Elektricien Nijmegen

Elektricien Nijmegen

In onze huidige maatschappij maken wij ontzettend veel gebruik van elektriciteit. Voor zowel onze sociale contacten als het draaiende houden van het huishouden zijn elektrische apparaten vertrouwen wij op onze stroomvoorziening. Wanneer er een probleem met de stroomvoorziening ontstaat raden wij aan contact op te nemen met ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Nijmegen. Onze elektriciens helpen u graag bij het verhelpen van een storing, zodat u snel weer aan de slag kan. Daarnaast kan een elektricien uit ons netwerk u helpen bij de installatie van tuinverlichting, een meterkast, of stopcontacten. Hebt u vragen of wilt u weten wat u moet doen bij een stroomstoring of kortsluiting? Via het contactformulier zijn wij dag en nacht bereikbaar. Wij helpen u met alle plezier!

Vergelijk diverse offertes


Gelieve dit veld leeg te laten.

Elektricien Nijmegen – Problemen met uw elektriciteit?

Neem contact op met de vakspecialisten van Elektrotechnisch installatiebedrijf Koldijk! We verhelpen direct uw stroomstoring, of leggen een nieuwe meterkast aan.

24 uursservice bij storing

Wanneer er een stroomstoring optreedt bij uw pand in Nijmegen, dan wilt u zo snel mogelijk worden geholpen door een erkend elektricien. Op het moment dat de storing door een intern probleem wordt veroorzaakt, dan kunnen wij binnen korte tijd bij u zijn om de storing te verhelpen. Onze elektricien zal de oorzaak achterhalen, en kan in de meeste gevallen ervoor zorgen dat u snel weer uw dag kunt vervolgen.

Onderhoud en elektrotechnische installatie

Men denkt vaak dat een elektricien alleen geschikt is voor de installatie van verlichting of het verhelpen van een storing. De medewerkers van een elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen echter veel meer zaken op het gebied van elektronica voor u uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een alarmsysteem, de installatie van een airco, of een geheel gebouwenbeheersysteem. Dankzij de hulp van onze elektricien wordt uw bedrijfspand in Nijmegen op de juiste wijze gekoeld, is de beveiliging volledig up to date, of is alle elektriciteit binnen het bedrijf goed geregeld. Naast het plaatsen van diverse systemen helpen wij u tevens graag bij het onderhoud van dezelfde elektronica, of komen we naar u toe wanneer er een storing is ontstaan. Bent u benieuwd naar de kosten? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Bij Koldijk BV werken wij met op basis van een aantal voorwaarden, zodat wij onze klanten altijd een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen kunnen bieden. Een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich bij ons aansluit moet er daarom ook altijd voor zorgen dat haar medewerkers op uitstekende wijze gediplomeerd zijn, en een aantal jaar ervaring hebben met de werkzaamheden. Daarnaast verwachten wij dat zij regelmatig op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit betekent dat een elektricien u altijd helpt op basis van de snelste en meest goedkope technieken. Tot slot is uw tevredenheid zeer belangrijk voor ons. Daarom werken wij regelmatig samen met onze klanten aan het verbeteren van onze service in Nijmegen. Hieruit volgt onder andere dat u bij ons altijd profiteert van heldere voorwaarden, en vaste lage prijzen.

Contact met een elektricien

Komt u graag direct in contact met een elektricien van ons elektrotechnisch installatiebedrijf uit Nijmegen? Hebt u vragen over onze werkzaamheden, of bent u benieuwd naar de kosten? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk een antwoord, of vrijblijvende offerte toegestuurd krijgt. Wij helpen u met alle plezier verder!

Meterkast

Meterkast renovatie Nijmegen

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten plaatsen

Aantrekkelijke tarieven

aantrekkelijke tarieven

Werkgebied Nijmegen

Groepenkast vervangen

Vaak worden door onze klanten uit Nijmegen de termen groepenkast en meterkast met elkaar verward. Het onderscheid is echter vrij simpel: een meterkast is de kast waar de stroom vanuit het energienetwerk binnen komt in uw huis. Een groepenkast vormt een onderdeel van deze meterkast, maar is niet het enige wat zich in de meterkast bevindt. Via de groepenkasten wordt de stroom verder verdeeld over het huis. U kunt op één groepenkast diverse apparatuur en stopcontacten aansluiten. Voor grote apparaten zoals een wasmachine of vaatwasser geldt echter dat hiervoor een extra groepenkast moet worden geïnstalleerd. Bij een overbelasting één van de groepenkasten kan er kortsluiting ontstaan. Het is daarom van belang een elektricien in te schakelen wanneer u veel nieuwe apparaten aansluit. Bij overbelasting kan het ook nodig zijn om de huidige kast te laten vervangen. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Full service installatie

Elektrotechnisch installateur Nijmegen

Bestelt u bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf een alarmsysteem, datanetwerk of andere elektronica? Dan bent u verzekerd van een full service installatie. Dit betekent dat wij de volledige plaatsing van het product op ons nemen, waardoor u zelf niet aan het werk hoeft met elektriciteit en apparaten. Onze professionals uit Nijmegen handelen deze klus vakkundig voor u af.

Data & telecommunicatie

Data & telecommunicatie Nijmegen

Bent u op zoek naar een datanetwerk voor uw bedrijfspand in Nijmegen? Dan adviseren wij u om informatie in te winnen over de mogelijkheid voor een CAT netwerk. CAT systemen worden veel gebruikt binnen bedrijven doordat zij alle apparaten binnen een bedrijf met elkaar verbinden en een hoge dataverwerking snelheid kennen en een laag storing percentage.

Tuinverlichting

Tuinverlichting installatie

Wilt u voorkomen dat uw gasten struikelen in het donker wanneer zij naar uw achterdeur lopen? Hebt u bij het terras nog behoefte aan extra licht? Kijk dan naar de mogelijkheden voor tuinverlichting. Tuinverlichting varieert van zachte lampen tot helder licht. Welke variant het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Een elektricien helpt u graag bij het maken van een keus.

Groepenkast

Groepenkast vervangen

Zoals gezegd is vormen groepenkasten een onderdeel van de meterkast. Hebt u niet genoeg groepenkasten en wilt u een extra variant aanleggen? Moet er een nieuwe groepenkast komen in verband met de installatie van een nieuw apparaat? Een medewerker van ons elektro- technisch installatiebedrijf uit Nijmegen neemt graag contact met u op.

Kortsluiting?

Stroomstoring verhelpen Nijmegen

Waar stroomstoring meestal het gevolg is van externe problemen, is kortsluiting meestal het gevolg van overbelasting van groepenkasten. Zowel kortsluiting als stroomstoring zijn goed te verhelpen. Voor kortsluiting is het beperken van het aantal aangesloten apparaten voldoende, terwijl voor stroomstoring de hulp van een elektricien uit Nijmegen is aan te raden.

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten vervangen

Het installeren van stopcontacten is relatief eenvoudig, dus u zult hiervoor niet de hulp van een elektrotechnisch installatiebedrijf nodig hebben. Bent u echter niet zeker van de methode, of de benodigde gereedschappen? Stel u dan wel in verbinding met een erkend elektricien. Deze kan u adviseren over de juiste manier, of snel naar u toekomen om de stopcontacten te plaatsen.

Domotica installatie

Domotica

Het woord domotica is een samentrekking van het woord domus (huis) en telematica (toegepaste wetenschap). De term staat dan ook voor het automatiseren van processen in en om huis. Voorbeelden van woononderdelen die door domotica geautomatiseerd kunnen worden zijn de verlichting, ventilatie, verwarming, zonwering en diverse audiosystemen. Wilt u weten wat de opties zijn voor domotica bij u thuis in Nijmegen? Wij informeren u graag.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen Nijmegen

Bent u aan het verbouwen, of komt er anderzijds een grote wijziging in het elektriciteitsnetwerk? Dan kan het verstandig zijn om de meterkast te vervangen. U moet er rekening mee houden dat alle stroom vanuit de meterkast verspreid wordt. Hoe verder de meterkast zich bevindt van bepaalde onderdelen, hoe langer het duurt, of hoe lastiger het is om kabels door te trekken. Vraag altijd een elektricien van een elektrotechnisch installatiebedrijf om de meterkast te vernieuwen of herstellen.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar vervangen Nijmegen

Een aardlekschakelaar is een schakelaar in de meterkast die meet hoeveel stroom er in huis lekt. Wanneer de lekstroom hoger is dan 30 milliampere, dan zal de aardlekschakelaar de elektriciteit uitschakelen. Zo wordt kortsluiting en eventuele elektrocutie voorkomen. Om zeker te weten dat de aardlekschakelaar zijn werk doet, kunt u deze jaarlijks controleren met behulp van een knop op de schakelaar zelf. Schakelt deze de elektriciteit niet uit? Dan is een nieuwe schakelaar nodig.

elektrotechnisch bedrijf Nijmegen

Elektriciteit buiten aanleggen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Nijmegen de vraag of het mogelijk is om buiten sfeerverlichting te plaatsen, of meerdere buitenstopcontacten te installeren. Stopcontacten die aan de buitenzijde van het huis zitten kunnen zeer handig zijn. U hoeft op deze manier niet meer te werken met verlengsnoeren, en ook buitenlampen langs het tuinpad zijn eenvoudiger te plaatsen. De installatie van een buitenstopcontact heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Hebt u geen ervaring met het werken met elektriciteit? Schakel dan een elektricien in om problemen als schokken en kortsluiting te voorkomen. Voor het plaatsen van een buitenstopcontact geldt het volgende stappenplan:

Stap 1. Trek een stroomkabel vanaf de meterkast door naar buiten. Boor hiervoor een gat in de muur waar u de wandcontactdoos wilt plaatsen.
Stap 2. Monteer de wandcontactdoos vlak boven het boorgat, en verbind de stroomdraden hieraan.
Stap 3. Kies voor producten die waterbestendig zijn voor een goede veiligheid.
Stap 4. Bevestig daarna het stopcontact. Wij adviseren om dit minimaal 25 centimeter boven de grond te doen, op een watervrije plek.
Stap 5. Sluit het stopcontact op de wanddoos aan door middel van een ondergrondse of bovengrondse kabel.
Stap 6. Een ondergrondse kabel moet ongeveer op 60 centimeter diepte gegraven worden.

Stopcontact in de badkamer

Voor stopcontact in de badkamer gelden verschillende regels, afhankelijk van de aanwezigheid van een aardlekschakelaar. In woningen waar geen dergelijke schakelaar is, wordt elektriciteit in de badkamer feitelijk verboden. Enkel een scheerstopcontact en een wasmachine trekschakelaar zijn in dit geval mogelijk. Voor badkamers in woningen zonder aardlekschakelaar is het tevens een optie om zwakstroomverlichting te plaatsen. Dit is echter enkel mogelijk wanneer de transformator zich buiten de badkamer bevindt. Woont u in een woning in Nijmegen die wel een aardlekschakelaar heeft? Dan zijn er een aantal zones waar u rekening mee moet houden tijdens de installatie van elektrische onderdelen.

  • Zone 0. Dit is de zone waar alleen apparaten die tegen onderdompeling kunnen zijn toegestaan. Het gaat dan om de badkuip en de douchecabine. Toegestane producten hebben een IPX7 code.
  • Zone 1. Dit is het gebied dat zich 2.60 meter boven de badkuip of douchebak bevindt. Artikelen voor in deze ruimte zijn bestand tegen waterstralen en hebben IPX5 code.
  • Zone 2. De zone ‘binnen handbereik’. Het gaat dan om alles binnen 60 centimeter afstand van het bad of de douche. Toegestane producten moeten tegen waterdruppels kunnen, en dragen de IPX4 code. Buiten deze zone zijn 220 Volt aansluitingen toegestaan.
krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Er komen steeds meer producten op de markt waarbij krachtstroom noodzakelijk is. Krachtstroom is een stroomsoort waarbij meer stroom in één keer naar een product wordt geleid. Het werkt hetzelfde als de standaard stroom, maar maakt gebruik van drie spanningsdraden in plaats van één. Dit maakt het werken met krachtstroom ook een stuk gevaarlijk dan met standaard elektriciteit. De krachtstroom kan over het algemeen dan ook alleen maar worden geïnstalleerd door een erkend specialist van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Deze zorgt ervoor dat de krachtstroom vanuit de meterkast wordt doorgetrokken naar de juiste plek in de woning. Met de hulp van een elektricien weet u zeker dat de klus snel en vakkundig zal worden uitgevoerd, en is geen risico op schokken of een stroomstoring. Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Aarzel dan niet om vandaag nog onze offertepagina in te vullen. Wij zullen u met alle plezier een overzicht geven van de prijzen. Producten die op basis van krachtstroom werken zijn onder andere: elektrische kookplaten, sauna’s, ovens, jacuzzi’s en warmte pompen.

Direct contact

Hebt u vragen over de kosten voor de installatie van tuinverlichting? Hebt u vragen over het oplossen van een stroomstoring? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het opnieuw aanleggen van de meterkast? Vul dan in het contactformulier zo precies mogelijk aan wat uw vragen zijn en wij beantwoorden deze binnen twee werkdagen. Desgewenst sturen wij u tevens een vrijblijvende offerte toe, opdat u onze werkzaamheden kunt beoordelen op basis van prijs en aanbod. Wij garanderen dat u bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf profiteert van scherpe prijzen en vakkundig werk!

Elektricien offertes