

  nieuwe groep aanleggen meterkast Amstelveen
  Het uitbreiden van de groepenkast behoort tot de werkzaamheden die een elektricien voor u kan uitvoeren. Door extra groepen en een extra aardlekschakelaar aan te leggen, zorgt u ervoor dat de stroom op de juiste manier wordt verdeeld over uw elektrische apparaten. Bij een gebrek aan voldoende groepen kan de groepenkast de hoeveelheid elektriciteit niet aan, en ontstaat er een storing. Daarom is het belangrijk om voor grootverbruikers een eigen groep aan te leggen.

  Meterkast verplaatsen

  verplaatsen meterkasten
  In oude woningen in Amstelveen komt het geregeld voor dat de meterkast zich in de woonkamer bevindt. Dit kan problemen met de indeling met zich meebrengen, daarom kiezen veel klanten ervoor om hun meterkasten te verplaatsen naar de hal. Het verplaatsen van meterkasten klinkt wellicht eenvoudig, maar dit moet gedaan worden door een erkend elektricien. Ook is dit alleen uit te voeren met toestemming van uw netbeheerder.

  Verlichting aansluiten

  aansluiten lampen
  Er zijn enorm veel manieren waarop u uw huis kunt verlichten: spotverlichting, elegante hanglampen of misschien zelfs stijlvolle ledverlichting onder de keukenkastjes langs. Een elektricien uit Amstelveen adviseert u over de vele mogelijkheden. Bovendien sluit hij uw verlichting in een mum van tijd aan. Wilt u de lichtpunten graag laten verplaatsen? De elektricien zal dan de elektriciteitsbedrading voor u verplaatsen, om op deze manier nieuwe lichtpunten te realiseren.

  Elektriciteit buiten aanleggen

  Wilt u ook in de late avonduren nog genieten van het buiten zitten, of wilt u ervoor zorgen dat bezoekers het pad naar de voordeur gemakkelijk kunnen vinden? Dan is het handig om buitenverlichting aan te laten leggen. Ook andere vormen van buitenelektriciteit zoals een stopcontact kunnen zeer praktisch zijn. Bij het installeren van buiten elektriciteit zijn er twee opties: kabels die boven de grond langs gaan, of onder de grond. Met name bij buitenverlichting zijn ondergrondse kabels een goed idee. Hoewel wij adviseren om de buitenverlichting door een erkend elektricien uit Amstelveen te laten plaatsen, is het een optie om dit zelf te doen. Wij hebben daarom enkele tips voor u op een rijtje gezet.

  • Stap 1: Schakel altijd eerst de stroom uit voordat u aan de slag gaat.
  • Stap 2: Plaats eerst een centrale lasdoos. Van hieruit kunt u het elektriciteitsnetwerk voor buiten verder uitbreiden.
  • Stap 3: Gebruik een grijze plasticbuis om de stroomdraden te beschermen wanneer deze bovengronds lopen.
  • Stap 4: Maak lussen van de stroomdraad op de plaats waar de buitenlampen moeten komen. Deze lussen moeten ongeveer 1 meter boven de grond uitsteken.
  • Stap 5: VWerkt u met elektrische apparaten? Rol dan de haspel volledig uit. Opgerolde kabels kunnen oververhit raken, en zo kortsluiting en brand veroorzaken.

  Ervaren elektricien uit Amstelveen nodig?

  Vraag gratis offertes aan. Bespaar tot 40% op de kosten!

  Gratis offertes aanvragen

  Stopcontact in de badkamer

  Wilt u na het douchen direct uw haar kunnen föhnen, of zich kunnen scheren? Dan is het handig om een stopcontact in de badkamer te hebben. Het plaatsen van stopcontacten in de doucheruimte is echter gebonden aan een groot aantal regels, omdat water en elektriciteit een gevaarlijke combinatie vormen. Voorbeelden van regels waaraan het installeren van elektriciteit gebonden is, zijn: de afstand van badkuip tot de stopcontacten en het soort stroom dat in de doucheruimte toegestaan is. Wilt u meer weten over de regels die hiervoor gelden? Vraag dan een elektricien uit Amstelveen om advies. Voor de aanschaf van producten in de badkamer adviseren wij te kijken naar de IP-code. Hieronder vindt u een overzicht van de zones in de badkamer, en de geschikte artikelen en hun code.

  • De 0-zone. Dit zijn de badkuip en douchebak. Producten die hiervoor geschikt zijn, zijn bestand tegen onderdompeling. De code is IPX7.
  • De 1-zone. De producten in deze zone moeten bestand zijn tegen waterstralen, en mogen maximaal een 25V wissel- of 60V gelijkspanning hebben. De code is IPX5.
  • De 2-zone. Het gaat hierbij om alle elektrische onderdelen die zich binnen 60 centimeter naast de badkuip, douchebak of wastafel bevinden. De code is IPX4.

  Krachtstroom aanleggen

  Krachtstroom is nodig voor bepaalde grotere producten zoals jacuzzi’s, sauna’s en elektrische kookplaten. De krachtstroom die voor deze artikelen nodig is, vindt u niet zomaar in huis, maar moet speciaal worden aangelegd. De installatie van krachtstroom kunt u het beste overlaten aan een specialist van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Amstelveen. Deze specialisten zorgen ervoor dat de krachtstroom veilig wordt aangebracht, opdat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet. Het eigenhandig installeren van de krachtstroom wordt afgeraden. Dit komt doordat er heel wat meer stroom door de draden gaat dan bij een standaard stroomdraad. wege de gevaren die de installatie met zich meebrengt. Krachtstroom heeft namelijk een hogere spanning dan de standaard elektriciteit, waardoor er sneller risico is op een storing of schok.

  Perilex aansluiten

  Wanneer u de krachtstroom aan laat leggen zult u tevens het stopcontact moeten laten aanpassen. Voor de krachtstroomapparaten is een Perilex stopcontact nodig. Dergelijke contacten kunnen een groter vermogen leveren dan de standaard variant, doordat zij gebruik maken van 3 spanningsdraden, in plaats van 1. Wanneer het stopcontact fout wordt aangesloten kan dit gevaarlijke gevolgen hebben. Onze elektriciens zijn u dan ook met alle plezier van dienst. Vraag via het offerteformulier naar de voorwaarden en prijzen voor onze diensten, en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Desgewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe.

  keuren elektrische installatie

  Keuring elektrische installatie

  Voor wie een bedrijf runt, is het natuurlijk belangrijk om een veilige werkomgeving te creëren. Elektrische installaties kunnen flinke problemen opleveren, zeker als deze niet op de juiste wijze geïnstalleerd zijn. Daarom is het aan te raden om regelmatig een keuring uit te laten voeren. Op de website de website van Euronorm vind u hier meer informatie over. Er zijn diverse keuringen die onder andere de brandveiligheid en het aanrakingsgevaar van laagspanningsapparaten onder de loep neemt. Een voorbeeld is de NEN 1010 inspectie. Hierbij wordt gekeken of nieuwe installaties op de juiste wijze zijn aangesloten, zodat deze in gebruik genomen kunnen worden. Wanneer u nieuwsgierig bent naar de mogelijke keuringen, neem dan snel contact op via het offerteformulier.

  aanvragen offertes

  Voor particulieren én bedrijven

  Als bedrijf is het mogelijk om een elektrotechnisch installatiebedrijf in te schakelen voor het uitvoeren van een keuring, maar elektriciens kunnen bij bedrijven natuurlijk ook een elektriciteits- of datanetwerk leggen. Het is als bedrijf belangrijk om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Daarom is het van groot belang dat de installaties op de juiste wijze zijn aangesloten. Daarom kunnen zowel bedrijven als particulieren gebruik maken van onze service: vergelijk vrijblijvend tot wel 6 offertes van installatiebedrijven uit de omgeving van Amstelveen, en bespaar zo tot 40% op de kosten!

  Waarom erkend elektricien inschakelen?

  Als doe-het-zelver lijkt het aansluiten van elektronische installaties, het plaatsen van tuinverlichting of het leggen van elektriciteit misschien aantrekkelijk. Toch heeft het belangrijke voordelen om hiervoor een elektrotechnisch installatiebedrijf in te schakelen:

  • U weet zeker dat de installaties op de juiste wijze zijn aangesloten.
  • Professionele installatie vergroot de veiligheid in huis.
  • U hebt garantie op het afgeleverde werk.
  • U bespaart uzelf waardevolle tijd en energie.

  Elektricien in Amstelveen nodig? Gratis offertes!

  Wilt u graag weten wat een elektrotechnisch installatiebedrijf nog meer voor u kan betekenen op het gebied van elektra en datanetwerken? Of ervaart u regelmatig een storing in uw pand in Amstelveen? Wellicht dat het vernieuwen van de meter- of groepenkast dan de beste oplossing is. Wanneer u het offerteformulier invult, ontvangt u zo spoedig mogelijk tot 6 offertes van specialisten uit uw regio. Vergelijk de prijzen en kies voor de elektricien die u het beste aanbod doet! Onze service is gratis en geheel vrijblijvend. Zit er geen passend aanbod bij? Geen nood, u nergens aan vast.