Elektricien Haarlem – spoedservice

Elektricien Haarlem – Stroomstoring? Bel 085 500 9945!

Zoekt u een elektricien uit Haarlem die u kan helpen in geval van een stoomstoring? Vind via ons het bedrijf voor het onderhoud van uw groepenkast en meterkast.

Elektricien Haarlem

De medewerkers van een elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen u bij verschillende klussen helpen. Zo is het mogelijk de hulp van een erkend elektricien in te roepen voor de installatie van een groepenkast, het herstellen van een storing of het plaatsen van een groepenkast of stopcontact. Bent u van plan om bij uw woning in Haarlem alle elektra opnieuw aan te leggen? Ook dan zijn de experts uit ons elektrotechnisch installatiebedrijf u met alle plezier van dienst. Wilt u weten wat een elektricien voor u kan betekenen? Of hebt u een vraag over één van de meterkast onderdelen? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen via het contactformulier of 085 500 9945. Wij informeren u met alle plezier.

24 uursservice bij storing

Wanneer er een stroomstoring optreedt bij uw pand in Haarlem, dan wilt u zo snel mogelijk worden geholpen door een erkend elektricien. Op het moment dat de storing door een intern probleem wordt veroorzaakt, dan kunnen wij binnen korte tijd bij u zijn om de storing te verhelpen. Onze elektricien zal de oorzaak achterhalen, en kan in de meeste gevallen ervoor zorgen dat u snel weer uw dag kunt vervolgen. Bel naar 085 500 9945 voor direct contact.

Onderhoud en elektrotechnische installatie

Het onderhouden van uw elektrische apparaten is niet heel ingewikkeld. U moet deze regelmatig schoonmaken en af en toe reinigen met een speciaal middel. Wanneer er een probleem ontstaat binnen een elektrotechnische installatie, zoals bijvoorbeeld kortsluiting of een andere storing. Dan raden wij aan om het kluswerk over te laten aan een erkend elektricien. Deze zal snel achterhalen wat de oorzaak is, en indien mogelijk het probleem direct verhelpen. Hebt u ondersteuning nodig bij de installatie van een groepenkast of het aanleggen van elektra? Ook daarvoor zit u bij ons op de juiste plek. Uw elektra is bij ons in uitstekende handen.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Voor het onderhoud, de reparatie en installatie van uw elektrische apparaten, meterkast, stopcontacten en verlichting rekenen wij gegarandeerd aantrekkelijke prijzen. Bovendien profiteert u bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf van heldere voorwaarden bij elke klus. Dit betekent dat u niet plotseling hogere kosten moet betalen, of onverwachte bijkomende problemen ervaart. Deze heldere voorwaarden gelden voor hulp bij een storing of kortsluiting, maar ook bij de installatie van tuinverlichting of het plaatsen van stopcontacten. Doordat wij werken met een groot aantal vakmannen, profiteert u bij ons tot slot van een snelle hulp door een gediplomeerd specialist. Deze zal in korte tijd het wooncomfort aanzienlijk verhogen.

Installatie van netwerken

Naast de installatie van tuinverlichting, het herstel van een meterkast of het aanleggen van een extra groepenkast, kan een elektricien nog veel meer voor u betekenen. Eén van de zaken die een elektricien voor u zou kunnen uitvoeren is de installatie van netwerken. Het gaat hierbij om verschillende soorten netwerken: van datanetwerken voor particulieren tot beveiligingsnetwerken voor bedrijven. Dergelijke netwerken vragen veel tijd en installatie moeite. Bovendien is het zeer lastig om een datanetwerk op de juiste wijze te installeren, zeker bij bedrijven. Dankzij de hulp van een elektrotechnisch installatiebedrijf is uw data- of beveiligingsnetwerk in korte tijd weer helemaal up to date.

Contactformulierelektrotechnisch installatiebedrijf Haarlem

Werkgebied Haarlem

Stroomstoring verhelpen

Het verhelpen van een stroomstoring is alleen mogelijk op het moment dat het gaat om een interne stroomstoring. Een interne stroomstoring is het gevolg van kortsluiting of een probleem met het elektra bij u thuis, en is niet op de hele buurt van toepassing. Is de hele buurt het slachtoffer van een stroomstoring? Dan noemen wij dit een externe storing. De oorzaak van de stroomstoring ligt vaak bij de energieleverancier of een brand in een transformatorhuisje. Hier kunt u verder niets aan doen, behalve het melden van de storing bij de storingsdienst en afwachten tot het probleem opgelost wordt.

Direct contact: 085 500 9945

Wilt u weten wat een elektricien voor u kan betekenen op het gebied van installatie en onderhoud? Hebt u een vraag over het aanleggen van een meterkast? Of bent u benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een extra stopcontact? Dan zit u bij ons op de goede plek. Via het contactformulier stelt u gemakkelijk uw vraag, en via 085 500 9945 komt u direct in contact met een medewerker van ons elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Full service installatie

stroomstoring Haarlem
Wilt u in de badkamer extra spiegelverlichting plaatsen? Dan is het mogelijk om bij de aanschaf te kiezen voor een full service installatie. Kiest u voor deze volledige service? Dan zal een elektricien bij u langskomen om de verlichting te installeren. Dankzij de full service hoeft u niet zelf de materialen op te halen, en bent u er tevens van verzekerd dat alles dubbel gecontroleerd en getest wordt. Bovendien zal de elektricien alles netjes en veilig bij u thuis achterlaten.

Data & telecommunicatie

kortsluiting Haarlem
In de huidige samenleving maken wij dagelijks minimaal 5 uur gebruik van data- en telecommunicatienetwerken. Doordat wij voor zowel zaken als privé situaties afhankelijk zijn van deze netwerken, is het van belang dat deze optimaal werken. Bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Haarlem weet u zeker dat elk datanetwerk vakkundig geplaatst zal worden. Daarnaast is het een optie om de capaciteit van uw huidige netwerk uit te breiden.

Tuinverlichting

Tuinverlichting aansluiten
Wilt u graag meer sfeer in de tuin creëren? Overweeg dan om tuinverlichting te installeren. Het grote voordeel van tuinverlichting is dat deze veel sfeer bieden, terwijl ze maar weinig extra elektriciteitskosten met zich meebrengen. Voor het plaatsen van buitenverlichting is aanleggen van de juiste elektriciteitsdraden van groot belang. Eventueel is het mogelijk om hiervoor de hulp van elektricien uit Haarlem in te roepen. Zo weet u zeker dat er geen storingen ontstaan.

Groepenkast

Groepenkast aanleggen
Regelmatig krijgen wij van één van onze klanten de vraag wat het exacte verschil is tussen een groepenkast en meterkast. Het antwoord hierop is heel eenvoudig: een groepenkast vormt onderdeel van de meterkast. Hoe meer elektrische apparaten, verlichting en andere elektra u in huis hebt, hoe meer groepen u nodig hebt. Per groepenkast creëert u vier extra elektrische groepen. Onder meer voor een vaatwasser en vaatmachine moet u een nieuwe groepenkast realiseren.

Kortsluiting? Bel 085 500 9945!

contact met elektricien Haarlem
Op het moment dat elektriciteitsdraden beschadigd raken, of u het elektriciteitsnetwerk overbelast, bestaat er de kans op kortsluiting. Kortsluiting is zeer gevaarlijk, omdat het kan leiden tot brand en andere problemen. Om kortsluiting te voorkomen is het belangrijk dat u alle elektra regelmatig controleert. Eventueel kunt u ervoor kiezen om een elektricien in te schakelen voor periodiek onderhoud. Via ons telefoonnummer 085 500 9945 bereikt u direct een ervaren elektricien uit Haarlem.

Stopcontacten plaatsen

stopcontact plaatsen Haarlem
Voor vrijwel elk apparaat hebt u een stopcontact nodig. De installatie van stopcontacten is niet heel erg ingewikkeld, maar u moet hierbij wel voorzichtig te werk gaan. In sommige gevallen is het mogelijk om een stopcontact te verdubbelen, in andere gevallen is het noodzakelijk om een extra stroomdraad te gebruiken voor het creëren van stopcontacten. Bent u begonnen met de installatie van een stopcontact maar wil het niet lukken? Wij helpen u graag.

Domotica installatie

elektriciteit verleggen
Houdt u van een groot gebruiksgemak door middel van automatisering? Dan is de plaatsing van domotica in en om huis een goed idee. De term domotica staat voor alle automatische onderdelen die u laat installeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan op tijd werkende koffiezetapparaten, geautomatiseerde zonwering of een garagedeur die met een afstandsbediening werkt. Ook de verwarming, verlichting en airconditioning kunt u op afstand bedienen. De plaatsing van een domotica systeem kost wel duizenden euro’s.

Meterkast vervangen

Meterkast Haarlem
Het vervangen of verplaatsen van de meterkast is alleen nodig op het moment dat de meterkast te klein wordt, of als deze op een andere plek handiger is. Moet u steeds vaker een groepenkast bijplaatsen of worden de elektriciteitskabels om uw huis verlegd? Dan is het mogelijk dat de meterkast vervangen dient te worden. Schakel hiervoor altijd de hulp van een ervaren elektricien in. Deze zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing. Benieuwd naar de prijzen? Informeer bij een elektrotechnisch installatiebureau!

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar plaatsen Haarlem
Om de veiligheid van de elektriciteit in woningen en bedrijfspanden te kunnen waarborgen is de aardlekschakelaar verplicht. Een aardlekschakelaar meet de hoeveelheid stroom die door een bepaald woongedeelte loopt, en zal lekken in de stroom opmerken. Zodra dit gebeurt, dan is de kans op kortsluiting aanzienlijk, en daarom schakelt de aardlekschakelaar direct het hele systeem uit. Het vervangen van de aardlekschakelaar is eveneens een klus die u moet overlaten aan een elektricien uit Haarlem.

domotica Haarlem

Elektriciteit buiten aanleggen

Eén van de klussen die een medewerker van ons elektrotechnisch installatiebedrijf regelmatig moet uitvoeren is het aanleggen van buitenverlichting. Hiervoor is het in de meeste gevallen noodzakelijk om een stopcontact in de muur te zetten, en de stroomdraden door te trekken vanaf de meterkast. Zodra het stopcontact is gerealiseerd, hoeft u echter niet perse met behulp van een elektricien de rest van de klus uit te voeren. Met het onderstaande stappenplan zorgt u ervoor dat u spoedig geniet van een sfeervol verlichtte tuin. Natuurlijk moet u er wel altijd rekening mee houden dat er een gevaar is bij het werken met elektriciteitsdraden. Stel u bij enige onzekerheid altijd in verbinding met een elektricien.

Stap 1. Begin met het aansluiten van de grondkabel.
Stap 2. Leg een lus in de grondkabel op de plek waar de verlichting komt.
Stap 3. Splits eventueel de kabel met behulp van een waterdichte grondkabeldoos.
Stap 4. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat in de tegelplaat van de tuinverlichting gaten zitten om de draad door te trekken
Stap 5. Gebruik de gebruiksaanwijzing van de lamp om deze aan te sluiten.
Stap 6. Kies altijd voor een aarding op het moment dat de tuinverlichting van metaal is.

Stopcontact in de badkamer

Vindt u het prettig om in de badkamer uw haar te kunnen föhnen of u te kunnen scheren? Het is dan wel nodig dat hiervoor voldoende elektra aanwezig is. Het installeren van extra stopcontacten in de doucheruimte is alleen een optie voor woningen met een aardlekschakelaar, maar hier zitten wel verschillende regels aan vast. Het werken met elektra in de badkamer brengt namelijk diverse risico’s met zich mee. Bij het aansluiten van stopcontacten in woningen zonder aardlekschakelaar gelden strakke voorwaarden, waaronder de volgende:

  • In de doucheruimte mogen geen stopcontacten of dimmers zitten.
  • Wel mag u een beveiligd stopcontact voor het scheren plaatsen.
  • Het scheerstopcontact moet minstens 60 centimeter vanaf de kraan zitten.
  • Ook mag er een trekschakelaar voor de wasmachine in de ruimte komen.
  • De verlichting in de badkamer moet bovendien geaard en waterdicht zijn.
  • Tot slot is zwakstroom wel toegestaan, mits u de transformator buiten de ruimte plaatst.
Wilt u graag meer weten over de opties, of heeft u de ondersteuning nodig van een elektrotechnisch installatiebedrijf? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. U bereikt ons via het contactformulier of via telefoonnummer 085 500 9945.

Krachtstroom aanleggen

Naast de standaard stroom die door elke woning in Haarlem loopt, bestaat er ook nog krachtstroom. Krachtstroom is nodig voor apparaten die veel elektriciteit verbruiken. Het gaat dan om een grotere spanning dan 230 volt. Krachtstroom is onder meer noodzakelijk voor apparaten binnen de industrie en andere zware machines. Dit betekent dat in particuliere woningen vaak geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het realiseren van de krachtstroom is er een 3-fasen aansluiting nodig. Deze aansluiting wordt soms ook voor particuliere woningen aangeraden, omdat dit de stroomverdeling makkelijk maakt. In onderstaande kopje leggen we graag uit wat een 3-fasen aansluiting is.

Wat is een 3-fasen aansluiting

Gemakkelijk gezegd gaat het bij een 3-fasen contact om een aansluiting van 3 x 25 Ampère. Deze drie fasen leveren allemaal 230 volt. Dit is met name handig voor grotere machines in industriële toepassingen, maar tegenwoordig wordt er bij nieuwbouwwoningen ook vaak gekozen voor de 3-fasen oplossing. Dit komt met name doordat er steeds vaker elektrisch gekookt wordt. Dit vereist geen 3-fasen oplossing, maar het is mogelijk dat hierdoor de 1-fase variant op een gegeven moment overbelast raakt. Zeker wanneer er ook een jacuzzi, elektrische warmtepomp of sauna aangesloten moet worden.

Direct contact: 085 500 9945

Wilt u weten welke opties u heeft voor het verbeteren van de elektra bij u thuis? Hebt u een vraag over het kindveilig maken van een stopcontact? Of bent u benieuwd naar de prijs voor het verplaatsen van de meterkast? Dan zit u bij ons op de goede plek. De medewerkers van ons elektrotechnisch installatiebedrijf hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied, en ondersteunen u met alle plezier bij de diverse klussen. Via het contactformulier komt u rechtstreeks met één van onze medewerkers in verbinding. Hebt u liever direct contact met een elektricien uit Haarlem? Bel ons, wij helpen u graag!

stoppenkast Haarlem