Elektricien Rotterdam – spoedservice

Elektricien Rotterdam – Stroomstoring? Bel 085 500 9986!

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is altijd snel ter plaatse bij een stroomstoring. Wij leveren ideale service en onderhoud voor uw meterkast en groepenkast.

Elektricien Rotterdam

Wij bieden u de experts op het gebied van onder meer stroomstoring, of groepenkast, in uw eigen omgeving rond Rotterdam. Meteen de juiste hulp van een expert, dat zorgt ervoor dat u uw dagelijkse bezigheden snel weer op kunt pakken en zich niet druk hoeft te maken over de storing. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf levert uw altijd de beste elektricien die u zich kan wensen! De storing verdwijnt als sneeuw voor de zon.

24/7 hulp bij een stroomstoring

Een stroomstoring is acuut, en u kunt hier natuurlijk niet lang mee blijven zitten. Gelukkig bieden wij onze service die ervoor zorgt dat u in elk geval binnen het etmaal wordt geholpen. De meterkast en uw apparatuur werken snel weer naar behoren!

Onderhoud en elektrotechnische installatie

Er hoeft voor ons niet iets mis te zijn om u te kunnen helpen. Wilt u onderhoud laten plegen door ons elektrotechnisch installatiebedrijf? Wij kijken uw meterkast en groepenkast gerust voor u na of installeren nieuwe technieken voor u. Het onderhoud van een elektriciteitsnetwerk wordt niet vaak door onze klanten uitgevoerd. Toch kan het van belang zijn voor de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten. Onder meer een jaarlijkse controle van de aardlekschakelaar kan kortsluiting en brand door lekstroom voorkomen. Wilt u weten wat de mogelijkheden op dit gebied zijn? Neem dan contact met ons op, en wij zijn u met alle plezier van dienst.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Zoekt u een betaalbare elektricien met de juiste kennis en duidelijke voorwaarden? Zoek dan niet verder, want dit is precies wat wij als elektrotechnisch installatiebedrijf bieden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en daar profiteert u van. De exacte prijs voor een klus wordt bepaald door een aantal verschillende factoren. Zo is het soort materiaal dat wij moeten gebruiken van invloed op de kosten, en ook de staat van het bestaande elektriciteitsnetwerk is hierop van invloed. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen van de klus die u voor ogen heeft. Wij helpen u graag verder.

Installatie van netwerken

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van datanetwerken voor het overdragen van informatie. Vrijwel elk bedrijf in Rotterdam kan niet meer zonder internet of telefoon. Het is daarom belangrijk dat uw datanetwerk op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. De experts van ons elektrotechnisch installatie bedrijf zijn u hierbij met alle plezier van dienst. Geef op de offertepagina aan wat uw wensen voor het datanetwerk: op welke snelheid moet hij werken, en is een draadloos systeem nodig? En wij zullen ervoor zorgen dat u spoedig een geheel vrijblijvende offerte ontvangt. Wij garanderen voor elke klus een snelle hulp en aantrekkelijke prijzen.

Contactformuliercontact met elektricien Koldijk

Werkgebied Rotterdam

Stroomstoring verhelpen

Een stroomstoring kan op twee manieren veroorzaakt worden: door een interne storing of door een extern probleem. Een interne stroomstoring heeft meestal te maken met kortsluiting. Dit ontstaat doordat er teveel stroom in één keer van een groep wordt gevraagd, waardoor de stop doorslaat. Een interne storing is snel te verhelpen, door de zekering of stop te herstellen. Een externe stroomstoring is vaak groter, en heeft niet alleen voor u, maar ook de woningen in de omgeving gevolgen. U kunt in dit geval enkel de storingsdienst bellen, en wachten tot deze de stroomstoring verhelpen.

Direct contact: 085 500 9986

Heeft u een storing in uw elektriciteitsnetwerk of een probleem met de aardlekschakelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied, en helpen u met alle plezier bij het herstellen of vernieuwen van het elektriciteitsnetwerk. Ook voor het aanleggen of verleggen van de stopcontacten kunt u een vakman inschakelen. Bel ons meteen voor een afspraak in Rotterdam, dan bespreken wij graag met u wat we voor u kunnen betekenen. Via ons contactformulier vraagt u bijvoorbeeld gratis en vrijblijvend een offerte aan. Ook telefonisch zijn wij te bereiken, via 085 500 9986. Wij staan dag en nacht voor u klaar, zeven dagen per week!

Full service installatie

Koldijk elektrotechnisch installateur Rotterdam
Bent u op zoek naar handige totaalservice voor uw elektriciteit? Wij helpen u verder in Rotterdam! Ons elektrotechnisch installatiebedrijf installeert uw meterkast of groepenkast op een professionele manier. We sturen een elektricien naar uw woning toe, die iedere storing op adequate wijze oplost. Heeft u dus een elektriciteitsklus? Neem dan contact op via 085 500 9986 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier!

Data & telecommunicatie

Datanetwerken Rotterdam
Elektriciteit is belangrijk, maar net zo belangrijk is uw data- en telecommunicatie. Dit kan niet zonder elektriciteit, en daarom zien wij ook toe op een professionele installatie van uw stat- en telecommunicatie. Door een krachtig wi-fi-signaal ontvangt u internet in het gehele kantoorpand op al uw verbonden apparaten. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf zorgt ervoor dat u verbonden bent in Rotterdam!

Tuinverlichting

Tuinverlichting installeren
Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is niet alleen ervaren als het aankomt op binnenverlichting, we helpen u ook met het installeren van de beste tuinverlichting. U kiest zelf het type verlichting uit, waarna wij instaan voor een snelle, duurzame installatie. Op deze manier geniet u spoedig van de beste verlichting in uw tuin! Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Groepenkast

Groepenkast vervangen Rotterdam
Uw groepenkast is essentieel in huis, omdat deze de stroomdoorgang van uw meterkast naar de rest van uw huis regelt. Wij zorgen te allen tijde voor een elektricien die uw groepenkast op een ervaren wijze installeert. Op die manier bent u verzekerd van een installatie die lang meegaat. Onze elektricien vertrekt pas als u tevreden bent!

Kortsluiting?

Stroomstoring Rotterdam
Heeft u last van een stroomstoring of een hardnekkige kortsluiting? Laat een elektricien naar het probleem kijken. Wij pakken de problemen aan bij de wortels en zorgen ervoor dat u weer snel kunt genieten van uw elektriciteit thuis. Een elektricien kijkt met deskundige blik naar uw meterkast en laat de storing in Rotterdam snel verdwijnen.

Stopcontacten plaatsen

stopcontact vervangen Rotterdam

Wij kunnen bij u thuis op een snelle wijze uw stopcontacten plaatsen. Dit doen we op uw voorkeursplek in huis. We geven ook gratis advies over waar u uw stopcontact het beste geplaatst kunt krijgen. Heeft u last van een stroomstoring in Rotterdam? Dan kijken we direct naar de oorzaak en lossen we dit voor u op!

Domotica installatie

Domotica
Tegenwoordig zijn steeds meer klanten geïnteresseerd in de mogelijkheden voor domotica. Domotica staat voor het gebruik van elektronica voor de automatisering van processen in en om huis. Dit betekent onder andere dat de verlichting, verwarming en ventilatie geautomatiseerd kan worden. Ook geluidssystemen, de zonwering of televisie kan op een automatisch systeem worden aangesloten. Wilt u weten wat de opties zijn voor domotica bij u thuis? Onze elektriciens informeren u met alle plezier.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen Rotterdam
Heeft uw meterkast zijn beste tijd gehad? Laat deze dan door een elektricien van ons elektrotechnisch installatiebedrijf vervangen in of rond Rotterdam. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties en is de kans op kortsluiting een stuk kleiner. In veel gevallen is het overigens niet noodzakelijk om alles te vervangen, een renovatie van uw meterkast volstaat over het algemeen om de kwaliteit van de elektriciteitsnetwerk te optimaliseren. Na ons bezoek kunt u weer vele jaren vooruit. Vul ons contactformulier in voor een offerteaanvraag.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar plaatsen Rotterdam
Wij gaven eerder al aan dat het van belang is om regelmatig te controleren of de aardlekschakelaar naar behoren werkt. Dit komt omdat een aardlekschakelaar het veiligheidsnet is wanneer een apparaat stroom lekt, maar er geen kortsluiting ontstaat. De aardlekschakelaar meet continu het stroomverschil en zal de elektriciteit uitschakelen wanneer dit verschil te groot wordt. Vervang de aardlekschakelaar zodra deze niet meer werkt. Een elektricien uit ons netwerk helpt u hierbij desgewenst graag.

verlichting aanleggen Rotterdam

Elektriciteit buiten aanleggen

Elektriciteit wordt op steeds meer plekken onmisbaar, en ook voor buiten zijn er diverse momenten waarop een stopcontact handig zou zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van een elektrische barbecue of het gebruik van één van de vele gereedschappen voor in de tuin. Daarnaast is ook sfeerverlichting in de tuin steeds gebruikelijker. Voor het aanleggen van buitenstroom is het plaatsen van een buitenstopcontact ideaal. Onze professionals uit Rotterdam hebben daarom voor u een kort stappenplan opgesteld.

Stap 1. Monteer een contactdoos voor buiten, ook wel een aftakdoos genoemd.
Stap 2. Breng hiervoor een stroomkabel vanuit de meterkast naar buiten via een (geboord) gat in de muur.
Stap 3. Schroef de contactdoos boven het boorgat, en verbind de stroomdraden op de juiste wijze.
Stap 4. Bevestig vervolgens het stopcontact. Het liefst op minimaal 25cm van de grond, en op een enigszins droge plek.
Stap 5. Verbind het stopcontact met de contactdoos via een ondergrondse of bovengrondse kabel.

Bent u aan de klus begonnen maar weet u niet zeker of alles goed is gegaan? Lukt het niet om het stopcontact werkende te krijgen? Aarzel dan niet om u in verbinding te stellen met één van onze experts. Zij zijn u graag van dienst.

Stopcontact in de badkamer

Wanneer u de badkamer wilt renoveren of vernieuwen, dan zult u eveneens aandacht moeten besteden aan de elektra. De regels voor elektriciteit in de badkamer zijn afhankelijk van de aanwezigheid van een aardlekschakelaar. De meeste woningen in Rotterdam hebben een aardlekschakelaar. Voor deze woningen geldt dat er gebruik wordt gemaakt van 3 zones in de badkamer. In de eerste zone mogen alleen producten worden geplaatst die tegen onderdompeling kunnen. In de tweede alleen materialen met een bestendigheid tegen waterstralen, en in de derde producten die waterdruppelvast zijn. Woont u in een pand waar nog geen aardlekschakelaar is? Dan gelden er andere regels. Onze specialisten hebben deze voor u op een rijtje gezet.

  • Alle verlichting in de badkamer moet waterdicht zijn. Andere eisen aan de verlichting zijn dat deze geaard en dubbel geïsoleerd moet zijn.
  • Lampen op basis van zwakstroom (12-24 Volt) zijn wel toegestaan, mits de transformator niet in de badkamer staat.
  • In de doucheruimte mogen geen stopcontacten, dimmers en andere schakelaars zitten. Dit betekent dat u geen 220 Volt apparaten in de ruimte kunt gebruiken.
  • Een scheerstopcontact en wasmachine trekschakelaar zijn de enige uitzonderingen op deze regel, mits voldaan wordt aan verschillende veiligheidseisen.
krachtstroom aanleggen Rotterdam

Krachtstroom aanleggen

Voor een aantal producten is het noodzakelijk om krachtstroom aan te leggen. Krachtstroom is een stroomsoort die niet verschilt van de standaard stroom, behalve dat er in één keer meer stroom door een apparaat gedreven wordt dankzij de krachtstroom. Deze stroomvariant werkt op basis van drie spanningsdraden in plaats van één. Het aanleggen van krachtstroom is daarom ook een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend vakman uit Rotterdam. Deze kan de draden op de juiste wijze aan elkaar verbinden, en er zo voor zorgen dat u spoedig van een optimaal wooncomfort geniet. Gaat u zelf aan de slag met de krachstroom? Wees dan uitermate voorzichtig, door de hogere stroomwaarde is het risico op kortsluiting en schokken aanzienlijk hoger. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het aanleggen van krachtstroom en de prijzen die hierbij komen kijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u met alle plezier een vrijblijvende offerte aan, en garanderen een snelle en vakkundig hulp. De producten waarvoor onder andere krachtstroom nodig is zijn: elektrische kookplaten, sauna’s, ovens, jacuzzi’s en warmte pompen.

Spoedgeval? Bel: 085 500 9986

Hebt u plotseling te maken met een stroomstoring of blijft u maar last houden van kortsluiting? Neem dan met spoed contact op met een erkend elektricien uit ons elektrotechnisch installatiebedrijf. Dit doet u door te bellen met bovenstaand telefoonnummer. Daarnaast zijn wij 24uur per dag bereikbaar via ons contactformulier voor vragen, advies of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Vul hiervoor op het formulier zo exact mogelijk uw wensen in, en wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen offerte krijgt toegestuurd. Wat uw vraag ook op het gebied van elektronica ook is, wij helpen u graag verder!

direct contact met elektricien Rotterdam