elektricien Den Haag

Elektricien Den Haag

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat er gebeurd als door een stroomstoring uw bedrijf uren platligt. Of wat als u door stroomuitval de inhoud van uw vriezer kunt weggooien omdat deze volledig is ontdooid? Er ontstaan vaak vervelende gevolgen als elektriciteit voor langere tijd niet beschikbaar is.
Alleen de gedachte hieraan geeft al aan hoe afhankelijk we tegenwoordig zijn van elektriciteit. Voorkom stroomstoringen door uw elektra altijd door een gecertificeerd installateur uit Den Haag te laten plaatsen en onderhouden.

Lees op deze pagina alles over de werkzaamheden van een elektrotechnisch specialist, de mogelijkheden én de kosten. Vul het contactformulier in, kom in contact met gecertificeerde elektriciens uit Den Haag en omgeving. Ontvang vrijblijvend meerdere offertes, vergelijk en bespaar op uw klus!

  Gratis offertes vergelijken

  Navigeer direct naar:

  Spoedklus | Onderhoud en reparatie | Elektra aanleggen | Kosten | Werkzaamheden elektricien

  elektriciens met spoed Den Haag

  Elektricien met spoed nodig?

  Heeft u een spoedklus voor een elektricien? Kom dan snel in contact met één van de elektronische installatiebedrijven uit ons netwerk. Een melding van een plotselinge stroomstoring waar uzelf de oorzaak niet van kunt achterhalen, wordt door de gecertificeerde elektriciens uit ons netwerk werkzaam zijn, met spoed behandeld. Zij sporen de oorzaak van de storing snel en vakkundig op en verhelpen deze ter plekke.

  Geen spoed, wel een elektricien nodig? Vul dan het offerteformulier op onze website in. Omschrijf zo exact mogelijk het probleem met uw elektra. U ontvangt vervolgens van maximaal 6 erkende elektriciens uit uw regio een reactie op uw aanvraag. Desgewenst stellen zij voor u vrijblijvend een offerte op.

  repareren en onderhouden elektriciteit

  Elektricien voor onderhoud of reparatie

  Heeft u last van regelmatige stroomuitval of stroomstoringen en vermoedt u dat er iets in uw meterkast niet helemaal correct is aangesloten? Een elektrotechnisch installatiebedrijf uit ons netwerk zoekt voor u graag naar de oorzaak van het probleem. Naast het repareren van een storing, zijn de specialisten uit ons netwerk u ook graag van dienst bij het verrichten van onderhoud. Onderhoud aan een meterkast of aardlekschakelaar is eens in de zoveel tijd noodzakelijk, omdat onderdelen aan het stroomnetwerk kunnen slijten. Het is aan te raden uw aardlekschakelaar en groepenkasten eenmaal per jaar te laten controleren om slijtage voortijdig te ontdekken en stroomstoringen of gevaarlijke situaties voor te zijn.


  Elektra aanleggen

  Naast reparaties en periodieke controles van uw elektrische installaties, helpen erkende elektriciens uit ons netwerk u ook graag bij het aanleggen van nieuwe elektra. U kunt denken aan het aanleggen van verlichting rondom uw oprit of het aansluiten van bewegingsmelders in uw woning zodat verlichting automatisch wordt ingeschakeld. Maar ook bij grotere klussen zoals het verplaatsen van een meterkast of het aanleggen van krachtstroom in een bedrijfspand is een erkend elektricien uit Den Haag u graag van dienst. Veiligheid staat bij de uitvoer van altijd voorop. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties. Vul gelijk ons offerteformulier. Meerdere specialisten uit ons netwerk doen u een aanbod en vertellen u hoeveel tijd ze nodig hebben voor uw klus.

  Contact met elektricien Den Haag

  Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het aansluiten van een nieuwe groepenkast, of het aansluiten van de elektrische aansluitingen in uw badkamer, keuken of berging? Vul dan het offerteformulier op onze website in. Wij sturen u aanvraag door en binnen een paar dagen ontvangt u gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes van experts uit Den Haag of omgeving. Vergelijk de offertes en kies zelf de elektricien die u het beste aanbod geeft.

  Kosten elektricien

  Afhankelijk van de soort klus, stelt een elektricien een totaalprijs op of berekent hij een prijs op basis van uurloon. Bij het berekenen op basis van uurloon moet u ervan uitgaan dat een elektricien een prijs tussen de €35,- tot €50,- per uur hanteert. Wanneer hij een totaalprijs hanteert, moet u voor het aanleggen van elektriciteit uw woning rekenen op een gemiddelde prijs van €1.550,- tot €2.000,- incl. BTW. Is vervanging van de meterkast noodzakelijk, dan rekent een erkend installateur over het algemeen een bedrag tussen de €490,- tot €660,-. Raadpleeg onderstaande tabel voor de gemiddelde prijzen van andere klussen die een elektricien voor u kan uitvoeren.

  Klus van elektricien? Kosten Omschrijving
  Uurloon €35,- tot €50,- Gemiddeld uurloon van een erkend elektricien.
  Elektriciteit aanleggen €1.550,- tot €2.000,- Elektriciteit aanleggen in een woning.
  Verlichting aanleggen €550,- tot €780,- Verlichting aanleggen in een woning.
  Meterkast vervangen €490,- tot €660,- Een meterkast vervangen.
  Aardlekschakelaar aansluiten €120,- tot €165,- Aardlekschakelaar aansluiten of vervangen in de meterkast.
  Stopcontact aanleggen €60,- tot €80,- Een stopcontact aanleggen in een willekeurige ruimte binnen of buiten de woning.
  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief montage, materiaal en btw. De exacte kosten hangen af van diverse factoren, denk aan de moeilijkheidsgraad van de klus, de gebruikte materialen en eventuele benodigde aanpassingen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvende offertes aan.

  Uurloon of totaalprijs?

  Soms kunt u bij een elektricien kiezen of u een klus op basis van uurloon of op basis van een totaalprijs wilt laten uitvoeren. Bij grote projecten, zoals het verplaatsen van een meterkast, loont het vaak een totaalprijs af te spreken. U weet dan precies waar u aan toe bent. Betalen per uur kan bij kleinere projecten aantrekkelijk zijn. Afhankelijk van de klus weet u vakman wat het voordeligst is.

  Regelmatig last van stroomstoringen?

  Erkende elektriciens uit ons netwerk verhelpen uw probleem snel, vakkundig en veilig.

  Gratis offertes aanvragen


  Wat doet een elektricien?

  Elektriciens voeren een grote verscheidenheid aan werkzaamheden uit aan de elektra in uw woning of bedrijfspand. Veiligheid staat bij een gecertificeerde elektricien altijd voorop. Dit betekent dat hij ervoor zorgt dat uw elektra altijd volgens de landelijke NEN-normen wordt aangesloten. De meest voorkomende werkzaamheden van elektriciens uit Den Haag zijn:

  • Aanleggen van elektra: Denk aan stopcontacten, binnen verlichting of tuinverlichting.
  • Werkzaamheden aan meterkast: Bijvoorbeeld het plaatsen van extra groepen, plaatsen van een aardlekschakelaar of vernieuwen van een complete meterkast.
  • Onderhoud aan installaties: Vooral bij bedrijven die werken met krachtstroom installaties is periodiek onderhoud nodig om slijtage op tijd te signaleren en een storing te voorkomen.

  Installatie van datanetwerken

  In en rondom woningen kunnen diverse netwerken geïnstalleerd worden. Natuurlijk zijn er de standaard datanetwerken, maar ook alarminstallaties en de ventilatie kan met behulp van elektriciteit volledig geautomatiseerd worden. De installatie van menig datanetwerk kost heel wat tijd en moeite wanneer er nog geen aansluiting is. Wij adviseren daarom om bij installatie van een nieuw datanetwerk altijd een elektrotechnisch installatiebedrijf in te schakelen. Zij kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden van een installatie en deze desgewenst voor u uit handen nemen. Vul nu de offertepagina in en kom in contact met erkende installateurs uit uw regio en laat u zo verder informeren over de prijzen en voorwaarden.

  Stroomstoring verhelpen

  Een storing van uw elektriciteit ontstaat vaak door óf een interne óf een externe storing. Een interne stroomstoring, wordt over het algemeen veroorzaakt door kortsluiting en kan door uzelf snel verholpen worden. Bij een interne stroomstoring dient u in de meterkast te kijken naar doorgeslagen stoppen of een omgezette zekering. Door deze te herstellen doet de elektriciteit het ook weer. Een externe storing kan veroorzaakt worden door brand in een stroomhokje maar kan ook een compleet andere oorzaak hebben. Een storing die een externe oorzaak heeft, kan alleen verholpen worden door een vakman. Raakt niet in paniek, maar bel met het storingsnummer om de storing te melden.

  Vervangen van de groepenkast

  Een groepenkast is onderdeel van uw meterkast. In uw meterkast kunnen zich meerdere groepenkasten bevinden. Vooral stoppenkasten in oude woningen dienen bij uitbreiding van het aantal elektrische apparaten in uw woning vervangen te worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het installeren van een elektrische kookplaat in uw keuken. Door tijdige vervanging van oude techniek voorkomt u overbelasting en stroomuitval. Laat voor uw eigen veiligheid een groepenkast altijd door een erkend elektricien vervangen. Vul ons contactformulier in en ontvang meerdere offertes van erkende elektriciens uit uw regio. Vergelijk op prijs en aanbod en kies zelf uw elektricien.


  Full service installatie

  full service installatie
  Wij leveren een zogeheten full service installatie. We zorgen ervoor dat het installatiewerk van A tot Z in orde komt. We sturen meteen een elektricien naar uw woning, die uw groepenkast op professionele wijze installeert. Indien er plotseling een storing of stroomstoring ontstaat, staan wij in Den Haag in voor een snelle oplossing voor het probleem.

  Data & telecommunicatie

  installeren datacommunicatie
  Naast het installeren van een meterkast in Den Haag, zien wij ook toe op een gedegen installatie van uw data- en telecommunicatie. We kunnen een router aanbrengen in uw meterkast, die een wi-fi-signaal uitzendt door de gehele woning of kantoorruimte. Internet is zo voor alle apparaten een perfecte mogelijkheid. Zo blijft u altijd in contact met de rest van de wereld!

  Tuinverlichting

  leggen tuinverlichting
  Uw tuin is uw zomerhuis, zo zeggen wij wel eens. In de avond wilt u hier genieten van heldere verlichting. Voor deze installatieklus kunt u ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Den Haag bereiken. Een elektricien zal bij u thuis de buitenverlichting aanbrengen. U kan hierbij kiezen uit verschillende soorten lampen, zodat u uw eigen stijl in uw tuin kunt aanbrengen.

  Groepenkast

  installeren groepenkast
  Een groepenkast is erg belangrijk voor uw elektriciteitsvoorziening. Deze kast verdeelt de stroom in de meterkast namelijk over het gehele huis. Zonder groepenkast dus bijvoorbeeld geen electriciteit in uw slaapkamer. Om een vervelende storing te voorkomen, maakt u gebruik van onze service. De elektricien installeert uw groepenkast op zorgvuldige wijze.

  Kortsluiting?

  spoedservice Den Haag
  Heeft u last van kortsluiting een stroomstoring in Den Haag? Dat is erg vervelend. Ondervindt u een storing, dan kunnen onze vakmannen u helpen om dit snel en vakkundig op te lossen. We gaan op zoek naar de kern van de stroomstoring, dus de oorzaak, en pakken het probleem aan. Indien nodig repareren of vervangen we uw meterkast. Neem vrijblijvend contact met onze elektriciens op!

  Stopcontacten plaatsen

  Stopcontact plaatsen Den Haag
  Het plaatsen van stopcontacten is een ingewikkelde klus. U kan dit dan ook het beste overlaten aan een elektrotechnisch installatiebedrijf. Geen plek te ingewikkeld voor ons; wij plaatsen uw stopcontacten overal in huis waar u dat maar wil. Een elektricien heeft alle ervaring om ervoor te zorgen dat uw stopcontacten en groepenkast in Den Haag op deskundige wijze worden geleverd.

  Onderhoud van elektrische installaties in uw bedrijf nodig?

  Laat u elektra controleren, repareren en onderhouden door een erkend installateur uit ons netwerk.

  Vrijblijvende offertes >

  Domotica installatie

  Domotica plaatsen
  De term domotica is een samentrekking van het woord domus (huis) en telematica (elektronische toepassing). Met domotica worden dan ook alle zaken aangegeven die processen in en om huis automatiseren. Voorbeelden van domotica zijn het automatisch aan en uitschakelen van verlichting, de automatisering van de warmteregulatie of het beheren van een audiosysteem. Dankzij de domotica is het mogelijk om het woongemak aanzienlijk te verhogen.

  Meterkast vervangen

  vervangen van meterkast Den Haag
  Wanneer u het elektriciteitsnetwerk bij uw woning of bedrijfspand wilt aanpakken, dan kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen. Op deze manier is het mogelijk de energiezuiniger te verspreiden, en zo op de energiekosten te besparen. De meterkast met of zonder groepenkast laten vernieuwen, daar vraagt u natuurlijk het liefst een gespecialiseerde expert voor. Wij zijn een zeer gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf dat u hier in en rond Den Haag bij kan helpen.

  Aardlekschakelaar vervangen

  Aardlekschakelaars Den Haag
  In vele woningen in Den Haag is een aardlekschakelaar geïnstalleerd. Een aardlekschakelaar wordt gebruikt om uw en uw huisgenoten te beschermen tegen het uitbreken van brand door een stroomlek. Het is daarom van belang dat de aardlekschakelaar naar behoren werkt. Dit kunt u controleren met behulp van een speciale knop op de schakelaar zelf. Schakelt deze de elektriciteit hiermee niet uit? Dan dient u de aardlekschakelaar te laten vervangen door een ervaren elektricien.

  Extra groep aanleggen

  nieuwe groep aanleggen meterkast Den Haag
  Elektra is in onze huishoudens niet meer weg te denken. Hoe meer elektrische apparaten, hoe meer stroom er door uw groepenkasten gaat lopen. Om te voorkomen dat groepen in de meterkast overbelast raken, is het soms nodig om een extra groep aan te leggen. Bijvoorbeeld na aanschaf van een droger of zonnebank. Laat het aansluiten van een extra groep altijd over aan een erkend vakman.

  Meterkast verplaatsen

  meterkasten verplaatsen
  Moderne groepenkasten zijn een stuk kleiner dan de oude stoppenkasten van vroeger. Verplaatsen van uw meterkast naar de berging of garage creëert meer ruimte in uw hal, welke u kunt betrekken bij uw toilet of als opbergkast kunt gebruiken. Voor verplaatsing van een meterkast is wel toestemming nodig van de netwerkbeheerders die stroom, water en gas aan u leveren. Check op mijnaansluiting.nl wie uw netbeheerders zijn.

  Verlichting aansluiten

  verlichting aansluiten
  Wilt u de verlichting in of rondom uw woning of bedrijfspand moderniseren? Het aansluiten van de binnenverlichting of tuinverlichting op bewegingsmelders is hiervan een goed voorbeeld. Mits goed aangelegd, levert it naast een stuk gemak ook een stuk energiebesparing op. Schakel voor een juiste installatie van deze of andere klussen aan uw verlichting altijd een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf in.

  Elektriciteit buiten aanleggen

  Het aanleggen van elektriciteit buitenshuis vergt enige tijd en moeite, maar levert een mooi resultaat. Zo is het mogelijk om met een buitenverlichting te zorgen voor meer sfeer in de tuin tijdens de avonden. Daarnaast kan buitenverlicht ook een zeer praktisch doel dienen als een goede aanduiding van het pad naar de voordeur. Voor het plaatsen van buitenverlichting gelden weinig regels. Toch is het verstandig om het onderstaande stappenplan te volgen wanneer u zelf de verlichting wilt plaatsen. Hebt u weinig ervaring? Kies dan voor de hulp van een erkend elektricien uit Den Haag.

  • Stap 1: Maak altijd eerste een overzicht van de te plaatsen lampen en de benodigde kabels en andere materialen.
  • Stap 2: Haal bij een elektriciteitswinkel of bouwmarkt de benodigde producten. Voor buitenelektriciteit dient u gebruik te maken van waterbestendige materialen. Deze hebben een IP44 vermelding.
  • Stap 3: De lange kabel kan het beste een grondkabel zijn. Graaf deze in op ongeveer 60 centimeter diepte. Plaats de kabel golvend in de geul, dit zorgt voor voldoende ruimte voor het plaatsen van de lampen en voorkomt strakgetrokken kabels.
  • Stap 4: Verbind de lampen aan de grondkabel met behulp van kabeldozen (bovengronds) en kabelmoffen (ondergronds).
  • Stap 5: Voor de verlichting adviseren wij om ondergronds de draden te plaatsen. Deze kunt u op de gewenste plekken in de tuin naar boven laten komen.
  • Stap 6: Sluit vervolgens de lamp op de bedrading aan. Dit kan het beste door de draad via de sokkel omhoog te leiden.
  • Stap 7: Controleer of de verlichting het doet, voordat u de kabeldozen dichtschroeft.

  Ervaren elektricien uit Den Haag nodig voor elektrawerken?

  Ga voor hoogwaardige kwaliteit. Vergelijk en bespaar tot 40%!

  Gratis offertes aanvragen

  Stopcontact in de badkamer

  Woont u in een woning met een aardlekschakelaar en wilt u de elektriciteit in de badkamer aanpakken? Dan zijn er elektriciteitzones waar u rekening mee dient te houden. Deze zones geven aan welk soort apparaat op welke plaats mag worden geïnstalleerd en wat de voorwaarden zijn voor het materiaal dat gebruikt moet worden. De professionals van ons elektrotechnisch installatiebedrijf hebben hieronder de zones en de bijbehorende regels voor u op een rijtje gezet.

  • Zone 0. Het gaat hier om de badkuip en douchecabine. Binnen deze zone mogen enkel elektrische installaties worden geplaatst die tegen onderdompeling bestand zijn. Het gaat dan om materialen met een IPX7 code.
  • Zone 1. Deze zone bevindt zich recht boven het bad of de douche tot een hoogte van 2.60 meter. In dit gebied mogen materialen gebruikt worden die tegen waterstralen kunnen. Het zijn producten met een IPX5 code.
  • Zone 2. Dit is het gebied dat binnen handbereik is van de douchecabine en badkuip, tot 60 centimeter ernaast. Producten in deze zone moeten tegen waterdruppels kunnen, en hebben een IPX4 code.
  • • Buiten de zone. Buiten deze zones mag vrijwel elk elektrisch apparaat van 220V geplaatst worden zolang deze is voorzien van randaarde.

  Krachtstroom aanleggen

  Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Den Haag de vraag wat krachtstroom precies is, en wanneer het noodzakelijk is om deze aan te leggen. Krachtstroom is feitelijk niet meer of minder dan de gewone stroom. Echter doordat er bij het verspreiden van krachtstroom gebruik wordt gemaakt van 3 spanningsdraden in plaats van 1, zal er meer stroom tegelijkertijd vrijkomen. Het is alleen nodig om krachtstroom aan te leggen wanneer u een product aanschaft dat enkel op deze stroom werkt. Voorbeelden van dergelijke producten zijn elektrische kookplaten, jacuzzi’s en sauna’s. Het aansluiten van krachtstroom kunt u het beste overlaten aan een erkend elektricien. Doordat er met hogere spanning wordt gewerkt, is ook het risico op ongelukken en brand groter.

  Perilex aansluiten

  Wanneer u krachtstroom laat aansluiten, dan moet u tevens een ander stopcontact monteren. Het stopcontact dat bij de krachtstroom past is een Perilex aansluiting. Over het algemeen geldt dat u voor de perilex een aparte stekker en stopcontact moet maken.

  In een aantal gevallen is het mogelijk om een standaard contact om te vormen naar een Perilex aansluiting. Laat u op dit gebied altijd informeren door een vakman, zo voorkomt u dat er kortsluiting ontstaat. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf helpt u graag verder in Den Haag!

  verplichte keuring elektriciteit

  Keuring elektrische installatie

  Elke volledig nieuw opgeleverde elektrische installatie dient te voldoen aan de NEN 1010 en NEN 3140 norm. Inspectie hiervan dient altijd uitgevoerd te worden door een gespecialiseerd elektrotechnisch bedrijf. Het inspectiebedrijf voert tijdens de keuring visuele controles uit en verricht een aantal metingen. Bent u werkgever en eigenaar van een bedrijfspand? Zorg er dan voor dat met regelmaat controles van uw elektrische installaties plaatsvinden Een erkend elektricien kan zo voortijdig slijtages aan bedrijf kritische installaties signaleren. Dit stelt u in staat om ruim op tijd onderdelen te vernieuwen. Op deze manier blijft u stroomstoringen en ongewenste stilstand van uw bedrijf voor. Lees hier meer informatie over keuringen.

  vrijblijvende offertes aanvragen

  Voor particulieren én bedrijven

  Een erkend elektricien of elektrotechnisch installatiebedrijf voert niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven belangrijke en noodzakelijke werkzaamheden uit aan elektrische installaties. Bij bedrijven gaat het vaak om periodiek onderhoud aan installaties die op krachtstroom zijn aangesloten. Maar ook werkzaamheden aan elektra welke op het normale stroomnetwerk zijn aangesloten, worden door erkende elektriciens bij bedrijven uitgevoerd.Voor alle klussen waarbij elektriciteit in woningen van particulieren moet worden aangelegd, uitgebreid of vervangen bent u bij een erkend installateur aan het juiste adres. Denk aan het plaatsen van een nieuwe groepenkast, het aansluiten van een aardlekschakelaar of het plaatsen van tuinverlichting.

  Waarom erkend elektricien inschakelen?

  Het werken met en onjuist aanleggen van elektra kan tot levensgevaarlijke situaties kan leiden. Ga als u er geen verstand van heeft dus niet zelf aan de slag. Maar laat de werkzaamheden over aan een vakman, want alleen een erkend elektricien,

  • is gecertificeerd;
  • is verzekerd;
  • is bijgeschoold;
  • beschikt over het juiste gereedschap;
  • heeft veiligheid voorop staan.

  Elektricien in Den Haag nodig? Gratis offertes!

  Bent u benieuwd hoeveel u kwijt bent voor het aanleggen van een aantal nieuwe stopcontacten in uw woning? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor de installatie van een compleet datanetwerk in uw bedrijfspand? Heeft u behoefte aan meer informatie over het verhelpen van een storing? Vul dan vandaag nog op ons contactformulier uw wensen of vragen in. Wij sturen uw aanvraag door naar maximaal 6 bij ons aangesloten elektriciens uit Den Haag. Zij beantwoorden u vragen en sturen u graag vrijblijvend een offerte toe. U vergelijkt zelf de offertes en bespaart zo eenvoudig op de uitvoer van de klus.