Elektricien nodig in Heemskerk?

Ontdek de scherpe prijzen. Kom direct in contact met een elektricien!

Nu bereikbaar.

Elektricien Heemskerk

Een elektricien uit Heemskerk is in te schakelen voor al uw elektriciteitswerken: van grote tot kleine klussen. Wilt u een nieuw stopcontact in de keuken, zodat u geen verlengsnoer nodig heeft? Of is het tijd om die oude meterkast te vervangen?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo snel mogelijk een scherp geprijsde offerte van een elektromonteur uit uw regio: gratis en helemaal vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Liever direct contact? Bel 085 500 1623 en kom gelijk in contact met een elektrotechnisch installatiebedrijf in uw regio.

Op deze pagina leest u wat een elektricien voor u kan betekenen. U krijgt meer informatie over de kosten voor het aanleggen van elektra en leest waarom het zo belangrijk is een elektrotechnisch installatiebedrijf in te schakelen.

Erkend elektricien Heemskerk met spoed: 24/7!

Een elektricien uit Heemskerk staat bij spoed voor u klaar: 24/7. Via het telefoonnummer 085 500 1623 is de elektricien dag en nacht bereikbaar. Heeft u te maken met een kortsluiting die u zelf niet opgelost krijgt? Of heeft u een stroomstoring en kunt u de oorzaak niet achterhalen?

Bel en kom direct in contact met een elektricien uit Heemskerk, die bij spoed binnen een half uur ter plaatse is. Ook ’s avonds en in de weekenden. Zo weet u zeker dat u nooit lang hoeft te wachten!

elektricien Heemskerk

Kortsluiting Heemskerk: wat nu?

Is de stroom in huis zomaar uitgevallen? Grote kans dat u te maken heeft met een kortsluiting! Kortsluiting klinkt misschien eng, maar dit is eigenlijk een beveiliging, om brand te voorkomen.

Wat is kortsluiting?

Elektrische draden zijn in principe geïsoleerd, waardoor ze niet in aanraking komen. Bij kapotte elektrische apparaten bestaat de kans dat deze draden wél in aanraking komen. De stroomsterkte neemt toe, waardoor de elektriciteitsdraden steeds warmer worden. Op een bepaald punt bepaalt de technische installatie dat het genoeg is, waardoor de stoppen uitslaan.

U kunt de kortsluiting zelf opsporen. Haal alle stekkers in huis uit het stopcontact, schakel de stoppen weer in en steek nu één voor één de stekkers weer in het stopcontact. Zo achterhaalt u welk apparaat de kortsluiting in huis veroorzaakt.

Kunt u de oorzaak van de kortsluiting niet opsporen? Schakel met spoed een elektricien in: bel 085 500 1623 voor direct contact met een elektromonteur uit uw regio. Binnen een half uur staat hij bij u voor de deur!

Last van een stroomstoring?

Een stroomstoring en kortsluiting wordt vaak met elkaar verward. Waar een kortsluiting vaak een interne oorzaak heeft, ligt de oorzaak bij een stroomstoring meestal extern. Hierbij kan het gaan om werkzaamheden aan het netwerk, extreem warm weer of een ander probleem aan de elektriciteitskabels. Hoe lang een stroomstoring duurt, ligt aan de oorzaak van de storing.

Wat kan ik doen bij een stroomstoring?

Meestal is stroomuitval snel verholpen, maar het kán soms enkele uren duren voordat u weer stroom heeft. Zorg dat er kaarsen en zaklampen op een gemakkelijke plek liggen, zodat u altijd verlichting heeft. Open uw koelkast en vriezer zo min mogelijk: deze blijven dan zeker een paar uur goed koud. Meld de storing bij uw leverancier en houd de warmte zoveel mogelijk binnen.

Wat doet een elektricien in Heemskerk?

  Er zijn veel klussen in en rond het huis geschikt voor doe-het-zelvers. Elektriciteitswerken zijn daar niet één van. Heeft u geen verstand van elektra: schakel dan absoluut een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Heemskerk in. Het werken met elektra kan levensgevaarlijk zijn als u niet weet wat u doet.

  De werkzaamheden van elektriciens lopen flink uiteen. U kan een elektricien uit Heemskerk inschakelen voor grote werkzaamheden, zoals het vervangen van de meterkast of net aanleggen van elektriciteit. Het is ook mogelijk een elektromonteur in te huren voor kleinere klussen, zoals het plaatsen van een stopcontact of het aansluiten van (tuin)verlichting. Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden:

 • Elektra aanleggen
 • Nieuwe meterkast plaatsen
 • Meterkast vervangen
 • Groepenkast vervangen
 • Stopcontact aansluiten
 • (Tuin)Verlichting aansluiten

elektromonteur Heemskerk

Wat kost een elektricien in Heemskerk?

De kosten van een elektromonteur verschillen enorm. Dat komt omdat elke elektricien in Heemskerk zijn eigen uurtarief bepaalt. Het uurtarief is onder andere afhankelijk van de ervaring van de elektromonteur. Een erkende elektricien uit Heemskerk en zzp’ers kosten ongeveer €25,- tot €35,- per uur.

Schakelt u liever een elektra bedrijf in? De kosten variëren in dat geval rond de €40,- tot €60,- per uur. De kosten van een elektra bedrijf zijn hoger, omdat een groot bedrijf extra kosten moet faciliteren, zoals de huur van een bedrijfspand. Het voordeel is wel dat er altijd een elektricien beschikbaar is.

Besteed uw elektriciteitswerken uit aan een gecertificeerd elektricien, ook al liggen de kosten dan wat hoger. Doet u dit niet, dan heeft u geen garanties op het gebied van veiligheid en is het risico op kortsluiting en brandvorming groter! Bekijk de exacte kosten in de tabel hieronder.

Kosten elektricien [jaartal]

Elektricien Uurtarief*
Erkende elektricien & zzp’ers €25,- tot €35,- per uur
Elektra bedrijf €40,- tot €60,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde tarieven. Benieuwd naar de exacte tarieven? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Wat kost een elektricien per uur?

€25,- tot €60,-

(Gebaseerd op gemiddelde uurtarieven)

Laag uurtarief
€25,- tot €35,- per uur

Erkende elektricien (zzp)
Gediplomeerd
Eenvoudige klussen

Hoog uurtarief
€40,- tot €60,- per uur

Elektra bedrijf
Meerdere elektriciens
Ingewikkelde elektriciteitswerken

Wat heeft invloed op de prijs?

De prijs van een elektrotechnisch installatiebedrijf in Heemskerk verschilt dus per situatie. Dat komt doordat het uurtarief varieert aan de hand van de ervaring van de elektromonteur. Bovendien zijn sommige klussen nu eenmaal goedkoper dan andere, afhankelijk van hoe complex ze zijn. Het plaatsen van een nieuw stopcontact is voor een elektromonteur uit Heemskerk heel eenvoudig. Het aanleggen van de elektriciteit in huis vereist juist meer aandacht en precisie.

De totaalprijs van het elektriciteitswerk is afhankelijk van deze factoren:

 • Het uurtarief van de elektromonteur
 • De ervaring van de elektricien
 • Het type klus dat u uitbesteedt
 • Eventuele voorrij- en afvoerkosten