Elektricien Oss - Koldijk

Elektricien Oss

Tegenwoordig maken we de hele dag door gebruik van stroom. Onze koelkast wordt gekoeld met elektriciteit, computers en telefoons moeten regelmatig worden opgeladen, en vaak wordt er ook met behulp van elektra gekookt. Om al deze zaken goed te laten verlopen, is het van belang dat het elektriciteitsnetwerk in goede staat verkeerd. De medewerkers van een elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen u hierbij van dienst zijn. Bent u op zoek naar een erkend elektricien uit de regio Oss? Wilt u weten hoe u het beste een stroomstoring of kortsluiting kunt voorkomen? Hebt u een vraag over het toevoegen van een groepenkast aan de meterkast? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig en sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe.

Vergelijk diverse offertesElektricien Oss – Problemen met uw elektriciteit?

Neem contact op met de vakspecialisten van Elektrotechnisch installatiebedrijf Koldijk! We verhelpen direct uw stroomstoring, of leggen een nieuwe meterkast aan.

Installatie van netwerken

Voor diverse systeemnetwerken is een uitgebreid elektriciteitsnetwerk vereist. Dit gaat niet alleen om de datanetwerken voor bedrijfspanden in Oss, maar ook beveiligingssystemen of de airco in een groter pand. Het aanleggen van dergelijke systemen vereist enige precisie, zeker wanneer het gaat om telecommunicatie. Over het algemeen raden wij daarom aan om de hulp in te schakelen van een erkend elektricien voor een dergelijke installatie. Zo voorkomt u dat er in de toekomst gemakkelijk een storing ontstaat, en weet u zeker dat uw datatransfer op veilige wijze gebeurt. Wilt u weten welk beveiligingssysteem het beste bij uw wensen past? We zijn u tevens graag van dienst bij het kiezen van de juiste elektra.

Onderhoud en elektrotechnische installatie

Bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Oss, kunt u niet alleen terecht voor hulp bij de installatie van datanetwerken, stopcontacten, tuinverlichting of een extra groepenkast. Een elektricien uit ons netwerk helpt u ook bij het benodigde onderhoud. Door uw elektra van het juiste onderhoud te voorzien zal kortsluiting of een andere vorm van stroomstoring worden voorkomen. Het is bijvoorbeeld adviseerbaar om oude elektriciteitsdraden te vervangen door nieuwe exemplaren, en de meterkast na te kijken op gevaarlijke situaties. Door periodiek onderhoudswerk zal het wooncomfort zeker stijgen. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Wij helpen u met alle plezier verder.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Maakt u gebruik van de diensten van een elektricien uit ons elektrotechnisch installatiebedrijf? Dan bent u verzekerd van een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast werken wij op basis van heldere voorwaarden. U weet altijd waar u bij ons aan toe bent, en zult nooit zomaar te maken krijgen met verhoogde kosten of een langere werkperiode. Bovendien staan bij ons uw wensen voorop; een honderd procent klanttevredenheid is ons doel!

Direct contact

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het aanleggen van een meterkast of extra groepenkast? Wilt u weten wat de installatie van tuinverlichting gaat kosten? Of hebt u een vraag aan een elektricien? Vul dan het contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen snel, of sturen u desgewenst een offerte toe van een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf uit Oss. Wij helpen u graag!

Meterkast

Groepenkast vervangen Oss

Stopcontacten plaatsen

Stopcontact plaatsen Oss

Aantrekkelijke tarieven

aantrekkelijke prijzen

Werkgebied Oss

Groepenkast vervangen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Oss de vraag of zij hun groepenkast moeten laten vervangen. Over het algemeen is dit niet direct nodig, behalve wanneer een fout in de kast regelmatig kortsluiting of een storing veroorzaakt. Het komt vaker voor dat er een groepenkast bij moet worden gemaakt, bijvoorbeeld door de installatie van een vaatwasser. Een elektricien kan extra groepenkasten snel voor u aanleggen in de meterkast. Wilt u zelf de installatie van een groepenkast afhandelen? Zorg dan dat u veilig en nauwkeurig te werk gaat, om risicovolle situaties te vermijden.

Stroomstoring verhelpen

Er zijn verschillende oorzaken voor een stroomstoring aan te wijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de stroomstoring wordt veroorzaakt door een regionale storing in Oss. In dat geval kunt u weinig meer doen dan afwachten. Een stroomstoring kan echter ook het gevolg zijn van kortsluiting. Wat de kortsluiting veroorzaakt heeft achterhaalt u door alle groepen uit te schakelen, vervolgens de aardlekschakelaar weer aan te zetten, en dan alle stekkers uit het contact te halen. Schakel vervolgens alle groepen weer in. Blijft de elektriciteit aan? Dan zit de storing in een apparaat.

Full service installatie

Elektricien Oss

Laat u een nieuw pand bouwen in Oss, of bent u bezig met de renovatie van het elektriciteitsnetwerk in uw huidige woning? Schakel dan een elektrotechnisch installatiebedrijf in voor de volledige installatie. Bij een full service installatie zal een elektricien alle elektronica volledig installeren naar uw wensen. Of het nu gaat om de plaatsing van een meterkast, of het herstellen van een storing in de aardlekschakelaar: wij helpen u snel en vakkundig.

Data & telecommunicatie

Telecommunicatie installatie

Omdat tegenwoordig e-mail en whatsapp de basis vormt voor vele werkgerelateerde communicatie, is het zeker bij bedrijfspanden van belang dat het data- en telecommunicatienetwerk naar behoren werkt. Aan de basis van een goede data- en telecommunicatie ligt een efficiënt elektriciteitsnetwerk. Een elektricien uit Oss kan zorgen voor het ontwerp, en tevens de praktische uitvoering van een dergelijk netwerk. Desgewenst installeert hij tevens een noodnetwerk.

Tuinverlichting

Tuinverlichting plaatsen Oss

Het verlichten van de tuin wordt steeds populairder. Onze klanten kiezen niet alleen voor het verlichten van het looppad, maar brengen ook tuinverlichting aan bij bepaalde bloemen, of bij het terras. Wilt u weten wat het kost om tuinverlichting te laten plaatsen door een elektricien? Of wilt u weten hoe u de installatie van de tuinverlichting zelf kunt afhandelen zonder een storing te veroorzaken? Neem dan contact met ons op via het webformulier.

Groepenkast

Groepenkast installatie

Regelmatig krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen een meterkast en een groepenkast. Het antwoord hierop is relatief simpel: groepenkasten maken deel uit van de meterkast. De meterkast is de plek van waaruit de binnenkomende stroom verder verdeeld wordt over het pand. Dankzij de groepenkasten komt niet alle stroom op één punt terecht, waardoor een stroomstoring wordt voorkomen. In de meterkast vindt u bovendien ook andere aansluitingen dan stroom. Zo zit een aardlekschakelaar ook in de meterkast.

Kortsluiting?

Stroomstoring verhelpen Oss

Wanneer er kortsluiting ontstaat, dan komt dit vaak door het overtollige stroomgebruik op één groep. Het kan echter ook zijn dat de storing wordt veroorzaakt door beschadigde bedrading. In dat geval kan een elektricien uit Oss u het beste ondersteunen bij het oplossen van het probleem. De medewerkers van een elektrotechnisch installatiebedrijf maken gebruik van geavanceerde technieken voor het opsporen van oorzaken, en het verhelpen van stroomstoring. Wij zijn u graag van dienst.

Stopcontacten plaatsen

Veilig stopcontact plaatsen

Omdat we steeds meer gebruik maken van elektrische apparaten wordt ook de noodzaak voor stopcontacten groter. Het is natuurlijk een optie om gebruik te maken van verlengsnoeren, maar daadwerkelijke stopcontacten zijn toch veiliger en prettiger. Wilt u het plaatsen van meerdere stopcontacten liever niet zelf afhandelen? Vraag dan een elektricien uit ons netwerk om hulp. Deze kan u met advies of praktische ondersteuning bijstaan. Vraag naar de kosten en voorwaarden via het contactformulier.

Domotica installatie

Domotica plaatsen in huis

Het begrip domotica wordt wel gedefinieerd als “de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.” Bij domotica wordt elektronica toegepast om processen in en om huis te automatiseren. Het gaat dan onder andere om het op afstand bedienen van de zonwering en verwarming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor domotica bij uw woning in Oss? Vraag dan bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf om meer informatie.

Meterkast vervangen

Meterkast uitbreiden Oss

Is de meterkast niet meer up to date, wilt u het gehele elektriciteitsnetwerk aanpakken, of moet en er diverse groepenkasten worden geïnstalleerd? Dan kan het voordelig zijn om de gehele meterkast te vervangen. Bij het vervangen van een meterkast moet u rekening houden met prijzen tussen de €475,- en €900,-. Deze kosten zijn afhankelijk van het soort groepenkast waarvoor u kiest (1- of 3-fase) en het aantal groepen dat geplaatst moet worden. Vraag onze vakman naar de kosten.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar kapot Oss

Hoewel er met behulp voor stoppen voor wordt gezorgd dat apparaten geen kortsluiting maken, kan het gebeuren dat een apparaat defect raakt zonder kortsluiting te geven. In een dergelijk geval loopt u het risico op een flinke schok. Om elektrocutie te voorkomen wordt een aardlekschakelaar geplaatst in de meterkast. Een aardlekschakelaar meet hoeveel stroom er lekt, en zal de stroom uitschakelen wanneer er een grote lekstroom plaatsvindt. Test regelmatig de aardlekschakelaar op werkzaamheid.

elektricien offertes vergelijken

Elektriciteit buiten aanleggen

Wilt u ook in de late avonduren nog genieten van het buiten zitten, of wilt u ervoor zorgen dat bezoekers het pad naar de voordeur gemakkelijk kunnen vinden? Dan is het handig om buitenverlichting aan te laten leggen. Ook andere vormen van buitenelektriciteit zoals een stopcontact kunnen zeer praktisch zijn. Bij het aanleggen van buiten elektriciteit zijn er twee opties: kabels die boven de grond langs gaan, of onder de grond. Met name bij buitenverlichting zijn ondergrondse kabels een goed idee. Hoewel wij adviseren om de buitenverlichting door een erkend elektricien uit Oss te laten plaatsen, is het een optie om dit zelf te doen. Wij hebben daarom enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Stap 1. Schakel altijd eerst de stroom uit voordat u aan de slag gaat.
Stap 2. Plaats eerst een centrale lasdoos. Van hieruit kunt u het elektriciteitsnetwerk voor buiten verder uitbreiden.
Stap 3. Gebruik een grijze plasticbuis om de stroomdraden te beschermen wanneer deze bovengronds lopen.
Stap 4. Maak lussen van de stroomdraad op de plaats waar de buitenlampen moeten komen. Deze lussen moeten ongeveer 1 meter boven de grond uitsteken.
Stap 5. Werkt u met elektrische apparaten? Rol dan de haspel volledig uit. Opgerolde kabels kunnen oververhit raken, en zo kortsluiting en brand veroorzaken.

Stopcontact in de badkamer

Wilt u na het douchen direct uw haar kunnen föhnen, of zich kunnen scheren? Dan is het handig om een stopcontact in de badkamer te hebben. Het plaatsen van stopcontacten in de doucheruimte is echter gebonden aan een groot aantal regels, omdat water en elektriciteit een gevaarlijke combinatie vormen. Voorbeelden van regels waaraan het installeren van elektriciteit gebonden is, zijn: de afstand van badkuip tot de stopcontacten en het soort stroom dat in de doucheruimte toegestaan is. Wilt u meer weten over de regels die hiervoor gelden? Vraag dan een elektricien uit Oss om advies. Voor de aanschaf van producten in de badkamer adviseren wij te kijken naar de IP-code. Hieronder vindt u een overzicht van de zones in de badkamer, en de geschikte artikelen en hun code.

  • De 0-zone. Dit zijn de badkuip en douchebak. Producten die hiervoor geschikt zijn, zijn bestand tegen onderdompeling. De code is IPX7.
  • De 1-zone. De producten in deze zone moeten bestand zijn tegen waterstralen, en mogen maximaal een 25V wissel- of 60V gelijkspanning hebben. De code is IPX5.
  • De 2-zone. Het gaat hierbij om alle elektrische onderdelen die zich binnen 60 centimeter naast de badkuip, douchebak of wastafel bevinden. De code is IPX4.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom is de stroom die nodig is voor bepaalde grotere producten zoals jacuzzi’s, sauna’s en elektrische kookplaten. De krachtstroom die voor deze artikelen nodig is, vindt u niet zomaar in huis, maar moet speciaal worden aangelegd. Het aanleggen van krachtstroom kunt u het beste overlaten aan een specialist van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Oss. Deze specialisten zorgen ervoor dat de krachtstroom veilig wordt aangebracht, opdat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet. Het eigenhandig installeren van de krachtstroom wordt afgeraden. Dit komt doordat er heel wat meer stroom door de draden gaat dan bij een standaard stroomdraad.

Perilex stopcontact

Wanneer u de krachtstroom aan laat leggen zult u tevens het stopcontact moeten laten aanpassen. Voor de krachtstroomapparaten is een Perilex stopcontact nodig. Dergelijke contacten kunnen een groter vermogen leveren dan de standaard variant, doordat zij gebruik maken van 3 spanningsdraden, in plaats van 1. Wanneer het stopcontact fout wordt aangesloten kan dit gevaarlijke gevolgen hebben. Onze elektriciens zijn u dan ook met alle plezier van dienst. Vraag via het contactformulier naar de voorwaarden en prijzen voor onze diensten, en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Desgewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat een elektrotechnisch installatiebedrijf voor u kan betekenen op het gebied van elektra en datanetwerken? Hebt u een vraag over het plaatsen van stopcontacten? Of vindt er vaak een stroomstoring plaats bij uw pand in Oss? Neem dan contact met een elektricien uit ons netwerk op via het webformulier voor directe hulp. Stel uw vraag of geef zo nauwkeurig mogelijk uw wensen aan. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig en sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

contact met elektricien