Elektricien Utrecht – 24/7 storing service

Elektricien Utrecht – Stroomstoring? Bel 085 500 9986.

Voor een gespecialiseerde elektromonteur bij storing of hulp met uw meterkast kan u in Utrecht altijd op ons elektrotechnisch installatiebedrijf rekenen.

Elektricien Utrecht

Voor een gekwalificeerde en betrouwbare elektricien in Utrecht, kunt u bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf terecht. Een stroomstoring kan voorkomen in uw meterkast of groepenkast. Onze deskundige vindt direct het probleem en lost het ter plekke op zodat u geen last meer van storing hebt. Een stroomstoring in uw meterkast of groepenkast is een van de lastigste dingen die u kunnen overkomen, en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Is de storing een feit, en woont u in de buurt van Utrecht? Neem dan nu via 085 500 9986 gerust contact met ons op, en er komt een gekwalificeerde elektricien bij u langs. Maak gebruik van onze vierentwintig-uur service. Een elektricien komt dan binnen een etmaal bij u langs.

Onderhoud en elektrotechnische installatie

Hebt u geen stroming of stroomstoring, maar wel het idee dat uw meterkast of groepenkast een opknapbeurt kan gebruiken? Ook dan kan u in Utrecht bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf terecht. Het onderhoud aan een meterkast of aardlekschakelaar is eens in de zoveel tijd noodzakelijk, omdat ook onderdelen aan het stroomnetwerk kunnen verouderen. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk om eens in het jaar de aardlekschakelaar te controleren, en indien nodig te vervangen. Daarnaast geldt voor een groepenkast dat het aan te raden is om ook deze periodiek te laten controleren door een erkend elektricien. Deze kan eventuele slijtage en beschadigingen snel ontdekken.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

De kosten voor het laten plaatsen van nieuwe elektrische apparaten of het vervangen of herstellen van elektriciteitskabels zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo worden de prijzen beïnvloed door het soort materiaal dat nodig is voor de juiste veiligheid, en is ook de mate van schade van invloed op de prijs. De specialisten van ons elektrotechnisch installatiebedrijf uit Utrecht werken tegen aantrekkelijke tarieven. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor misleidende verkooppraatjes. We bieden goede prijzen en duidelijke voorwaarden. Bovendien staan wij altijd voor u klaar indien u vragen heeft. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Installatie van netwerken

In en rondom woningen kunnen diverse netwerken geïnstalleerd worden. Natuurlijk zijn er de standaard datanetwerken, maar ook alarminstallaties en de ventilatie kan met behulp van elektriciteit volledig geautomatiseerd worden. De installatie van menig datanetwerk kost heel wat tijd en moeite wanneer er nog geen aansluiting is. Wij adviseren daarom over het algemeen om een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf voor het werk in te schakelen. Deze kan u informeren over de verschillende mogelijkheden voor installatie, en u desgewenst ook het praktische werk uit handen nemen.

Contactformuliercontact met elektricien Koldijkbv

Werkgebied Utrecht

Stroomstoring verhelpen

Wanneer er een stroomstoring ontstaat, dan zijn er twee mogelijke oorzaken. De eerste is een interne stroomstoring. Dit wordt over het algemeen veroorzaakt door kortsluiting, en kan snel verholpen worden. Bij een interne stroomstoring dient u in de meterkast te kijken naar doorgeslagen stoppen of een omgezette zekering. Door deze te herstellen doet de elektriciteit het ook weer. Een externe storing kan veroorzaakt worden door brand in een stroomhokje of een andere reden. Dit kan alleen verholpen worden door een vakman. Bel naar het storingsnummer om de stroomstoring te melden en wacht rustig af.

Direct contact: 085 500 9986

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het aansluiten van een nieuwe groepenkast, of het vervangen van de elektrische aansluitingen in uw badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een elektricien van ons elektrotechnisch installatiebedrijf – bijvoorbeeld bij problemen met uw groepenkast – kunt u ons via de contactpagina bereiken. Hier kunt u ook een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen. In Utrecht staan wij tot uw dienst bij een storing of aanverwanten!

Full service installatie

Elektrotechnisch installatiebedrijf Utrecht
Wij leveren een zogeheten full service installatie. We zorgen ervoor dat het installatiewerk van A tot Z in orde komt. We sturen meteen een elektricien naar uw woning, die uw meterkast of groepenkast op professionele wijze installeert. Indien er plotseling een storing of stroomstoring ontstaat, staan wij in Utrecht in voor een snelle oplossing voor het probleem.

Data & telecommunicatie

Data & telecommunicatie installatie
Naast het installeren van een meterkast in Utrecht, zien wij ook toe op een gedegen installatie van uw data- en telecommunicatie. We kunnen een router aanbrengen in uw meterkast, die een wi-fi-signaal uitzendt door de gehele woning of kantoorruimte. Internet is zo voor alle apparaten een perfecte mogelijkheid. Zo blijft u altijd in contact met de rest van de wereld!

Tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen
Uw tuin is uw zomerhuis, zo zeggen wij wel eens. In de avond wilt u hier genieten van heldere verlichting. Voor deze installatieklus kunt u ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Utrecht bereiken. Een elektricien zal bij u thuis de buitenverlichting aanbrengen. U kan hierbij kiezen uit verschillende soorten lampen, zodat u uw eigen stijl in uw tuin kunt aanbrengen.

Groepenkast

Groepenkast
Een groepenkast is erg belangrijk voor uw elektriciteitsvoorziening. Deze kast verdeelt de stroom in de meterkast namelijk over het gehele huis. Zonder groepenkast dus bijvoorbeeld geen stroom in uw slaapkamer. Om een vervelende storing te voorkomen, maakt u gebruik van onze service. De elektricien installeert uw groepenkast op zorgvuldige wijze.

Stopcontacten plaatsen

stopcontacten plaatsen Utrecht
Het plaatsen van stopcontacten is een complexe klus. U kan dit dan ook het beste overlaten aan een elektrotechnisch installatiebedrijf. Geen plek te ingewikkeld voor ons; wij plaatsen uw stopcontacten overal in huis. Een elektricien heeft alle ervaring om ervoor te zorgen dat uw stopcontacten, meterkast en groepenkast in Utrecht op deskundige wijze worden geleverd.

Kortsluiting? Bel: 085 500 9986

24/7 storing service Utrecht
Heeft u last van kortsluiting een stroomstoring in Utrecht? Dat is erg vervelend. Ondervindt u een storing, dan kunnen onze vakmannen u helpen om dit snel en vakkundig op te lossen. We gaan op zoek naar de kern van de stroomstoring, dus de oorzaak, en pakken het probleem bij de wortels aan. Indien nodig repareren of vervangen we uw meterkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Domotica installatie

Domotica
De term domotica is een samentrekking van het woord domus (huis) en telematica (elektronische toepassing). Met domotica worden dan ook alle zaken aangegeven die processen in en om huis automatiseren. Voorbeelden van domotica zijn het automatisch aan en uitschakelen van verlichting, de automatisering van de warmteregulatie of het beheren van een audiosysteem. Dankzij de domotica is het mogelijk om het woongemak aanzienlijk te verhogen.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen Utrecht
Wanneer u het elektriciteitsnetwerk bij uw woning of bedrijfspand wilt aanpakken, dan kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen. Op deze manier is het mogelijk de energie zuiniger te verspreiden, en zo op de energiekosten te besparen. De meterkast met of zonder groepenkast laten vervangen, daar vraagt u natuurlijk het liefst een gespecialiseerde expert voor. Wij zijn een zeer gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf dat u hier in en rond Utrecht bij kan helpen.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar vervangen Utrecht
In vele woningen in Utrecht is een aardlekschakelaar geïnstalleerd. Een aardlekschakelaar wordt gebruikt om uw en uw huisgenoten te beschermen tegen het uitbreken van brand door een stroomlek. Het is daarom van belang dat de aardlekschakelaar naar behoren werkt. Dit kunt u controleren met behulp van een speciale knop op de schakelaar zelf. Schakelt deze de stroom hiermee niet uit? Dan dient u de aardlekschakelaar te laten vervangen door een ervaren elektricien.

elektriciteit buiten aanleggen

Elektriciteit buiten aanleggen

Het aanleggen van elektriciteit buitenshuis vergt enige tijd en moeite, maar levert een mooi resultaat. Zo is het mogelijk om met een buitenverlichting te zorgen voor meer sfeer in de tuin tijdens de avonden. Daarnaast kan buitenverlichting ook een zeer praktisch doel dienen als een goede aanduiding van het pad naar de voordeur. Voor het plaatsen van buitenverlichting gelden weinig regels. Toch is het verstandig om het onderstaande stappenplan te volgen wanneer u zelf de verlichting wilt aanleggen. Hebt u weinig ervaring? Kies dan voor de hulp van een erkend elektricien uit Utrecht.

Stap 1. Maak altijd eerste een overzicht van de te plaatsen lampen en de benodigde kabels en andere materialen.
Stap 2. Haal bij een elektriciteitswinkel of bouwmarkt de benodigde producten. Voor buitenelektriciteit dient u gebruik te maken van waterbestendige materialen. Deze hebben een IP44 vermelding.
Stap 3. De lange kabel kan het beste een grondkabel zijn. Graaf deze in op ongeveer 60 centimeter diepte. Plaats de kabel golvend in de geul, dit zorgt voor voldoende ruimte voor het plaatsen van de lampen en voorkomt strakgetrokken kabels.
Stap 4. Verbind de lampen aan de grondkabel met behulp van kabeldozen (bovengronds) en kabelmoffen (ondergronds).
Stap 5. Controleer of de verlichting het doet, voordat u de kabeldozen dichtschroeft.

Stopcontact in de badkamer

Woont u in een woning met een aardlekschakelaar en wilt u de elektriciteit in de badkamer aanpakken? Dan zijn er elektriciteit zones waar u rekening mee dient te houden. Deze zones geven aan welk soort apparaat op welke plaats mag worden geïnstalleerd en wat de voorwaarden zijn voor het materiaal dat gebruikt moet worden. De professionals van ons elektrotechnisch installatiebedrijf hebben hieronder de zones en de bijbehorende regels voor u op een rijtje gezet.

  • Zone 0. Het gaat hier om de badkuip en douchecabine. Binnen deze zone mogen enkel elektrische installaties worden geplaatst die tegen onderdompeling bestand zijn. Het gaat dan om materialen met een IPX7 code.
  • Zone 1. Deze zone bevindt zich recht boven het bad of de douche tot een hoogte van 2.60 meter. In dit gebied mogen materialen gebruikt worden die tegen waterstralen kunnen. Het zijn producten met een IPX5 code.
  • Zone 2. Dit is het gebied dat binnen handbereik is van de douchecabine en badkuip, tot 60 centimeter ernaast. Producten in deze zone moeten tegen waterdruppels kunnen, en hebben een IPX4 code.
  • Buiten de zone. Buiten deze zones mag vrijwel elk elektrisch apparaat van 220V geplaatst worden zolang deze is voorzien van randaarde.

Krachtstroom aanleggen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Utrecht de vraag wat krachtstroom precies is, en wanneer het noodzakelijk is om deze aan te leggen. Krachtstroom is feitelijk niet meer of minder dan de gewone stroom. Echter doordat er bij het verspreiden van krachtstroom gebruik wordt gemaakt van 3 spanningsdraden in plaats van 1, zal er meer stroom tegelijkertijd vrijkomen. Het is alleen nodig om krachtstroom aan te leggen wanneer u een product aanschaft dat enkel op deze stroom werkt. Voorbeelden van dergelijke producten zijn elektrische kookplaten, jacuzzi’s en sauna’s. Het aanleggen van krachtstroom kunt u het beste overlaten aan een erkend elektricien. Doordat er met hogere spanning wordt gewerkt, is ook het risico op ongelukken en brand groter.

Perilex aansluiten

Wanneer u krachtstroom laat aanleggen, dan moet u tevens een ander stopcontact monteren. Het stopcontact dat bij de krachtstroom past is een Perilex aansluiting. Over het algemeen geldt dat u voor de perilex een aparte stekker en stopcontact moet maken. In een aantal gevallen is het mogelijk om een standaard contact om te vormen naar een Perilex aansluiting. Laat u op dit gebied altijd informeren door een vakman, zo voorkomt u dat er kortsluiting ontstaat. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf helpt u graag verder in Utrecht!

Direct contact: 085 500 9986

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die een elektricien uit ons bedrijf in Utrecht voor u kan uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn voor de installatie van een compleet datanetwerk? Of hebt u behoefte aan meer informatie over het verhelpen van een storing? Vul dan vandaag nog op ons contactformulier uw wensen of vragen in, en wij beantwoorden deze binnen twee werkdagen. Komt u liever direct in contact met een erkend vakman? Bel dan met telefoonnummer 085 500 9986. Wij kunnen bij spoed dezelfde dag nog bij u zijn om het probleem op te lossen en zijn u graag van dienst.

contact met elektricien Utrecht