Elektricien Aalsmeer – 24/7 storing service

Elektricien Aalsmeer

Elektriciteit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Een elektricien kan daarom veel voor u in huis betekenen. Voor zowel onze sociale contacten als het draaiende houden van het huishouden vertrouwt u op uw stroomvoorziening. Wanneer hier problemen mee zijn, raden wij u aan contact op te nemen met een elektricien uit Aalsmeer. Een medewerker van een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Aalsmeer kan een storing spoedig verhelpen, zodat u snel weer verder kan met de orde van de dag. Daarnaast helpt een elektricien u bijvoorbeeld met de installatie van tuinverlichting, het plaatsen of verplaatsen van stopcontacten en het renoveren van de meter- of groepenkast.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Deze vindt u verderop op deze pagina. Vul het formulier in om een vrijblijvende offerteaanvraag te doen. Heeft u met spoed de hulp van een expert nodig? Bel dan naar 085 500 1370 en maak gebruik van de 24 uursservice.

24/7 hulp bij een stroomstoring

Wanneer er een stroomstoring optreedt bij uw pand in Aalsmeer, dan begrijpen wij dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden door een erkend elektricien. Op het moment dat de storing door een interne storing wordt veroorzaakt, is de specialist in korte tijd bij u aanwezig om de oorzaak te achterhalen. De elektricien zorgt er bovendien voor dat u zo snel mogelijk weer stroom in huis heeft. Bel naar 085 500 1370 voor direct contact met een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Wat doet een elektricien?

Een elektricien heeft vele verschillende taken en werkzaamheden. Natuurlijk schieten elektrotechnisch experts uit Aalsmeer u te hulp bij een stroomuitval, maar zij helpen u ook met het aansluiten van bijvoorbeeld extra stopcontacten, de aanleg van een nieuw lichtpunt of zelfs het installeren van een extra wifi router. Hiermee vergroot u het wifi bereik in huis, en heeft u zelfs op zolder een snelle verbinding. In Aalsmeer zijn dit de taken van een elektricien:

 • Onderhoud of reparaties uitvoeren op elektra.
 • Het renoveren van elektra.
 • Het plaatsen en verplaatsen van elektra.
Heeft u een klus liggen die u door een gebrek aan ervaring niet uit kunt voeren? Neem dan contact op met een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Aalsmeer voor professionele hulp.

Navigeer op deze pagina naar:

Stroomstoring | Elektra aanleggen | Groepenkast | Verlichting | Data & telecommunicatie

Gratis offertecontact met elektricien Koldijkbv

Elektricien voor onderhoud of reparatie

Men denkt vaak dat een elektricien alleen geschikt is voor de installatie van verlichting of het verhelpen van een storing. De medewerkers van een elektrotechnisch installatiebedrijf voeren echter veel meer zaken op het gebied van elektronica voor u uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van de groepenkast. Door de groepenkast regulier te onderhouden voorkomt u problemen zoals een storing en kortsluiting en vergroot u de veiligheid in huis. Een belangrijk onderdeel van het onderhoud in de groepenkast, is het controleren van de aardlekschakelaar. Een elektrotechnisch expert zal deze vervangen zodra hij slijtage of andere problemen detecteert.

Elektra renoveren

Wanneer een groepenkast erg verouderd is, denken de meeste klanten uit Aalsmeer dat het noodzakelijk is deze volledig te vervangen. In de meeste gevallen is het echter een optie om de elektra te laten renoveren door een elektrotechnisch expert uit Aalsmeer. Een renovatie aan de groepenkast kan verschillende dingen betekenen. Een voorbeeld is het installeren van een aardlekschakelaar. Als u extra groepen laat plaatsen heeft u vaak ook een nieuwe aardlekschakelaar nodig. Bovendien hebben oudere installaties nog niet altijd een aardlekschakelaar, terwijl deze voor nieuwe installaties wel verplicht is. Een andere mogelijkheid is het vervangen of vernieuwen van versleten elektriciteitskabels.

Elektra aanleggen

Elektra kunt u het beste laten verplaatsen of aanleggen door een ervaren elektricien. De werkwijze van elektrotechnisch experts kan verschillen, maar doorgaans doorlopen zij dezelfde stappen. Allereerst is het van belang om een PVC buis aan te leggen van de elektriciteitskast naar de gewenste locatie. PVC geleid niet, waardoor dit een veilige keuze is. De elektricien trekt de kabels door de buis naar de gewenste locatie, waar hij ze aansluit op het nieuwe stroompunt. Het andere eind van de kabels sluit hij aan op de kast van de energieleverancier. Dit alles wordt gedaan terwijl de stroom is uitgezet, houd er daarom rekening mee dat u tijdens het aansluiten geen gebruik kunt maken van elektrische apparaten.

Installatie van datanetwerken

Een elektriciteitsnetwerk is van groot belang voor het functioneren in huis of op kantoor. Een datanetwerk is echter net zo belangrijk. Het datanetwerk zorgt ervoor dat u goed bereikbaar bent. Via het datanetwerk wordt de telefonie, het internet en uw televisie geregeld. Particulieren willen profiteren van snel internet en voor bedrijven is dit al helemaal belangrijk. Kies voor de aanleg van een compleet nieuw datanetwerk of laat de oude optimaliseren.

Is uw datanetwerk verouderd? Laat u dan informeren door een elektricien uit Aalsmeer. Indien gewenst zal hij het netwerk daarna optimaliseren, zodat u overal goed bereikbaar bent.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Bij Koldijk BV werken wij met op basis van een aantal voorwaarden, zodat wij onze klanten altijd een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen kunnen bieden. Een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich bij ons aansluit moet er daarom ook altijd voor zorgen dat haar medewerkers op uitstekende wijze gediplomeerd zijn, en een aantal jaar ervaring hebben met de werkzaamheden. Daarnaast verwachten wij dat zij regelmatig op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit betekent dat een elektricien u altijd helpt op basis van de snelste en meest goedkope technieken. Tot slot is uw tevredenheid zeer belangrijk voor ons. Daarom werken wij regelmatig samen met onze klanten aan het verbeteren van onze service in Aalsmeer. Hieruit volgt onder andere dat u bij ons altijd profiteert van heldere voorwaarden, en vaste lage prijzen.

Wat te doen bij stroomuitval?

Men vraagt zich geregeld af wat zij moeten doen in het geval van een stroomuitval. In eerste instantie is het belangrijk om te achterhalen of het gaat om een externe storing of dat de stroomuitval veroorzaakt wordt in uw eigen woning in Aalsmeer. Dit kunt u controleren door aan uw buren te vragen of zij nog stroom in huis hebben. Is dit niet het geval? Dan gaat het om een externe oorzaak en kunt u er zelf helaas weinig aan doen. In het geval van een storing in huis is het wel mogelijk om deze eventueel zelf te verhelpen.

 • Controleer eerst of er stoppen zijn doorgeslagen. Dit gebeurt wanneer de groepenkast de hoeveelheid stroom niet aankan en dit merkt u als één van de groepen omlaag geschakeld is. Zo ja, schakel deze dan weer in. Het probleem is in de meeste gevallen opgelost.
 • Lukt het u niet om de groep weer in te schakelen of slaat deze direct weer door? Dan is er een apparaat dat de stroomuitval veroorzaakt. Trek alle stekkers uit het stopcontact, schakel de groep weer in en steek de stekkers nu één voor één terug in het stopcontact. Zo merkt u al snel welk apparaat de problemen veroorzaakt.
 • Is er geen van de groepen uitgeschakeld en hebben uw buren ook geen last van stroomuitval? Dan is er de kans dat er een probleem is met de aardlekschakelaar of hoofdzekering. Een elektrotechnisch installatiebedrijf kan dit probleem voor u oplossen.

Hulp bij stroomstoring

Heeft uw storing een interne oorzaak maar lukt het u niet deze te achterhalen? Dan staat een elektricien uit Aalsmeer dag en nacht voor u klaar. De elektricien zoekt bij u thuis naar de oorzaak van de stroomstoring. Is er een probleem met de hoofdzekering of aardlekschakelaar? Door deze te vervangen zijn uw problemen vaak snel verholpen. U hoeft zich tijdens een stroomuitval niet direct zorgen te maken over het eten in de koelkast. Door deze goed dicht te houden blijft de koelkast nog 4 uur lang goed koel. Een goed gevulde vriezer blijft zelfs bijna 48 uur bevroren!

Elektricien met spoed nodig?

Heeft u last van een storing en komt u graag in direct contact met een elektricien? Bel naar 085 500 1370 om direct gebruik te maken van de spoedservice. U komt in direct contact met een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Aalsmeer, waarna één van de elektriciens zo snel mogelijk bij u thuis langs komt. Heeft u geen spoed maar bent u benieuwd naar de kosten voor het verplaatsen van stopcontacten, het aansluiten van tuinverlichting of het installeren van een extra wifi router? Neem dan vrijblijvend contact op en u ontvangt spoedig een kosteloze offerte.

Ervaren elektricien uit Aalsmeer gezocht?

Bel naar 085 500 1370 voor direct contact of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bel: 085 500 1370

Full service installatie

Elektrotechnisch installatiebedrijf Aalsmeer
Bestelt u bij een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Aalsmeer een alarmsysteem, datanetwerk of andere elektronica? Dan bent u te allen tijde verzekerd van een full service installatie. Dit houdt in dat de elektricien uit Aalsmeer de volledige plaatsing van het product op zich neemt, waardoor u niet zelf aan het werk hoeft. De professionals uit Aalsmeer handelen deze klus vakkundig voor u af.

Domotica installatie

Domotica
Het woord domotica is een samentrekking van het woord domus (huis) en telematica (toegepaste wetenschap). De term staat dan ook voor het automatiseren van processen in en om huis. Voorbeelden van woononderdelen die door domotica geautomatiseerd kunnen worden zijn de verlichting, ventilatie, verwarming, zonwering en diverse audiosystemen. Wilt u weten wat de opties zijn voor domotica bij u thuis in Aalsmeer? Wij informeren u graag.

Groepenkast

Groepenkast in Aalsmeer
Zoals gezegd is vormen groepenkasten een onderdeel van de meterkast. Hebt u niet genoeg groepenkasten en wilt u een extra variant aanleggen? Moet er een nieuwe groepenkast komen in verband met de installatie van een nieuw apparaat? Een medewerker van ons elektro- technisch installatiebedrijf uit Aalsmeer is u graag van dienst. Vul het offerteformulier in of bel naar 085 500 1370 voor direct contact.

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen
Wist u dat alle grootverbruikers tegenwoordig een eigen groep nodig hebben? Zo niet, dan is de kans groot dat u op dit moment te weinig groepen in uw huis heeft. Dit houdt in dat de kans op een storing een stuk groter is! Laat daarom een extra groep aansluiten door een elektricien uit Aalsmeer. Hij zorgt er bovendien voor dat er een extra aardlekschakelaar wordt aangesloten als dit nodig is.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen in Aalsmeer
Bent u aan het verbouwen, of komt er anderzijds een grote wijziging in het elektriciteitsnetwerk? Dan kan het verstandig zijn om de meterkast te vervangen. U moet er rekening mee houden dat alle stroom vanuit de meterkast verspreid wordt. Hoe verder de meterkast zich bevindt van bepaalde onderdelen, hoe langer het duurt, of hoe lastiger het is om kabels door te trekken. Vraag altijd een elektricien van een elektrotechnisch installatiebedrijf om de meterkast te vernieuwen of herstellen.

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen
In de meeste woningen heeft de groepenkast een prominente plek in de hal. Omdat de energieleverancier de eigenaar is van de elektriciteitskast, is het niet zomaar toegestaan deze te verplaatsen. Hiervoor zal u eerst toestemming moeten vragen aan de energieleverancier en u bent verplicht hiervoor een erkend elektricien in te schakelen. Een elektrotechnisch expert is op de hoogte van alle voorschriften en kan u vertellen wat een geschikte locatie is.

Met spoed op zoek naar een elektricien uit Aalsmeer?

Bel naar 085 500 1370 en maak dag en nacht gebruik van onze spoedservice!

Vrijblijvende offerte

Data & telecommunicatie

Data & telecommunicatie installatie
Een snel en betrouwbaar datanetwerk is op de werkvloer praktisch onmisbaar. Wanneer u een elektricien inschakelt voor de aanleg van het netwerk, zorgt hij ervoor dat elke werkplek voorzien is van voldoende aansluitingen voor telefonie en internet. Zeker bij grotere kantoorpanden is het plaatsen van een datanetwerk erg complex, daarom is het zeker belangrijk hiervoor een expert in te schakelen. Een elektricien zal ook uw datanetwerk thuis aanleggen. Een vaste telefoonlijn is steeds minder van belang terwijl snel internet juist belangrijker wordt. Grote kans dat uw huidige netwerk inmiddels verouderd is. Laat deze daarom optimaliseren door één van de specialisten uit Aalsmeer.

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar vervangen in Aalsmeer
Een aardlekschakelaar is een schakelaar in de meterkast die meet hoeveel stroom er in huis lekt. Wanneer de lekstroom hoger is dan 30 milliampere, dan zal de aardlekschakelaar de elektriciteit uitschakelen. Zo wordt kortsluiting en eventuele elektrocutie voorkomen. Om zeker te weten dat de aardlekschakelaar zijn werk doet, kunt u deze jaarlijks controleren met behulp van een knop op de schakelaar zelf. Schakelt deze de elektriciteit niet uit? Dan is een nieuwe schakelaar nodig.

Stopcontacten plaatsen

stopcontacten plaatsen
Het installeren van stopcontacten lijkt eenvoudig, maar het is altijd verstandig om hiervoor een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Aalsmeer in te schakelen. Zo weet u zeker dat de hoogste veiligheid gegarandeerd wordt. Bovendien is het nieuwe stopcontact al snel en vakkundig geplaatst zodat u het nieuwe stroompunt zo spoedig mogelijk in gebruik kunt nemen. Een elektricien adviseert u graag over de juiste locatie voor het gewenste stopcontact!

Kortsluiting? Bel: 085 500 1370

24/7 storing service in Aalsmeer
Kortsluiting ontstaat door verschillende oorzaken. Waar stroomstoring meestal het gevolg is van externe problemen, is kortsluiting meestal het gevolg van overbelasting van groepenkasten. Zowel kortsluiting als stroomstoring zijn goed te verhelpen. Voor kortsluiting is het beperken van het aantal aangesloten apparaten voldoende, terwijl voor stroomstoring de hulp van een elektricien is aan te raden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar 085 500 1370 in geval van spoed.

Verlichting aansluiten

verlichting in Aalsmeer aansluiten
Voor wie geen ervaring met elektra heeft, zal het aansluiten van verlichting geen gemakkelijke opgave zijn. De verschillend gekleurde draden moet u op de juiste wijze aansluiten om kortsluiting te voorkomen. In theorie is dit misschien geen lastige taak, maar u moet wel weten wat u aan het doen bent. Een elektricien bevestigd de spotverlichting in uw keuken of hangt een kandelaar op in uw hal, zodat de verlichting volledig naar uw wens is.

Tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen
Wilt u voorkomen dat uw gasten struikelen in het donker wanneer zij naar uw achterdeur lopen? Hebt u bij het terras nog behoefte aan extra licht? Kijk dan naar de mogelijkheden voor tuinverlichting. Tuinverlichting varieert van zachte lampen tot helder licht. Welke variant het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Een elektricien helpt u graag bij het maken van een keus.

Vind snel en gemakkelijk een elektricien in de buurt.

Vraag via het offerteformulier een gratis en vrijblijvende offerte aan of bel 085 500 1370.

Offerte aanvragen
Bel 085 500 1370
elektriciteit buiten in Aalsmeer aanleggen

Elektriciteit buiten aanleggen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Aalsmeer de vraag of het mogelijk is om buiten sfeerverlichting te plaatsen, of meerdere buitenstopcontacten te installeren. Stopcontacten die aan de buitenzijde van het huis zitten kunnen zeer handig zijn. U hoeft op deze manier niet meer te werken met verlengsnoeren, en ook buitenlampen langs het tuinpad zijn eenvoudiger te plaatsen. De installatie van een buitenstopcontact heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Hebt u geen ervaring met het werken met elektriciteit? Schakel dan een elektricien in om problemen als schokken en kortsluiting te voorkomen. Voor het plaatsen van een buitenstopcontact geldt het volgende stappenplan:

Stap 1. Trek een stroomkabel vanaf de meterkast door naar buiten. Boor hiervoor een gat in de muur waar u de wandcontactdoos wilt plaatsen.
Stap 2. Monteer de wandcontactdoos vlak boven het boorgat, en verbind de stroomdraden.
Stap 3. Kies voor producten die waterbestendig zijn voor een goede veiligheid.
Stap 4. Bevestig daarna het stopcontact. Wij adviseren om dit minimaal 25 centimeter boven de grond te doen, op een watervrije plek.
Stap 5. Sluit het stopcontact op de wanddoos aan door middel van een kabel.
Stap 6. Een ondergrondse kabel moet ongeveer op 60 centimeter diepte gegraven worden.

Stopcontact in de badkamer

Voor stopcontact in de badkamer gelden verschillende regels, afhankelijk van de aanwezigheid van een aardlekschakelaar. In woningen waar geen dergelijke schakelaar is, wordt elektriciteit in de badkamer feitelijk verboden. Enkel een scheerstopcontact en een wasmachine trekschakelaar zijn in dit geval mogelijk. Voor badkamers in woningen zonder aardlekschakelaar is het tevens een optie om zwakstroomverlichting te plaatsen. Dit is echter enkel mogelijk wanneer de transformator zich buiten de badkamer bevindt. Woont u in een woning in Aalsmeer die wel een aardlekschakelaar heeft? Dan zijn er een aantal zones waar u rekening mee moet houden tijdens de installatie van elektrische onderdelen.

 • Zone 0. Dit is de zone waar alleen apparaten die tegen onderdompeling kunnen zijn toegestaan. Het gaat dan om de badkuip en de douchecabine. Toegestane producten hebben een IPX7 code.
 • Zone 1. Dit is het gebied dat zich 2.60 meter boven de badkuip of douchebak bevindt. Artikelen voor in deze ruimte zijn bestand tegen waterstralen en hebben IPX5 code.
 • Zone 2. De zone ‘binnen handbereik’. Het gaat dan om alles binnen 60 centimeter afstand van het bad of de douche. Toegestane producten moeten tegen waterdruppels kunnen, en dragen de IPX4 code. Buiten deze zone zijn 220 Volt aansluitingen toegestaan.

Krachtstroom aanleggen

Er komen steeds meer producten op de markt waarbij krachtstroom noodzakelijk is. Krachtstroom is een stroomsoort waarbij meer stroom in één keer naar een product wordt geleid. Het werkt hetzelfde als de standaard stroom, maar maakt gebruik van drie spanningsdraden in plaats van één. Dit maakt het werken met krachtstroom ook een stuk gevaarlijk dan met standaard elektriciteit.

De krachtstroom kan over het algemeen dan ook alleen maar worden geïnstalleerd door een erkend specialist van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Deze zorgt ervoor dat de krachtstroom vanuit de meterkast wordt doorgetrokken naar de juiste plek in de woning.

Met de hulp van een elektricien weet u zeker dat de klus snel en vakkundig zal worden uitgevoerd, en is geen risico op schokken of een stroomstoring.

Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Aarzel dan niet om vandaag nog onze offertepagina in te vullen. Wij zullen u met alle plezier een overzicht geven van de prijzen. Producten die op basis van krachtstroom werken zijn onder andere: elektrische kookplaten, sauna’s, ovens, jacuzzi’s en warmtepompen.

Waarom elektricien inschakelen?

Verschillende klussen in huis zijn relatief eenvoudig zelf uit te voeren zonder ervaring, zoals het schilderen van trappen of het aanbrengen van behang. Voor het werken met elektriciteit raden wij u echter aan om altijd een expert uit Aalsmeer in te schakelen. Dit heeft een aantal voordelen:

 • Een elektricien houdt rekening met de veiligheid in huis.
 • U wordt snel en vakkundig geholpen door een elektra-expert.
 • U hoeft niet zelf apparatuur en gereedschap aan te schaffen.
 • De klus is sneller afgerond dan wanneer u zelf aan de slag gaat.

Direct contact: 085 500 1370

Hebt u vragen over de kosten voor de installatie van tuinverlichting? Of wilt u meer weten over het oplossen van een stroomstoring? Vraagt u zich juist af wat er mogelijk is met betrekking tot het verplaatsen van de meterkast? Doe dan een vrijblijvende offerteaanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een gratis offerte van een elektricien uit uw regio.

Wanneer u stroomuitval heeft en direct de hulp van een elektrotechnisch expert wil inzetten, bel dan naar 085 500 1370. U staat in directe verbinding met een specialist uit de regio die u zo spoedig mogelijk verder helpt.