24uurs storingsdienst

Een stroomstoring is op korte termijn al vervelend, maar heeft op de lange termijn helemaal lastige gevolgen. Bij Koldijk BV snappen we dat u het liefst zo snel mogelijk geholpen wordt na een storing. Daarom hebben wij een 24uurs storingsdienst in het leven geroepen. Wanneer de stroomstoring intern (dus binnen het eigen netwerk) is veroorzaakt, dan kunnen wij na uw melding aan de storingsdienst, dezelfde dag nog bij u zijn om de storing te verhelpen. Ongeacht de dag of het tijdstip, er zal altijd een monteur van ons bedrijf bij u in de omgeving aan het werk zijn. Bel voor direct contact met de storingsdienst of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!

24 uurs storingsdienst

24uurs storingsdienst. Directe hulp bij storing!

Dankzij de storingsdienst van Koldijk BV hoeft u nooit lang te wachten op hulp bij een stroomstoring of kortsluiting. Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Tips om kortsluiting te voorkomen

Kortsluiting wordt veroorzaakt doordat stroomdraden elkaar raken door een beschadigde isolatielaag. Het woord kortsluiting wordt echter regelmatig gebruikt als algemeen woord voor alle mogelijke problemen met het elektriciteitsnetwerk, zoals overbelasting. Het is relatief eenvoudig om kortsluiting te voorkomen. Daarom volgen hieronder enkele algemene tips.

  • Gebruik, om storing te voorkomen, nooit meer Ampère op één stroomgroep dan is toegestaan. Zware apparaten zoals een vaatwasser of wasmachine hebben vaak een eigen stroomgroep nodig.
  • Plaats geen stroomdraden of snoeren onder de vloerbedekking of langs deuren.
  • Controleer uw elektrische kabels periodiek op beschadigingen of aantasting van de isolatielaag.
  • U beperkt het risico op storing door alleen elektrische apparaten te kopen die een CE markering hebben. Ook een keurmerk als VDE of KEMA is aan te raden.
  • Rol ter voorkoming van stroomstoring haspels en verlengsnoeren altijd helemaal uit.
  • Schakel een koffiezetapparaat uit, wanneer u deze langere tijd niet gebruikt.
  • Houdt de achterkant van uw koelkast stofvrij.
  • Zorg er tot slot voor dat uw wasdroger stofvrij blijft in zowel filter als ontluchtingsbuis.

Direct contact

Heeft u direct de hulp van een ervaren elektricien nodig? Wilt u meer tips ontvangen om stroomstoring te voorkomen? Neem dan contact op met onze storingsdienst via het contactformulier. De medewerkers van Koldijk BV helpen u met alle plezier, en kunnen binnen een dag uw storing hebben verholpen. Daarnaast geven zij graag advies over al uw vragen rondom elektriciteit. Aarzel niet en bel vandaag nog!

We hadden last van stroomstoring, maar dit konden we niet zelf verhelpen. Door jullie dienst is het probleem gelukkig erg snel verholpen.
K. van Welderen, Amsterdam
Er ontstond een kortsluiting in mijn huis, ik had geen idee wat ik moest doen. Gelukkig hebben jullie mij stap voor stap uitgelegd wat ik moest doen.
H. Brink, Den-Helder
Opeens uit het niets ontstond er een storing. Jullie elektricien heeft mij snel uit de brand geholpen. Ook heb ik advies gekregen over het voorkomen van een storing.
L. van den Berg, Haarlem