Elektricien Diemen – 24/7 storing service

Elektricien Diemen

Een elektricien uit Diemen kan veel voor u betekenen op het gebied van elektra. Heeft u behoefte aan extra stopcontacten in huis? Of wilt u buitenshuis extra stroompunten laten aansluiten? Ook in het geval van een stroomstoring kan een elektrotechnisch installatiebedrijf direct hulp bieden. Zo pakt u uw dagelijkse bezigheden snel weer op en hoeft u zich geen zorgen te maken over de storing.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden en kosten van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag via het formulier of bel naar 085 500 1370 voor direct contact met een elektricien.

24/7 hulp bij een stroomstoring

Een stroomstoring kan op elk moment ontstaan, en u wilt hier natuurlijk niet te lang mee blijven zitten. Gelukkig bieden wij u een 24/7 service waarmee u zo snel mogelijk wordt geholpen. De storing wordt spoedig opgelost zodat de meterkast en uw apparatuur weer snel naar behoren werken!

Wat doet een elektricien?

Wanneer men denkt aan een elektrotechnisch installatiebedrijf, dan denken zij meestal aan experts die een storing verhelpen. Een elektricien is echter ook in te schakelen voor relatief kleine klussen op het gebied van elektra. In Diemen zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden van een elektricien:

 • Het plegen van onderhoud of het repareren van elektra.
 • Het renoveren van de elektra.
 • Het plaatsen of verplaatsen van nieuwe stopcontacten, tuinverlichting en wifi router.
Heeft u een klus liggen die u door een gebrek aan ervaring niet uit kunt voeren? Neem dan contact op met een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Diemen voor professionele hulp.

Navigeer op deze pagina naar:

Stroomstoring | Elektra aanleggen | Groepenkast | Verlichting | Data & telecommunicatie

Gratis offertecontact met elektricien Koldijkbv

Elektricien voor onderhoud of reparatie

Er hoeft niet perse iets mis te zijn met uw groepenkast om de hulp van een elektricien in te schakelen. U kunt een elektrotechnisch installatiebedrijf bijvoorbeeld ook inschakelen voor het onderhouden van uw elektrische installatie. De elektricien kijkt de groepenkast gerust voor u na of plaatst zelfs een hele nieuwe installatie. Het onderhouden van het elektriciteitsnetwerk wordt niet vaak door bewoners in Diemen uitgevoerd. Toch kan dit van belang zijn om de veiligheid van u en uw huisgenoten te garanderen. Onder meer een jaarlijkse controle van de aardlekschakelaar kan kortsluiting en brand voorkomen. Wilt u weten wat de mogelijkheden op dit gebied zijn? Neem dan vrijblijvend contact met op.

Elektra renoveren

Als alles goed werkt, is dat voor de meeste mensen een indicatie dat zij de hulp van een elektricien niet nodig hebben. Het kan echter goed voorkomen dat de elektriciteit in uw woning in de loop der tijd enorm verouderd is. Ook de elektriciteitsdraden gaan na verloop van tijd slijten. Dit heeft als gevolg dat de binnenkant van deze draden steeds meer open komen te liggen. Het risico op kortsluiting en een storing is dan vele malen groter.

Het is dus in sommige situaties verstandig om de elektra te renoveren. Een elektricien maakt uw huis weer een stuk veiliger.

Elektra aanleggen

Het kan goed zijn dat u de behoefte heeft aan het plaatsen van extra stroomvoorziening in huis. In dit geval is het belangrijk om een ervaren elektricien in te schakelen. De elektrotechnisch expert zorgt er allereerst voor dat hij veilig kan werken door de stroomvoorziening uit te schakelen. Dit garandeert de veiligheid in huis. De expert legt eerst een buis van PVC aan van de groepenkast naar de nieuwe stroomvoorziening. Hier worden de kabels doorheen getrokken, waarna hij deze aan het nieuwe stroompunt aansluit. Als het stopcontact is bevestigd sluit hij het in de meterkast aan op de aansluitkast van het energiebedrijf, waarna uw nieuwe stroomvoorziening klaar is voor gebruik!

Installatie van datanetwerken

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van datanetwerken voor het overdragen van informatie. Vrijwel elk bedrijf in Diemen kan niet meer zonder internet of telefoon. Het is daarom belangrijk dat uw datanetwerk op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. De experts van ons elektrotechnisch installatiebedrijf zijn u hierbij met plezier van dienst. Geef op de offertepagina aan wat uw wensen voor uw datanetwerk: op welke snelheid moet deze werken en is een draadloos systeem nodig? Wij zullen ervoor zorgen dat u spoedig een vrijblijvende offerte ontvangt. Wij garanderen voor elke klus een snelle hulp en aantrekkelijke prijzen.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Zoekt u een betaalbare elektricien met de juiste kennis en duidelijke voorwaarden? Zoek dan niet verder, want dit is precies wat wij als elektrotechnisch installatiebedrijf bieden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en daar profiteert u van. De exacte prijs voor een klus wordt bepaald door een aantal verschillende factoren. Zo is het soort materiaal dat wij moeten gebruiken van invloed op de kosten, en ook de staat van het bestaande elektriciteitsnetwerk is hierop van invloed. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen van de klus die u voor ogen heeft. Wij helpen u graag verder.

Wat te doen bij stroomuitval?

Stroomuitval komt eigenlijk altijd ongelegen. Zeker in de wintermaanden is het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer warmte in huis hebt. Een storing heeft meestal twee verschillende oorzaken. Wanneer het gaat om een externe storing heeft de hele straat last van een stroomuitval. Meld dan de storing bij de netbeheerder en wacht tot de stroomuitval voorbij is. In de meeste gevallen gaat het echter om een interne stroomstoring, meestal veroorzaakt door kortsluiting. Als er op één moment teveel stroom wordt gevraagd slaat de stop door en ontstaat er stroomuitval. Probeer in dat geval de stroomuitval met het onderstaande stappenplan te verhelpen.

 • Controleer eerst of alle groepschakelaars nog ingeschakeld zijn. Is dit niet het geval, schakel de groep dan weer in zodat de stroomvoorziening weer terugkeert.
 • Lukt het u niet om de groep weer in te schakelen? Dan is één van uw elektrische apparaten waarschijnlijk de oorzaak van een kortsluiting. Trek alle stekkers in huis uit het stopcontact, schakel de groep weer in en stop de stekkers één voor één weer in de stopcontacten. Zo vindt u gemakkelijk het apparaat dat de stroomstoring veroorzaakt.
 • Indien de groepen nog steeds ingeschakeld zijn en u geen stroom heeft, is de kans groot dat de aardlekschakelaar de oorzaak is. Schakel een elektricien in om de deze te vervangen.

Hulp bij stroomstoring

Lukt het u niet te achterhalen wat de oorzaak van de stroomstoring is? Dan staat een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Diemen dag en nacht voor u klaar. De elektricien zoekt in huis, en eventueel in de tuin, naar de oorzaak van de stroomstoring. Na het vinden van de oorzaak zal hij deze verhelpen. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw koelkast, vriezer en natuurlijk wifi. Wanneer het gaat om een externe stroomuitval zit er helaas niets anders op dan wachten tot deze verholpen is. Sluit dan al uw ramen, deuren en gordijnen om zoveel mogelijk warmte binnen te houden.

Elektricien met spoed nodig?

Heeft u een storing aan uw elektriciteitsnetwerk of heeft u een probleem met de aardlekschakelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Diemen heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en helpt u met alle plezier bij het herstellen of vernieuwen van een elektriciteitsnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Heeft u een storing en wilt u zo snel mogelijk hulp aan huis? Bel dan naar 085 500 1370 om gebruik te maken van een 24/7 spoedservice. De experts staan dag en nacht voor u klaar, zeven dagen per week!

Met spoed op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Diemen?

Bel naar 085 500 1370 voor direct contact met een ervaren elektricien in de buurt.

Bel: 085 500 1370

Full service installatie

Elektrotechnisch installatiebedrijf
Bent u op zoek naar handige totaalservice voor uw elektriciteit? Wij helpen u verder in Diemen! Ons elektrotechnisch installatiebedrijf installeert uw meterkast of groepenkast op een professionele manier. We sturen een elektricien naar uw woning toe, die iedere storing op adequate wijze oplost. Heeft u dus een elektriciteitsklus? Neem dan contact op via 085 500 1370 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier!

Domotica installatie

Domotica
Tegenwoordig zijn steeds meer klanten geïnteresseerd in de mogelijkheden voor domotica. Domotica staat voor het gebruik van elektronica voor de automatisering van processen in en om huis. Dit betekent onder andere dat de verlichting, verwarming en ventilatie geautomatiseerd kan worden. Ook geluidssystemen, de zonwering of televisie kan op een automatisch systeem worden aangesloten.

Groepenkast

Groepenkast in Diemen
Uw groepenkast is essentieel in huis, omdat deze de stroomdoorgang van uw meterkast naar de rest van uw huis in Diemen regelt. Wilt u de groepenkast uitbreiden of renoveren? Wij zorgen te allen tijde voor een elektricien die uw groepenkast op een ervaren wijze installeert. Op die manier bent u verzekerd van een installatie die lang meegaat, en verkleint u de kans op stroomuitval door een kortsluiting.

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen in Diemen
Wanneer u een elektrisch apparaat wilt gebruiken dat veel stroom gebruikt, is de kans groot dat deze een eigen groep nodig heeft. Een voorbeeld hiervan is een oven, inductiekookplaat of zelfs zonnebank. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de aardlekschakelaar. Per schakelaar mogen er maximaal 4 groepen worden aangesloten. Voor een extra groep zult u dus wellicht ook een extra aardlekschakelaar moeten aansluiten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen
Heeft uw meterkast of groepenkast zijn beste tijd gehad? Laat deze dan door een elektricien of elektrotechnisch installatiebedrijf vervangen. Met het plaatsen van een nieuw exemplaar voorkomt u gevaarlijke situaties en is de kans op kortsluiting een stuk kleiner. In veel gevallen is het overigens niet noodzakelijk om alles te vervangen en volstaat een renovatie van de meterkast om de kwaliteit te optimaliseren. Met de hulp van een elektrotechnisch installatiebedrijf kunt u weer vele jaren vooruit!

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen in Diemen
In sommige situaties is het noodzakelijk om de meterkast te verplaatsen. Wanneer u wilt verbouwen, bijvoorbeeld. Het verplaatsen van een meterkast kan niet zomaar gedaan worden. Aan het verplaatsen zitten strenge voorschriften aan verbonden. Eerst moet u een aanvraag indienen bij de energieleverancier. Een elektrotechnisch installatiebedrijf is op de hoogte van de voorschriften en kan u eventueel een alternatieve locatie voorstellen.

Elektricien uit Diemen gezocht?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel 085 500 1370 voor direct contact!

Vrijblijvende offerte

Data & telecommunicatie

Data & telecommunicatie installatie
Elektriciteit is enorm belangrijk, maar in deze tijd is data- en telecommunicatie minstens zo belangrijk. Hiervoor is elektriciteit cruciaal, en daarom zien wij ook toe op een professionele installatie van uw stat- en telecommunicatie. Door een krachtig wifi signaal ontvangt u internet in het gehele kantoorpand op al uw verbonden apparaten. Een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Diemen zorgt ervoor dat u altijd en overal verbonden bent.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar vervangen in Diemen
Wij gaven eerder al aan dat het van belang is om regelmatig te controleren of de aardlekschakelaar naar behoren werkt. Dit komt omdat een aardlekschakelaar het veiligheidsnet is wanneer een apparaat stroom lekt, maar er geen kortsluiting ontstaat. De aardlekschakelaar meet continu het stroomverschil en zal de elektriciteit uitschakelen wanneer dit verschil te groot wordt. Vervang de aardlekschakelaar zodra deze niet meer werkt.

Stopcontacten plaatsen

stopcontacten plaatsen Diemen
Het is zeker mogelijk om een extra stopcontact te plaatsen. Weet u niet zeker wat de beste locatie is voor de installatie van een extra stopcontact? Dan geeft de elektricien een professioneel advies. Zo weet u zeker dat het nieuwe stopcontact op een logische en praktische locatie geplaatst wordt. Hij zal u tevens adviseren over de verschillende soorten stopcontacten, en of de installatie van een geaard stopcontact vereist is of juist niet.

Kortsluiting? Bel: 085 500 1370

24/7 storing service
Heeft u last van een stroomstoring of een hardnekkige kortsluiting? Laat een elektricien naar het probleem kijken. De experts pakken uw problemen snel en efficiënt op en zorgen er zo voor dat u weer snel kunt genieten van uw elektriciteit thuis. Een elektricien kijkt met een deskundige blik naar uw meterkast en laat de storing in Diemen snel verdwijnen. Bel naar 085 500 1370 voor direct contact met een elektrotechnisch expert uit uw regio.

Verlichting aansluiten

verlichting aansluiten
Met de aansluiting van extra verlichting in huis kunt u uw wooncomfort flink verbeteren. Het oogt natuurlijk wel zo netjes als u geen losliggende kabels heeft liggen. Kies daarom niet voor verlichting met een stekker, maar schakel een installatiebedrijf uit Diemen in voor het aansluiten van nieuwe lampen. De elektricien zorgt ervoor dat alle elektriciteitsdraden netjes worden weggewerkt in de muur of het plafond. Zo geniet u al snel van de nieuwe verlichting in huis.

Tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen in Diemen
Een elektrotechnisch installatiebedrijf is niet alleen ervaren als het aankomt op binnenverlichting, we helpen u ook met het plaatsen van de beste tuinverlichting. U kiest zelf het type tuinverlichting uit, waarna wij instaan voor een snelle, duurzame installatie. Op deze manier geniet u spoedig van de verlichting in uw tuin! Heeft u een vraag over het plaatsen van tuinverlichting? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Op zoek naar een ervaren installatiebedrijf?

Vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte aan, of bel naar 085 500 1370.

Offerte aanvragen
Bel 085 500 1370
elektriciteit buiten in Diemen aanleggen

Elektriciteit buiten aanleggen

Elektriciteit wordt op steeds meer plekken onmisbaar, en ook voor buiten zijn er diverse momenten waarop een stopcontact handig zou zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van een elektrische barbecue of het gebruik van één van de vele gereedschappen voor in de tuin. Daarnaast is ook sfeerverlichting in de tuin steeds gebruikelijker. Voor het aanleggen van buitenstroom is het plaatsen van een buitenstopcontact ideaal. Onze professionals uit Diemen hebben daarom voor u een kort stappenplan opgesteld.

Stap 1. Monteer een contactdoos voor buiten, ook wel een aftakdoos genoemd.
Stap 2. Breng hiervoor een stroomkabel vanuit de meterkast naar buiten via een (geboord) gat in de muur.
Stap 3. Schroef de contactdoos boven het boorgat, en verbind de stroomdraden.
Stap 4. Bevestig vervolgens het stopcontact. Het liefst op minimaal 25cm van de grond, en op een enigszins droge plek.
Stap 5. Verbind het stopcontact met de contactdoos via een kabel.

Bent u aan de klus begonnen maar weet u niet zeker of alles goed is gegaan? Lukt het niet om het stopcontact werkende te krijgen? Aarzel dan niet om u in verbinding te stellen met één van onze experts. Zij zijn u graag van dienst.

Stopcontact in de badkamer

Wanneer u de badkamer wilt renoveren of vernieuwen, dan zult u eveneens aandacht moeten besteden aan de elektra. De regels voor elektriciteit in de badkamer zijn afhankelijk van de aanwezigheid van een aardlekschakelaar. De meeste woningen in Diemen hebben een aardlekschakelaar. Voor deze woningen geldt dat er gebruik wordt gemaakt van 3 zones in de badkamer. In de eerste zone mogen alleen producten worden geplaatst die tegen onderdompeling kunnen. In de tweede alleen materialen met een bestendigheid tegen waterstralen, en in de derde producten die waterdruppelvast zijn. Woont u in een pand waar nog geen aardlekschakelaar is? Dan gelden er andere regels. Onze specialisten hebben deze voor u op een rijtje gezet.

 • Alle verlichting in de badkamer moet waterdicht, geaard en dubbel geïsoleerd zijn.
 • Lampen op basis van zwakstroom (12-24 Volt) zijn wel toegestaan, mits de transformator niet in de badkamer staat.
 • In de doucheruimte mogen geen stopcontacten, dimmers en andere schakelaars zitten. Dit betekent dat u geen 220 Volt apparaten in de ruimte kunt gebruiken.
 • Een scheerstopcontact en wasmachine trekschakelaar zijn de uitzonderingen op de regel.

Krachtstroom aanleggen

Voor een aantal producten is het noodzakelijk om krachtstroom aan te leggen. Krachtstroom is een stroomsoort die niet verschilt van de standaard stroom, behalve dat er in één keer meer stroom door een apparaat gedreven wordt dankzij de krachtstroom. Deze stroomvariant werkt op basis van drie spanningsdraden in plaats van één.

Het aanleggen van krachtstroom is daarom ook een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend vakman uit Diemen. Deze kan de draden op de juiste wijze aan elkaar verbinden, en er zo voor zorgen dat u spoedig van een optimaal wooncomfort geniet.

Gaat u zelf aan de slag met de krachstroom? Wees dan uitermate voorzichtig, door de hogere stroomwaarde is het risico op kortsluiting en schokken aanzienlijk hoger.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het aanleggen van krachtstroom en de prijzen die hierbij komen kijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u met alle plezier een vrijblijvende offerte aan, en garanderen een snelle en vakkundig hulp. De producten waarvoor onder andere krachtstroom nodig is zijn: elektrische kookplaten, sauna’s, ovens, jacuzzi’s en warmtepompen.

Waarom elektricien inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het raadzaam is om een erkend elektricien in te schakelen voor het aansluiten van elektra of het verplaatsen van stopcontacten. De belangrijkste reden is waarschijnlijk de veiligheid. Werken met elektra zonder enige kennis of ervaring is vragen om problemen. Vraagt u zich nog steeds af waarom u een elektricien zou moeten inschakelen?

 • Een elektricien houdt rekening met de veiligheid in huis.
 • U wordt snel en vakkundig geholpen door een elektra-expert.
 • U hoeft niet zelf apparatuur en gereedschap aan te schaffen.
 • De klus is sneller afgerond dan wanneer u zelf aan de slag gaat.

Direct contact: 085 500 1370

Hebt u plotseling te maken met een stroomstoring of blijft u maar last houden van kortsluiting? Neem dan met spoed contact op met een erkend elektricien uit Diemen, via het telefoonnummer 085 500 1370. De elektrotechnisch experts staan dag en nacht voor u klaar, zodat u zo snel mogelijk weer stroom hebt.

Bent u geïnteresseerd in de aanleg van tuinverlichting of het plaatsen van extra stopcontacten? Of is er een andere klus waarvoor u de hulp van een elektricien kan gebruiken? Vul dan vrijblijvend het formulier in en ontvang een gratis offerte van een expert uit uw regio. U zit nergens aan vast!