Extra groep aanleggen

Het kan zijn dat u verhuisd bent, of meer elektrische apparaten in huis heeft gehaald, zoals een wasmachine of keuken apparatuur, waardoor u een extra groep nodig heeft. Een extra groep aanleggen in de meterkast voorkomt problemen met kortsluiting. Het aanleggen van een extra groep of het vervangen hiervan kunt u het beste overlaten aan een elektricien. Een elektricien heeft verstand van zaken en zorgt ervoor dat het aanleggen of vervangen goed gebeurt. Wilt u een extra groep laten aanleggen in de meterkast door een elektricien? Wij helpen u graag verder. Neem nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen en ontvang een vrijblijvende offerte.

extra groep aanleggen

Koldijk legt voor u een extra groep aan in de meterkast.

Bent u benieuwd naar onze gunstige tarieven? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Gratis offertes vergelijken

Praktische ondersteuning

Hebt u problemen met het aanleggen van een extra groep? Schakelt u liever een professionele elektricien in, die uw groepenkast samenstelt en andere elektra regelt? Bij Koldijk bent u aan het juiste adres voor professionele ondersteuning en advies. Vul het contactformulier in en wij helpen u spoedig!

Machines die veel stroom gebruiken

Er zijn machines waarvan bekend is dat deze veel stroom gebruiken. Denk hierbij aan een wasmachine of bepaalde apparatuur in de keuken, zoals bijvoorbeeld een afwasmachine. Als u de keuken gaat uitbreiden, door een afwasmachine, elektrische kookplaat of uitgebreide oven toe te voegen is het verstandig om de groepenkast te vervangen. In plaats van een 1 fase aansluiting, die standaard is in veel woningen, laat u deze vervangen voor een 3 fase aansluiting. Gaat u de keuken uitbreiden en weet u niet of uw huidige groepenkast goed genoeg is of dat er misschien een extra groep nodig is? Neem dan contact met ons op, onze elektricien komt graag bij u langs.

Zelf groepenkast samenstellen

Het samenstellen van een groepenkast kunt u zelf doen. Zo kiest u voor een 1 fase of 3 fase aansluiting. Standaard in de meeste woningen is een 1 fase aansluiting, maar een 3 fase aansluiting is vaak noodzakelijk wanneer u bijvoorbeeld uw keuken gaat uitbreiden met moderne apparatuur of kiest voor een nieuwe wasmachine. Een elektricien kan u helpen bij het samenstellen en het aanleggen van een extra groep. Hij vertelt u of het nodig is om te zorgen voor het aanleggen van een extra groep en of een 3 fase aansluiting noodzakelijk is. Als u er zelf niet uitkomt, helpt onze elektricien u graag met het samenstellen of vervangen van een groepenkast in de meterkast.

Zelf een groepenkast aanleggen is gevaarlijk

Het aanleggen van een groepenkast is een klus die u niet zelf zomaar uitvoert. Het kan gevaarlijk zijn, het is immers wel een klus met elektra. Daarom is het verstandiger om een professionele elektricien in te schakelen voor het aanleggen van een groepenkast of een extra groep. Als u zelf enige basiskennis heeft van elektra, of misschien wel meer kennis, kan het aanleggen van een groepenkast of extra groep een klus zijn die u zelf uitvoert. Schakel bij twijfel altijd een professional in. Hij zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed gebeuren, zodat u weer jaren vooruit kan. Neem contact met ons op voor de beste service tegen lage kosten als het gaat om elektra.

Groepenkast vervangen

Ook elektra moet regelmatig vernieuwd worden. Of u uw woning nu gaat uitbreiden of misschien is uw elektra verouderd, het kan zijn dat uw groepenkast vervangen moet worden. Onze specialist op het gebied van elektra komt graag bij u langs om dit voor u uit te voeren. Daarnaast zorgt hij voor het aanleggen van een extra groep als dit nodig is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de werkzaamheden die onze vakman voor u uit kan voeren als het gaat om elektra? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

groepenkast aanleggen

Kosten

De kosten voor de diensten die een elektricien levert verschillen. Zo is het aanleggen van een extra groep in de meterkast een andere klus dan het vervangen hiervan, of het samenstellen van de groepenkast. Het kan ook zijn dat uw huidige aansluiting vervangen moet worden voor een 3 fase aansluiting. Wij zorgen voor de laagste kosten als het gaat om werkzaamheden die een elektricien voor u uit kan voeren. Neem daarom contact met ons op, wij zorgen voor een extra groep tegen lage kosten zodat u geen kortsluiting krijgt vanwege bijvoorbeeld uw nieuwe wasmachine of het uitbreiden van uw keuken.

groep aanleggen meterkast

Kom in contact met een elektricien

Gaat u uw keuken uitbreiden of schaft u een nieuwe wasmachine aan en moet uw huidige groepenkast in de meterkast vervangen worden voor een 3 fase aansluiting? Wilt u een elektricien inschakelen voor het aanleggen van een extra groep? Dan helpen wij u graag verder. Onze elektricien zorgt voor het samenstellen van de groepenkast in de meterkast en voor het aanleggen van een extra groep tegen lage kosten. Het aanleggen van een extra groep kunt u het beste overlaten aan een professionele elektricien. Vul het formulier in om met onze elektricien in contact te komen en ontvang een vrijblijvende offerte.