elektricien Den Haag

Elektricien Den Haag

Stroomuitval is erg vervelend! De specialisten uit ons netwerk lossen een storing daarom altijd snel en vakkundig voor u op. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe elektra of het vervangen of repareren van bestaande elektra, bent u bij de erkende specialisten uit ons netwerk aan het juiste adres.

Door inzet van een vakman voorkomt u vervelende gevolgen van een storing, zoals een vriezer die ontdooid of een wasmachine die plotseling stilvalt en voor waterschade zorgt. Met tijdige vervanging en reparatie van bestaande elektra voorkomt u gevaarlijke situaties. En uitbreiding van uw elektra zoals het aanleggen van extra stopcontacten of krachstroom in uw bedrijf, zorgt voor meer gemak en efficiëntie. Lees op deze pagina wat de specialisten uit Den Haag voor u kunnen betekenen. Vul het offerteformulier in en ontvang maximaal 6 vrijblijvende offertes. Vergelijk op prijs en bespaar op kosten.

Gratis offertes vergelijkenNavigeer direct naar:

Spoedklus | Onderhoud en reparatie | Elektra aanleggen | Kosten | Werkzaamheden elektricien

elektricien spoedservice Den Haag

Elektricien met spoed nodig?

Geen idee wat de oorzaak van uw plotselinge stroomstoring is? Neem gelijk contact met ons op en kom in contact met één van de elektronische installatiebedrijven uit ons netwerk. Zij behandelen uw aanvraag met spoed. De oorzaak wordt vervolgens door erkende elektriciens opgespoord en verholpen.

Geen spoed wel een elektricien nodig?
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via het contactformulier. Vul uw vragen en wensen in op het formulier. Wij sturen u aanvraag door naar ervaren specialisten uit ons netwerk. We hebben een landelijk dekkend netwerk, dus er zit altijd wel een erkend elektricien uit ons netwerk bij u in de buurt.

onderhoud en reparatie Den Haag

Elektricien voor onderhoud of reparatie

Is er niets wat om een directe reparatie vraagt? Een elektricien kan u uitstekend van dienst zijn bij periodiek onderhoud, om stroomuitval en storingen voor te zijn. Wilt u onderhoud laten plegen door een elektrotechnisch installatiebedrijf uit ons netwerk? Zij kijken uw elektra graag voor u na. Onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk bij particulieren thuis of bij bedrijven wordt vaak vergeten. Toch is het van belang voor de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten of werknemers. Een jaarlijkse controle van de aardlekschakelaar kan kortsluiting en brand voorkomen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij zorgen ervoor dat een erkend elektricien uit uw regio contact met u opneemt.


Elektra aanleggen

De elektriciens uit ons netwerk helpen u naast het verlenen van periodiek onderhoud ook met de installatie van nieuwe elektra. Denk aan het plaatsen van nieuwe stopcontacten, vervangen van een groepenkast of plaatsen van tuinverlichting. De elektriciens uit ons netwerk zijn allemaal gecertificeerd. Dit verzekert u ervan dat het aansluiten van nieuwe elektra aan alle recente wet- en regelgevingen voldoet. Zo voorkomt u gevaarlijk situaties en worden stroomuitval of kortsluiting tot een minimum beperkt. Vraag gratis offertes aan door het invullen van ons offerteformulier. U ontvangt dan gratis meerdere vrijblijvende offertes van erkende elektriciens uit uw regio.

Contact met elektricien Den Haag

Heeft u een storing in uw elektriciteitsnetwerk of een probleem met de aardlekschakelaar? Dan bent u bij de specialisten uit ons netwerk aan het juiste adres. Zij hebben ruime ervaring en helpen u met alle plezier bij het repareren, vernieuwen of uitbreiden van de elektra in uw woning of bedrijfspand. Ook voor het aansluiten of verplaatsen van stopcontacten is een erkend vakman uit ons netwerk u graag van dienst. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes van elektriciens uit uw regio. Vergelijk het aanbod van de verschillende elektriciens en bespaar zo op de uitvoering van uw klus.

Kosten elektricien

Op een offerte van een elektricien vindt u een bedrag welke is gebaseerd op een vaste prijs of op een uurloon. Rekent uw elektricien een uurloon voor de klus? Dan zal het tarief gemiddeld tussen de €35, tot €50,- per uur liggen. Staat er een totaalprijs op de offerte? Dan is het bedrag afhankelijk van de klus. Voor een vervanging van uw meterkast rekent een erkend installateur vaak een bedrag tussen de €490,- en €660,-. Het gemiddelde bedrag voor het aanbrengen van elektriciteit in uw woning ligt tussen de €1.550,- en €2.000,-. In onderstaande tabel vindt u de gemiddelde prijzen van andere klussen die een elektrotechnisch installatiebedrijf graag voor u uitvoert.

Klus van elektricien?KostenOmschrijving
Uurloon€35,- tot €50,-Gemiddeld uurloon van een erkend elektricien.
Elektriciteit aanleggen€1.550,- tot €2.000,-Elektriciteit aanleggen in een woning.
Verlichting aanleggen€550,- tot €780,-Verlichting aanleggen in een woning.
Meterkast vervangen€490,- tot €660,-Een meterkast vervangen.
Aardlekschakelaar aansluiten€120,- tot €165,-Aardlekschakelaar aansluiten of vervangen in de meterkast.
Stopcontact aanleggen€60,- tot €80,-Een stopcontact aanleggen in een willekeurige ruimte binnen of buiten de woning.
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief montage, materiaal en btw. De exacte kosten hangen af van diverse factoren, denk aan de moeilijkheidsgraad van de klus, de gebruikte materialen en eventuele benodigde aanpassingen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvende offertes aan.

Uurloon of totaalprijs?

Wilt u een compleet elektriciteitsnetwerk in uw woning laten aanbrengen? Voor het uitvoeren van zo’n grote klus is het vaak aantrekkelijk als de elektricien een totaalprijs berekend. Mocht een klus uitlopen dan zijn de extra arbeidskosten voor het elektrotechnisch installatiebedrijf. Bij kleinere klussen is betalen per uur voor u vaak aantrekkelijker. Vraag uw vakman wat bij hem de mogelijkheden zijn.

Last van een stroomstoring of kortsluiting?

Vul het offerteformulier in en een elektricien Den Haag is snel ter plaatse!

Gratis offertes aanvragen


Wat doet een elektricien?

Bij alle werkzaamheden die een erkend elektricien uitvoert staat zowel uw als zijn veiligheid voorop. Gecertificeerde elektriciens leveren hun werk volgens de landelijke NEN-normen op, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. De klussen die een elektricien het vaakst uitvoert zijn op te delen in drie categorieën.

 • Elektra aanleggen: bijvoorbeeld stopcontacten, binnen verlichting of tuinverlichting.
 • Meterkast aanpassingen: denk aan het plaatsen van een aardlekschakelaar of het vernieuwen een groepenkast.
 • Installaties onderhouden: wanneer er in een bedrijf gewerkt wordt met grote installaties is periodiek onderhoud nodig om slijtage voortijdig te signaleren en storingen te voorkomen.

Installatie van datanetwerken

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van datanetwerken voor het overdragen van informatie. Geen enkel bedrijf kan meer zonder internet en telefoon. Het is daarom belangrijk dat uw datanetwerk juist wordt geïnstalleerd en te allen tijde in de lucht blijft. De experts van de elektrotechnische installatiebedrijven uit ons netwerk zijn u hierbij graag van dienst. Geef op het offerteformulier aan wat uw wensen aangaande een datanetwerk zijn. Wilt u bijvoorbeeld naast draadloze toegang voor uw medewerkers ook draadloos internet aan uw gasten aanbieden? Van maximaal zes experts in Den Haag of omgeving ontvangt u na uw aanvraag een geheel vrijblijvende offerte. Vergelijk de offertes en gun de klus aan de installateur die u het beste aanbod geeft.

Stroomstoring verhelpen

Een stroomstoring kan door een intern of extern probleem ontstaan. Een interne storing wordt meestal veroorzaakt door kortsluiting. Kortsluiting ontstaat vaak doordat er te veel stroom in één keer van een groep wordt gevraagd. De stop slaat dan door. Een interne storing is snel te verhelpen. Door het omzetten van de schakelaar van de zekering of stop die is doorgeslagen, herstelt u de stroom. Een externe stroomstoring is helaas niet door uzelf te verhelpen. In dat geval hebben ook de woningen en bedrijven in de omgeving te maken met stroomuitval. U kunt in dit geval enkel de storingsdienst bellen, en wachten tot deze de storing verhelpt.

Vervangen van de groepenkast

Is uw meterkast nog voorzien van een oude stoppenkast? Een oude groepenkast is vaak niet gemaakt voor de moderne elektrische apparaten die we tegenwoordig op het elektriciteitsnetwerk in onze woning aansluiten. Als u toch al werkzaamheden aan uw elektra laat uitvoeren, is het vaak verstandig om gelijk uw oude stoppenkast te vervangen door een moderne groepenkast. Een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf vervangt uw groepenkast veilig en eenvoudig. Vul het offerteformulier op onze website in en ontvang meerdere offertes van elektriciens uit Den Haag. Leg de offertes naast elkaar en bespaar zo op de kosten voor vervanging van uw groepenkast.


Full service installatie

installatie full service
Bent u op zoek naar handige totaalservice voor uw elektriciteit? Wij helpen u verder in Den Haag! Ons elektrotechnisch installatiebedrijf installeert uw meterkast of groepenkast op een professionele manier. We sturen een elektricien naar uw woning toe, die iedere storing op adequate wijze oplost. Heeft u een elektriciteitsklus? Neem contact op met ons en wij sturen u verschillende prijsoffertes op van elektriciens uit uw regio.

Data & telecommunicatie

installeren datanetwerk
Elektriciteit is belangrijk, maar net zo belangrijk is uw data- en telecommunicatie. Dit kan niet zonder elektriciteit, en daarom zien wij ook toe op een professionele installatie van uw stat- en telecommunicatie. Door een krachtig wi-fi-signaal ontvangt u internet in het gehele kantoorpand op al uw verbonden apparaten. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf zorgt ervoor dat u verbonden bent in Den Haag!

Tuinverlichting

Tuinverlichting aansluiten
Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is niet alleen ervaren als het aankomt op binnenverlichting, we helpen u ook met het installeren van de beste tuinverlichting. U kiest zelf het type verlichting uit, waarna wij instaan voor een snelle, duurzame installatie. Op deze manier geniet u spoedig van de beste verlichting in uw tuin! Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Groepenkast

aanleggen groepenkast
Uw groepenkast is essentieel in huis, omdat deze de stroomdoorgang naar de rest van uw huis regelt. Wij zorgen te allen tijde voor een elektricien die uw groepenkast op een ervaren wijze installeert. Op die manier bent u verzekerd van een installatie die lang meegaat. Onze elektricien vertrekt pas indien alles perfect werkt en u tevreden bent!

Kortsluiting?

storing service Den Haag
Heeft u last van een stroomstoring of een hardnekkige kortsluiting? Laat een elektricien naar het probleem kijken. Wij pakken de problemen aan bij de wortels en zorgen ervoor dat u weer snel kunt genieten van uw elektriciteit thuis. Een elektricien kijkt met deskundige blik naar uw elektra en laat de storing in Den Haag snel verdwijnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten aansluiten Den Haag
Wij kunnen bij u thuis op een snelle wijze uw stopcontacten plaatsen. Dit doen we op uw voorkeursplek in huis. We geven ook gratis advies over waar u uw stopcontact het beste geplaatst kunt krijgen. Heeft u last van een stroomstoring in Den Haag? Dan kijken we direct naar de oorzaak en lossen we dit voor u op zodat u snel weer kunt genieten van de comfort van uw huis.

Uitbreiding van uw groepenkast of extra stopcontacten nodig?

De specialisten in ons netwerk zijn gecertificeerd en de veiligheid van uw elektra is gegarandeerd.

Vrijblijvende offertes >

Domotica installatie

Domotica plaatsen
Tegenwoordig zijn steeds meer klanten geïnteresseerd in de mogelijkheden voor domotica. Domotica staat voor het gebruik van elektronica voor de automatisering van processen in en om huis. Dit betekent onder andere dat de verlichting, verwarming en ventilatie geautomatiseerd kan worden. Ook geluidssystemen, de zonwering of televisie kan op een automatisch systeem worden aangesloten. Wilt u weten wat de opties zijn voor domotica bij u thuis? Onze elektriciens informeren u met alle plezier.

Meterkast vervangen

Meterkast Den Haag
Heeft uw meterkast zijn beste tijd gehad? Laat deze dan door een elektricien van ons elektrotechnisch installatiebedrijf vervangen in of rond Den Haag. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties en is de kans op kortsluiting een stuk kleiner. In veel gevallen is het overigens niet noodzakelijk om alles te vervangen, een renovatie van uw meterkast volstaat over het algemeen om de kwaliteit van de elektriciteitsnetwerk te optimaliseren. Na ons bezoek kunt u weer vele jaren vooruit. Vul ons contactformulier in voor een offerteaanvraag.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar Den Haag
Wij gaven eerder al aan dat het van belang is om regelmatig te controleren of de aardlekschakelaar naar behoren werkt. Dit komt omdat een aardlekschakelaar het veiligheidsnet is wanneer een apparaat stroom lekt, maar er geen kortsluiting ontstaat. De aardlekschakelaar meet continu het stroomverschil en zal de elektriciteit uitschakelen wanneer dit verschil te groot wordt. Vervang de aardlekschakelaar zodra deze niet meer werkt. Een elektricien uit ons netwerk helpt u hierbij desgewenst graag.

Extra groep aanleggen

extra groep aanleggen meterkasten Den Haag
Bent u al overgestapt op elektrisch koken? Of heeft u kortgeleden een vaatwasser aangeschaft? Hou er dan rekening mee dat deze apparaten veel van uw stroomnetwerk vragen. Om overbelasting van groepen te voorkomen is het bij dit soort apparaten vaak noodzakelijk om een krachtstroom aansluiting in uw meterkast aan te laten leggen of een extra groep. Een erkend elektricien is u hierbij graag van dienst.

Meterkast verplaatsen

verplaatsing meterkast
Bent u bezig met een complete verbouwing van uw woning? Heeft u er dan al eens over nagedacht om uw meterkast te verplaatsen? Verplaatsing naar garage of berging levert extra ruimte op in uw hal en nieuwe mogelijkheden voor de indeling van uw benedenverdieping. Voordat u een meterkast laat verplaatsen is toestemming van uw netwerkbeheerders nodig. Check op mijnaansluiting.nl wie uw netbeheerders zijn.

Verlichting aansluiten

plaatsen verlichting
Durft u het aansluiten van een lamp op een bestaand lichtpunt in uw woning niet aan? Laat dit dan over aan een erkend elektricien. Hij kan desgewenst gelijk beweging sensors aansluiten, zodat uw verlichting automatisch aan- en uitschakelt zodra u een ruimte betreedt. Naast gemak levert u dit energiebesparing op, wat u terugziet op de jaarlijkse eindafrekening van uw energieleverancier.

Elektriciteit buiten aanleggen

Elektriciteit wordt op steeds meer plekken onmisbaar, en ook voor buiten zijn er diverse momenten waarop een stopcontact handig zou zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van een elektrische barbecue of het gebruik van één van de vele gereedschappen voor in de tuin. Daarnaast is ook sfeerverlichting in de tuin steeds gebruikelijker. Maar ook het plaatsen van een buitenstopcontact is ideaal. Onze professionals uit Den Haag hebben daarom voor u een kort stappenplan opgesteld.

 • Stap 1: Monteer een contactdoos voor buiten, ook wel een aftakdoos genoemd.
 • Stap 2: Breng hiervoor een stroomkabel vanuit de meterkast naar buiten via een (geboord) gat in de muur.
 • Stap 3: Schroef de contactdoos boven het boorgat, en verbind de stroomdraden op de juiste wijze.
 • Stap 4: Bevestig vervolgens het stopcontact. Het liefst op minimaal 25cm van de grond, en op een enigszins droge plek.
 • Stap 5: Verbind het stopcontact met de contactdoos via een ondergrondse of bovengrondse kabel.
Bent u aan de klus begonnen maar weet u niet zeker of alles goed is gegaan? Lukt het niet om het stopcontact werkende te krijgen? Aarzel dan niet om u in verbinding te stellen met één van onze experts. Zij zijn u graag van dienst.

Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes uit uw regio!

Erkende elektriciens uit ons netwerk zijn ervaren in het uitbreiden, vervangen en onderhouden van alle elektra.

Gratis offertes aanvragen

Stopcontact in de badkamer

Wanneer u de badkamer wilt renoveren of vernieuwen, dan zult u eveneens aandacht moeten besteden aan de elektra. De regels voor elektriciteit in de badkamer zijn afhankelijk van de aanwezigheid van een aardlekschakelaar. De meeste woningen in Den Haag hebben een aardlekschakelaar. Voor deze woningen geldt dat er gebruik wordt gemaakt van 3 zones in de badkamer. In de eerste zone mogen alleen producten worden geplaatst die tegen onderdompeling kunnen. In de tweede alleen materialen met een bestendigheid tegen waterstralen, en in de derde producten die waterdruppelvast zijn. Woont u in een pand waar nog geen aardlekschakelaar is? Dan gelden er andere regels. Onze specialisten hebben deze voor u op een rijtje gezet.

 • Alle verlichting in de badkamer moet waterdicht zijn. Andere eisen aan de verlichting zijn dat deze geaard en dubbel geïsoleerd moet zijn.
 • Lampen op basis van zwakstroom (12-24 Volt) zijn wel toegestaan, mits de transformator niet in de badkamer staat.
 • In de doucheruimte mogen geen stopcontacten, dimmers en andere schakelaars zitten. Dit betekent dat u geen 220 Volt apparaten in de ruimte kunt gebruiken.
 • Een scheerstopcontact en wasmachine trekschakelaar zijn de enige uitzonderingen op deze regel, mits voldaan wordt aan verschillende veiligheidseisen.

Krachtstroom aanleggen

Voor een aantal producten is het noodzakelijk om krachtstroom aan te leggen. Deze stroomvariant verschilt niet van de standaard stroom, behalve dat er in één keer meer stroom door een apparaat gedreven wordt. Deze stroomvariant werkt op basis van drie spanningsdraden in plaats van één. Het aanleggen van krachtstroom is daarom ook een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend vakman uit Den Haag. Deze kan de draden op de juiste wijze aan elkaar verbinden, en er zo voor zorgen dat u spoedig van een optimaal wooncomfort geniet. Gaat u zelf aan de slag met de krachstroom? Wees dan uitermate voorzichtig, door de hogere stroomwaarde is het risico op kortsluiting en schokken aanzienlijk hoger. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het aansluiten van krachtstroom en de prijzen die hierbij komen kijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u met alle plezier een vrijblijvende offerte aan, en garanderen een snelle en vakkundig hulp. De producten waarvoor onder andere deze stroomvariant nodig is, zijn: elektrische kookplaten, sauna’s, ovens, jacuzzi’s en warmtepompen.

elektriciteit keuring

Keuring elektrische installatie

Bent u werkgever en beschikt u over één of meerdere panden? Laat uw elektrische installaties dan periodiek controleren door een gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf. Vooral wanneer uw werknemers werken met installaties die op krachtstroom zijn aangesloten, is signalering van voortijdige slijtage van groot belang. Zo kunt u kritieke onderdelen op tijd vervangen en garandeert u de veiligheid van uw werknemers.

Inspectiebedrijven controleren of uw elektrische installaties voldoen aan de landelijk gestelde NEN1010 en NEN 3140 normen. Middels visuele controles en metingen wordt een keuringsrapport opgesteld. In de voorwaarden van uw brandverzekering staat ook vaak benoemd dat een actueel keuringsrapport aanwezig moet zijn om eventuele schade door brand uit te keren. Op de website van Euronorm vind u hier meer informatie over.

gratis offertes Den Haag

Voor particulieren én bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven zijn opgenomen in de klantenkring van de erkende elektriciens die in ons netwerk actief zijn. Bij bedrijven wordt vooral periodiek onderhoud aan grote installaties door de specialisten in ons netwerk uitgevoerd. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe krachtstroom aansluitingen worden zij regelmatig ingeschakeld.

Bij particulieren in Den Haag voeren de erkende specialisten en elektrotechnische bedrijven uit ons netwerk een verscheidenheid aan klussen uit. Voor het vervangen of verplaatsen van een complete meterkast of toevoegen van extra groepen, draaien zij hun hand niet om. Maar ook bij het plaatsen van tuinverlichting, extra stopcontacten of het uitbreiden van het elektriciteitsnetwerk zijn ze u met veel plezier van dienst.

Waarom erkend elektricien inschakelen?

Wellicht heeft u al ontdekt dat de prijzen van een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf hoger liggen dan een elektricien die als zzp-er actief is. Twijfel er echter nooit aan om een erkend elektricien in te schakelen. Een erkend installateur kan u namelijk veel leed en gevaarlijke situaties besparen. Want alleen een erkend elektricien,

 • is gecertificeerd;
 • is verzekerd;
 • volgt scholing;
 • beschikt over het juiste gereedschap;
 • heeft veiligheid voorop staan.

Elektricien in Den Haag nodig? Gratis offertes!

Hebt u plotseling te maken met een stroomstoring of blijft u maar last houden van kortsluiting? Laat ons u dan in contact brengen met een erkend elektricien uit ons netwerk. Voor advies of het aanvragen van vrijblijvende offertes kunt u 24 uur per dag ons contactformulier invullen. Wij sturen uw aanvraag door naar maximaal 6 erkende elektriciens in uw regio. Zij nemen contact met u op, beantwoorden uw vragen en sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Vergelijk zelf de ontvangen offertes op prijs, aanbod en voorwaarden. Kies uw vakman en bespaar zo eenvoudig op de kosten van uw klus.