Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een elektricien? Zoek niet verder! Wij zijn een netwerk van erkende elektriciens. De elektriciens die bij ons netwerk zijn aangesloten hebben vele jaren ervaring. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot netwerk van elektriciens. Zoekt u een vakman die u kan helpen bij het installeren van een stopcontact? Of wilt u een extra groep laten aanleggen in de meterkast? Bij ons ontvangt u meerdere offertes van bedrijven uit ons netwerk. Hebt u een spoedklus? Ook dit is geen probleem. We zorgen ervoor dat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij staan voor u klaar!

Uw voordeel

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Koldijk: Netwerk van erkende elektriciens!

Van aanleg & onderhoud tot en met de 24 uurs storingsdienst. Wij staan voor u klaar in heel Noord-Holland! Scherp geprijsd en snel ter plaatse!

Vakkennis en ervaring

Kwaliteit staat bij ons centraal. Niet zomaar elk bedrijf kan zich bij ons aansluiten. Elke elektricien is geselecteerd op basis van prijs en kwaliteit. De aangesloten elektriciens zijn meer dan 25 jaar actief in de elektrotechniek. Hierdoor hebben ze veel ervaring. Daarnaast hanteren de elektriciens scherpe prijzen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u verzekerd bent van vakwerk tegen een lage prijs. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Hebt u een lastige klus? Wij helpen u graag!

Hoe werkt ons netwerk?

Zoekt u een elektricien? Het aanvragen van offertes is erg gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van het offerteformulier. Geef aan wat uw klus is en laat uw gegevens achter. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt dus ook offertes aanvragen als u alleen nieuwsgierig bent naar de prijs. Wij sturen uw aanvraag door naar de vakmannen binnen ons netwerk. Vervolgens verschijnen er tot maximaal vijf offertes in uw e-mail.

Voordelen van vergelijken

U hebt tegenwoordig de keuze uit vele verschillende elektriciens. Het is lastig om de juiste vakman voor uw klus te kiezen. Daarnaast zegt elke elektricien waarschijnlijk de laagste prijs te hebben. Wij maken de zoektocht naar een elektricien iets makkelijker. Als u meerdere offertes ontvangt hebt u inzicht in de gemiddelde prijzen in de elektriciteit branche. Hierdoor kunt u tot wel 40% op de kostprijs besparen. U ontvangt altijd offertes van vakmannen uit uw regio.

Tips bij het vergelijken

U hebt de offertes ontvangen en wat dan? Het is goed voor te stellen dat u even niet weet waar u moet beginnen met vergelijken. Wellicht gaat uw voorkeur in eerste instantie uit naar het bedrijf met de laagste prijs. Het is echter belangrijk om ook de voorwaarden goed te vergelijken. Wat is bij de prijs inbegrepen en wat juist niet? Hebt u eventueel garantie? En wanneer kan de vakman beginnen? Door alles goed door te lezen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Wij hebben drie weken geleden eindelijk een vaatwasser aangeschaft. Heerlijk deze luxe, maar hier hadden we wel een nieuwe groep voor nodig. Na het vergelijken van een aantal offertes hebben we gekozen voor een vakman uit onze buurt. Hij kon de volgende dag als langskomen. We zijn erg tevreden!’’
R. van der Woude
‘’We hebben een oud huis gekocht waarin veel moet gebeuren. We hebben een aantal gratis offertes aangevraagd via Koldijk. De gekozen vakman kon dezelfde week nog beginnen met onder andere het aanleggen van stopcontacten. Hij was erg aardig en wist waar hij het over had. Zeker een aanrader!’’
F. Verbaan

Bent u als elektrotechnisch installatiebedrijf geïnteresseerd in de deelname aan ons netwerk?

Kijk voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina!