Datanetwerken en telecommunicatie

Tegenwoordig draait de wereld op telecommunicatie, of te wel: datanetwerken. Zo’n 95 procent van de sociale, economische en educatieve transacties wordt momenteel via telefoon dan wel internet uitgevoerd. Om deze transacties naar behoren te laten plaatsvinden, is het van groot belang dat uw datanetwerk up to date is, en de hoeveelheid informatie die verstuurd moet worden aan kan. Bij Koldijk hebben wij ons gespecialiseerd in het installeren van degelijke telecommunicatie datanetwerken, opdat u de internetsnelheid verhoogt en overbelasting voorkomt. Of u nu draadloze netwerken zoekt voor een groot bedrijf, of thuis een datanetwerk wilt laten installeren. Wij helpen u graag.

datanetwerken en telecommunicatie

Praktische oplossingen voor datanetwerken en telecommunicatie.

Koldijk hantereert scherpe tarieven als het op installatie van netwerken aankomt. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan!

CAT datanetwerk

Eén van de meest geïnstalleerde datanetwerken is een CAT datanetwerk. Deze systemen bestaan uit binnen- en buitenkabels die de apparaten voor telecommunicatie met elkaar verbinden. Daarnaast wordt bij het installeren rekening gehouden met universele aansluitingen, zodat u hier in de toekomst geen problemen mee krijgt. De CAT systemen zijn zowel in standaard als draadloze variant verkrijgbaar, en leveren een datasnelheid tot zo’n 1024 Mbit/sec (UTP Cat6). Het installeren van dergelijke datanetwerken voor telecommunicatie vereist een grote zorgvuldigheid. Wij raden dan ook aan hier een professional voor in te schakelen.

Draadloze datanetwerken

Om de telecommunicatie binnen een bedrijf te vergemakkelijken, en ook in privésfeer van meerdere apparaten binnenshuis gebruik te maken, raden wij aan een draadloos datanetwerk te installeren. Het draadloze datanetwerk (WLAN) kan opzichzelfstaand zijn, of als aanvulling dienen op de bestaande datanetwerken. Het grote voordeel van draadloze netwerken is dat computers kunnen worden verbonden zonder netwerk kabels. Dankzij een draadloos netwerk kunnen dan ook meerdere mensen tegelijk gebruik maken van het internet. Vreest u dankzij het draadloze netwerk voor de privacy schending van uw telecommunicatie? Dankzij encryptie wordt WLAN beveiligd, dit betekent dat u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken.

Hulp bij het installeren

Zoals gezegd vereist het installeren van datanetwerken enige precisie. Hoewel u voor de particuliere telecommunicatie nog wel zelf het (draadloze) netwerk aan zou kunnen leggen, is het zeker voor bedrijven aan te raden de hulp in te roepen van een expert. Hiermee voorkomt u dat het datanetwerk in de toekomst storingen gaat vertonen, of dat het verzenden van berichten niet beveiligd is.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijke datanetwerken die wij bij Koldijk BV bieden? Heeft u vragen over de aanleg van een nieuw draadloos datanetwerk? Of hebt u behoefte aan meer informatie over de mogelijke prijzen? Vraag via het contactformulier gratis een offerte aan. Deze kunt u zelf met andere offertes vergelijken op de geboden prijzen en mogelijkheden. Wij garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbare vakmannen.

Er moest een datanetwerk geïnstalleerd worden voor in mijn bedrijf. Hier had ik zeker hulp bij nodig, het werk is met precisie uitgevoerd.
P. Smits, Zaandam
Wij wilden thuis een draadloos netwerk aanleggen, maar we raakten in de war bij de stappen die genomen moesten worden. Gelukkig hebben we goed advies gekregen.
K. van Vliet, Amstelveen
Wij kregen problemen met het datanetwerk. Door hulp van elektriciens is het probleem snel gevonden en meteen opgelost.
V. Bruinsma, Breda