Elektricien Huizen – 24/7 storing service

Elektricien Huizen

Heeft u een elektricien nodig voor uw woning in Huizen? Of wilt u een elektrotechnisch installatiebedrijf inschakelen om een nieuwe groep aan te leggen in uw meterkast? Schakel een erkend elektricien uit Huizen in voor al uw elektrawerkzaamheden. Denk hierbij aan de installatie van een groepenkast, het installeren van een aardlekschakelaar of het aansluiten van nieuwe verlichting.

Kom eenvoudig in contact met een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Vul het offerteformulier in of bel naar 085 500 9945! Via het telefoonnummer komt u direct in contact met een medewerker. Vult u het offerteformulier in? Dan wordt er snel contact met u opgenomen.

24/7 hulp bij een stroomstoring

Wanneer u problemen heeft met een stroomstoring in uw woning of bedrijf in Huizen wilt u direct geholpen worden door een erkend elektricien in de buurt. Bel met de 24/7 spoedservice en u krijgt direct een vakman aan de lijn. De spoedservice is elke dag bereikbaar op elk gewenst tijdstip. Een elektricien spoed van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit de regio Huizen achterhaalt de oorzaak van de storing snel en zorgt ervoor dat de stroomstoring verholpen wordt.

Wat doet een elektricien?

Het takenpakket van een elektricien is zeer uitgebreid. Schakel een elektricien in om de elektriciteit aan te sluiten in uw nieuwbouwwoning in Huizen of voor de vervanging van verouderde bestaande elektriciteit. Staat de meterkast op een onhandige plek? Of wilt u de meterkast uitbreiden met extra groepen? Een elektricien zorgt ervoor dat de verplaatsing, vervanging of de installatie van een nieuwe groep op de juiste manier wordt uitgevoerd. Of laat de verlichting aansluiten door een elektricien. Voor alles wat te maken heeft met elektriciteit, van een stopcontact tot het aansluiten van lichtknoppen, is het verstandig om een elektricien in te schakelen. De werkzaamheden van een elektricien:

 • Meterkast vervangen of nieuwe groep toevoegen
 • Verhelpen kortsluiting en storing
 • Aanleggen nieuwe elektrakabels
 • Aansluiten verlichting
Heeft u een klus liggen die u door een gebrek aan ervaring niet uit kunt voeren? Neem dan contact op met een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Huizen voor professionele hulp.

Navigeer op deze pagina naar:

Stroomstoring | Elektra aanleggen | Groepenkast | Verlichting | Data & telecommunicatie

Gratis offertecontact met elektricien Koldijkbv

Elektricien voor onderhoud of reparatie

Iedereen weet dat het noodzakelijk is dat er onderhoud aan de kozijnen, trap of deuren gepleegd moet worden. Maar wist u dat onderhoud aan uw elektra ook noodzakelijk is voor de veiligheid en de levensduur? Het onderhouden van uw elektrische apparatuur is niet heel ingewikkeld. Maak ze regelmatig schoon om te zorgen dat er geen stof in komt. Wanneer er een probleem ontstaat binnen een elektrotechnische installatie, zoals een andere storing, dan raden wij aan om het kluswerk over te laten aan een erkend elektricien. Daarnaast is het belangrijk om uw aardlekschakelaar elke 10 jaar door een vakman uit Huizen te laten controleren.

Elektra renoveren

Is de elektra in uw woning in Huizen verouderd? Laat het dan renoveren. Hierbij geldt altijd: een goede voorbereiding is het halve werk. Een elektricien begint daarom eerst met het uitwerken van de elektriciteit. Bepaal samen waar u nieuwe lichtknopjes of stopcontacten wilt plaatsen. Een renovatie is het ideale moment om meer stopcontacten aan te leggen. Daarna legt de vakman uit Huizen nieuwe elektriciteitsdraden aan, een nieuwe groepenkast of renoveert hij de meterkast. Samen met de elektricien bepaalt u welke bedrading vernieuwd wordt.

Elektra aanleggen

Het aanleggen van nieuwe elektra lijkt soms eenvoudig, maar is het zeker niet. Het is zeer belangrijk dat het aanleggen op de juiste manier gebeurt in verband met de veiligheid en het gebruik. Er zijn verschillende soorten kabels, zoals een buitenkabel, grondkabel of huishoudsnoer. De vakman weet precies welke kabel hij nodig heeft. Voordat een elektriciteitsspecialist uit Huizen begint met het aanleggen van elektriciteit, schakelt hij alle stroom uit. Nieuwe kabels worden aangesloten via een kabeldoos of doormiddel van lasklemmen. Met elektrabuizen worden de kabels door de muur of het plafond aangelegd.

Installatie van datanetwerken

Naast de installatie van tuinverlichting, het herstel van een meterkast of het aanleggen van een extra groepenkast, kan een elektricien nog veel meer voor u betekenen. Eén van de zaken die een elektricien voor u zou kunnen uitvoeren is de installatie van netwerken. Het gaat hierbij om verschillende soorten: van datanetwerken voor particulieren tot beveiligingsnetwerken voor bedrijven. Dergelijke netwerken vragen veel tijd. Bovendien is de installatie van een datanetwerk bij bedrijven vaak complex. Dankzij de hulp van een elektrotechnisch installatiebedrijf is uw data- of beveiligingsnetwerk in korte tijd weer up-to-date.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Voor het onderhoud, de reparatie en installatie van uw elektrische apparaten, meterkast, stopcontacten en tuinverlichting rekenen de specialisten uit ons netwerk aantrekkelijke prijzen. Bovendien profiteert u bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf van heldere voorwaarden bij elke klus. Dit betekent dat u niet plotseling hogere kosten moet betalen, of onverwachte bijkomende problemen ervaart. Deze heldere voorwaarden gelden voor hulp bij een storing of kortsluiting, maar ook bij de installatie van tuinverlichting of het plaatsen van stopcontacten. Doordat wij werken met een groot aantal vakmannen, profiteert u bij ons tot slot van een snelle hulp door een gediplomeerd specialist. Deze zal in korte tijd het wooncomfort aanzienlijk verhogen.

Wat te doen bij stroomuitval?

Weet u precies wat u moet doen bij stroomuitval of storing? Het is mogelijk dat de stroom voor een korte of een lange tijd onverwacht uitvalt door een interne of externe oorzaak. Het is verstandig om eerst de oorzaak te achterhalen van de stroomuitval. Gaat het om een externe oorzaak van de stroomuitval? Meldt de storing dan via het landelijke storingsnummer. Is het een interne storing? Raadpleeg een erkend medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf via 085 500 9945. Open de koelkast en de vriezer zo weinig mogelijk bij stroomuitval. Haal alle apparaten uit het stopcontact. Deze apparaten reageren niet altijd goed op de stroompiek die ontstaat na het inschakelen van de stroom. Neem contact op met een erkend elektricien om een interne stroomstoring te verhelpen.

 • Stap 1: Controleer of er sprake is van een interne of externe oorzaak.
 • Stap 2: Zijn alle groepenschakelaars en de aardlekschakelaar ingeschakeld? Hebben uw buren ook last van een stroomstoring? Dan is er sprake van een externe oorzaak. Meldt de storing bij het Nationaal Storingsnummer: 0800-9009.
 • Stap 3: Staat de aardlekschakelaar en de andere schakelaars in de juiste stand en kunt u ze niet terugzetten? Dan spreken we van een interne oorzaak. Schakel hiervoor een erkend installateur in via 085 500 9945.
 • Stap 4: Haal spanningsgevoelige apparaten uit het stopcontact. Wanneer de stroom weer ingeschakeld wordt is er soms een piek in de stroom en niet alle apparaten reageren hier goed op.

Hulp bij stroomstoring

Last van een stroomstoring? Het verhelpen van een stroomstoring is alleen mogelijk op het moment dat het gaat om een interne stroomstoring. Bij een externe stroomstoring moet u de storing melden bij uw netbeheerder. Dit kan via Nationale Storingsnummer 0800-9009. Een elektricien kan u hierbij niet helpen, omdat de oorzaak van de stroomstoring bij de energieleverancier of transformatorhuisje ligt. Bij een interne stroomstoring zorgt een elektricien voor een snelle detectie van de locatie. Vaak kan hij direct beginnen met het oplossen van het probleem, zodat u er snel geen last meer van heeft.

Elektricien met spoed nodig?

Heeft u last van een stroomstoring of kortsluiting? Of heeft u om één andere reden een elektricien met spoed nodig? Bel dan naar 085 500 9945 om direct in contact te komen met een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Of vul het offerteformulier in. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen. Kortsluiting en storing zijn erg vervelend en dat wilt u uiteraard zo snel mogelijk opgelost hebben. Een elektricien heeft hier veel ervaring mee en zorgt voor een uitstekende reparatie. Dankzij het landelijke netwerk is er altijd een elektricien dicht bij u in de buurt.

Met spoed een elektricien nodig in uw woning in Huizen?

Bel naar 085 500 9945 of vul het offerteformulier in voor een elektricien en snelle oplossing!

Bel: 085 500 9945

Full service installatie

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Huizen
Wilt u in de badkamer extra spiegelverlichting plaatsen? Dan is het een mogelijkheid om bij de aanschaf te kiezen voor een full service installatie. Kiest u voor deze volledige service? Een elektricien komt dan bij u langs om het te installeren. Dankzij de full service hoeft u niet zelf de materialen op te halen, en bent u er tevens van verzekerd dat alles dubbel gecontroleerd en getest wordt. Bovendien zal de elektricien alles netjes en veilig bij u thuis achterlaten.

Domotica installatie

Domotica
Houdt u van een groot gebruiksgemak door middel van automatisering? Dan is het plaatsen van domotica in en om huis een goed idee. De term domotica staat voor alle automatische onderdelen die u laat installeren. Denk hierbij aan op tijd werkende koffiezetapparaten, geautomatiseerde zonwering of een garagedeur die met een afstandsbediening werkt. Ook de verwarming, verlichting en airconditioning kunt u op afstand bedienen. Het plaatsen van een domotica systeem kost wel duizenden euro’s.

Groepenkast

Groepenkast
Regelmatig krijgen wij de vraag wat het exacte verschil is tussen een groepenkast en meterkast. Het antwoord hierop is heel eenvoudig: een groepenkast vormt onderdeel van de meterkast. Hoe meer elektrische apparaten u in huis hebt, hoe meer groepen u nodig hebt. Per groepenkast creëert u vier extra elektrische groepen. Onder meer voor een vaatwasser en vaatmachine moet u een nieuwe groepenkast realiseren.

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen in Huizen
Tegenwoordig krijgen we steeds meer elektrische apparaten. Het kan daarom voorkomen dat u te weinig groepen in uw groepenkast heeft. Door het plaatsen van extra groep of extra aardlekschakelaar voorkomt u problemen met kortsluiting. Een elektricien kan snel en professioneel een extra groep aanleggen en de groepenkast op de juiste manier samenstellen. Zo weet u zeker dat alle apparaten in uw huis goed onderverdeeld zijn in de meterkast en dat apparaten die veel stroom gebruiken niet op één groep zitten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen
Het vervangen of verplaatsen van de meterkast is alleen nodig op het moment dat de meterkast te klein wordt, of als deze op een andere plek handiger is. Moet u steeds vaker een groepenkast bijplaatsen of worden de elektriciteitskabels om uw huis verlegd? Dan is het mogelijk dat u een nieuwe meterkast dient te plaatsen. Schakel hiervoor altijd de hulp van een ervaren elektricien in. Deze zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing. Informeer bij een elektrotechnisch installatiebureau!

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen in Huizen
Staat uw meterkast op een onhandige plaats? Of heeft u niet genoeg ruimte voor de meterkast, de leidingen en dergelijke? Dan is het mogelijk om uw meterkast te verplaatsen door een elektricien. Het verplaatsen van de meterkast kunt u het beste overlaten aan een installateur van een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Het vergt veel kennis om alles goed aan te sluiten en daarom is het niet verstandig om dit zelf uit te voeren.

Heeft u een elektricien nodig voor uw meterkast?

Vul het offerteformulier in of bel naar 085 500 9945 voor een erkend elektricien!

Vrijblijvende offerte

Data & telecommunicatie

Data & telecommunicatie installatie
In de huidige samenleving maken wij dagelijks minimaal 5 uur gebruik van data- en telecommunicatienetwerken. Doordat wij voor zowel zaken als privé situaties afhankelijk zijn van deze netwerken, is het van belang dat deze optimaal werken.

Bij een elektrotechnisch installatiebedrijf uit ons netwerk in Huizen weet u zeker dat elk datanetwerk vakkundig geplaatst wordt. Daarnaast is het een optie om de capaciteit van uw netwerk uit te breiden.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar vervangen in Huizen
Om de veiligheid van de elektriciteit in woningen en bedrijfspanden te waarborgen is een aardlekschakelaar verplicht. Een aardlekschakelaar meet de hoeveelheid stroom die door een bepaald woongedeelte loopt, en zal lekken in de stroom opmerken. Zodra dit gebeurt, dan is de kans op storing en kortsluiting aanzienlijk, en daarom schakelt de aardlekschakelaar direct het hele systeem uit. Het aanleggen van de aardlekschakelaar is eveneens een klus die u moet overlaten aan een vakman van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Huizen.

Stopcontacten plaatsen

stopcontacten plaatsen in Huizen
Voor vrijwel elk apparaat heeft u een stopcontact nodig. De installatie van stopcontacten is niet heel erg ingewikkeld, maar u moet hierbij wel voorzichtig te werk gaan. In sommige gevallen is het mogelijk om een stopcontact te verdubbelen, in andere gevallen is het noodzakelijk om een extra stroomdraad te gebruiken voor het creëren van stopcontacten. Bent u begonnen met de installatie van een stopcontact maar wil het niet lukken? Wij helpen u graag.

Kortsluiting? Bel: 085 500 9945

24/7 storing service
Op het moment dat elektriciteitsdraden beschadigd raken, of u het elektriciteitsnetwerk overbelast, bestaat er de kans op kortsluiting. Dit is zeer gevaarlijk, omdat het kan leiden tot brand en andere problemen. Om kortsluiting te voorkomen is het belangrijk dat u alle elektra regelmatig controleert. Eventueel kunt u ervoor kiezen om een vakman in te schakelen voor periodiek onderhoud. Via ons telefoonnummer 085 500 9945 bereikt u direct een ervaren elektricien van een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Verlichting aansluiten

verlichting aansluiten
Verlichting sluit u aan via de centraaldoos op het plafond of de wand. Wilt u de lamp ergens anders aansluiten?

Maak dan gebruik van een kabelgoot voor een nette afwerking. De bedrading van een lamp bestaat uit 3 of 4 draden, elk met een eigen functie. Sluit kleur op kleur aan. Een kroonsteentje is hierbij erg handig.

Tuinverlichting

Tuinverlichting in Huizen aanleggen
Wilt u graag meer sfeer in de tuin creëren? Overweeg dan om tuinverlichting te installeren. Het voordeel van tuinverlichting is dat deze veel sfeer bieden, terwijl ze maar weinig extra elektriciteitskosten met zich meebrengen. Voor het plaatsen van buitenverlichting is installeren van de juiste elektriciteitsdraden van belang. Eventueel is het mogelijk om hiervoor de hulp van elektricien uit Huizen in te roepen. Zo weet u zeker dat er geen storingen ontstaan.

Benieuwd naar de kosten van een elektricien voor uw klus?

Ga ook voor een professioneel elektricien en vul het offerteformulier in of bel 085 500 9945!

Offerte aanvragen
Bel 085 500 9945
elektriciteit buiten in Huizen aanleggen

Elektriciteit buiten aanleggen

Eén van de klussen die een medewerker van ons elektrotechnisch installatiebedrijf regelmatig moet uitvoeren is het installeren van buitenverlichting. Hiervoor is het in de meeste gevallen noodzakelijk om een stopcontact in de muur te zetten, en de stroomdraden door te trekken vanaf de meterkast. Zodra het stopcontact is gerealiseerd, hoeft u echter niet per se met behulp van een elektricien de rest van de klus uit te voeren. Met het onderstaande stappenplan zorgt u ervoor dat u spoedig geniet van een sfeervol verlichtte tuin. Natuurlijk moet u er wel altijd rekening mee houden dat er een gevaar is bij het werken met elektriciteitsdraden. De stappen om buiten elektriciteit aan te leggen:

Stap 1. Begin met het aansluiten van de grondkabel.
Stap 2. Leg een lus in de grondkabel op de plek waar de verlichting komt.
Stap 3. Splits eventueel de kabel met behulp van een waterdichte grondkabeldoos.
Stap 4. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat in de tegelplaat van de tuinverlichting gaten zitten om de draad door te trekken
Stap 5. Gebruik de gebruiksaanwijzing van de lamp om deze aan te sluiten.
Stap 6. Kies altijd voor een aarding op het moment dat de tuinverlichting van metaal is.

Stopcontact in de badkamer

Vindt u het prettig om in de badkamer uw haar te kunnen föhnen of u te kunnen scheren? Het is dan wel nodig dat hiervoor voldoende stopcontacten aanwezig zijn. Het installeren van extra stopcontacten in de doucheruimte is alleen een optie voor woningen met een aardlekschakelaar. Maar hier zitten wel regels aan vast. Het werken met elektra in badkamers brengt namelijk risico’s met zich mee. Bij het aansluiten van stopcontacten in woningen zonder aardlekschakelaar gelden strakke voorwaarden, waaronder de volgende:

 • Geen stopcontacten of dimmers in de doucheruimte zelf.
 • Wel mag u een beveiligd stopcontact voor het scheren plaatsen.
 • Het scheerstopcontact moet 60 cm vanaf de kraan zitten.
 • Een trekschakelaar voor de wasmachine is toegestaan.
 • De verlichting in badkamers moet geaard zijn en waterdicht.
 • Tot slot is zwakstroom wel toegestaan, mits u de transformator buiten de ruimte plaatst.
Wilt u graag meer weten over de opties, of heeft u de ondersteuning nodig van een elektrotechnisch installatiebedrijf? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. U bereikt ons via het offerteformulier of via telefoonnummer 085 500 9945.

Krachtstroom aanleggen

Naast de standaard stroom die door elke woning in Huizen loopt, bestaat er ook nog krachtstroom. Krachtstroom is nodig voor apparaten die veel elektriciteit verbruiken. Het gaat dan om een grotere spanning dan 230 volt. Krachtstroom is onder meer noodzakelijk voor apparaten binnen de industrie en andere zware machines. Dit betekent dat in particuliere woningen vaak geen krachtstroom aansluiting nodig is.

Voor het realiseren van de krachtstroom is er een 3-fasen aansluiting nodig. Deze aansluiting wordt soms ook voor particuliere woningen aangeraden, omdat dit de stroomverdeling makkelijk maakt. In onderstaande kopje leggen we uit wat een 3-fasen aansluiting is.

Wat is een 3-fasen aansluiting

Gemakkelijk gezegd gaat het bij een 3-fasen contact om een aansluiting van 3 x 25 Ampère. Deze drie fasen leveren allemaal 230 volt. Dit is met name handig voor grotere machines in industriële toepassingen, maar tegenwoordig wordt er bij nieuwbouwwoningen ook vaak gekozen voor de 3-fasen oplossing. Dit komt met name doordat er steeds vaker elektrisch gekookt wordt. Dit vereist geen 3-fasen oplossing, maar het is mogelijk dat hierdoor de 1-fase variant op een gegeven moment overbelast raakt. Zeker wanneer er ook een jacuzzi, elektrische warmtepomp of sauna aangesloten moet worden.

Waarom elektricien inschakelen?

Het takenpakket van een elektricien uit Huizen is uitgebreid. Voor alles wat met elektra te maken heeft, raden wij aan om een elektrotechnisch installatiebedrijf in te schakelen. Eén van de redenen om een elektricien in te huren is de veiligheid. Er zijn veiligheidsregels waarvan een elektricien op de hoogte is en welke de veiligheid tijdens de werkzaamheden bevorderden. Daarnaast zorgt een installateur voor een snel en vakkundig resultaat. Een elektricien beschikt over alle nodige gereedschap en u hoeft zelf niets aan te schaffen. Voordelen van een elektricien:

 • Veiligheid en waardevol advies
 • Professioneel gereedschap
 • Snel en vakkundig resultaat

Direct contact: 085 500 9945

Wilt u weten welke opties u heeft voor het verbeteren van de elektra bij u thuis? Wilt u een nieuwe aardlekschakelaar aanleggen? Heeft u een vraag over het kindveilig maken van een stopcontact? Of bent u benieuwd naar de prijs voor het verplaatsen van de meterkast?

Dan bent u hier op de goede plek! Bel naar 085 500 9945 om rechtstreeks in verbinding met een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Huizen.

Voor spoed zoals een storing is dit nummer 24 uur per dag bereikbaar. Of vul het offerteformulier in. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Een erkend elektricien is u graag van dienst en heeft ruime ervaring binnen het vakgebied.